Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Carrefour Folder 22.02.2021

Hier is pagina 61 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 61

MIJN BIOMENU a Voor een veggie versi kun je de vlees- balletjes vervangen J door so) jaballetjes falatels. of D E B = (5 ern Ar Te sp ce En "u Ar ANT Fe, ee Ka a cr N RE, + ; AE in ef I 2 dé A RSS Li A = 2 Le Champignonconsommé met ravioli en balletjes I du = En à Se. 4 personen (D Breng het water aan de kook en los er de Voorbereiding 5 min bouillonblokjes in op. Snij de champignons fijn Bereiding 20 min Makkelijk -€ en verdeel de broccoliin roosjes @ Get de balletjes in de bouillon en pocheer Duitsland, Baden 450 g witte champignons | ze 5 min. Breng op smaak met zout en peper. 400 g broccoli |450 g verse balletjes Voeg de champignons en de broccoli toe. Weingut Ortenberg 1350 gravioli spinazie-ricotta | 50 g Pinot Noir, Rood x & geraspte Parmezaanse kaas @) Leg de ravioli in de soep en laat 7 à 8 min PERPORTIE IN JE VOORRAADKAST meekoken. Serveer de champignonconsommé GSIKCAL SC ETEN a in diepe borden en bestrooi met de Parme- 2blokjes groentebouillon | zaanse kaas, D mam S16SUKERS 451 water | peper zout 376 RES El) Carrefour Food Magazine | maart 2021 57

Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 61