Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLER
isch VooR NOTEN?
s of petit-
Mix speculaas:
beurres fijn,
of meng
<
havermout
met honing,
‚ar minuten
rooster een P
in de oven, let
at afxoelen en
hak fijne
recepten? |
Ste
bas”
cia
niet te kiezen,
d
proeft
gewoon van
pes...
ui
MH
OPEL
Minitrifle met kaasmousse, bessencoulis
ennotencrumble
4 personen - Voorbereiding 25 min - Rusten 2u - Makkelijk -€
2blaadjes gelatine
verwarm het sap. Knijp de gelatine uit leg
3elbloemsuiker
in het dtroensap en roer tot de gelatine
Ativanille-extract
volledig opgelost is. Giet bj de plattekaas
250 9 volle plattekaas
en meng. Klop de room tot stevige slag-
u
Yaditroen
400 mi volle room
room en spatel die voorzichtig onder het
kaasmengsel. Schep in een spuitzak en
75 gframbozen
laat 2 u rusten in de koelkast.
75 gbraambessen
VOOR DE NOTENCRUMBLE
@) Prak de frambozen en de
braambessen fijn met een vork en verdeel
200 g bio mengeling noten,
de helft van deze coulis over 4 glaasjes.
tel kokosolie
Spuit er met de spuitzak een laagje kaas-
3t1 vloeibare honing
mousse over. Bestrooi met notencrumble.
Herhaal met een laag coulis en een laag
@ verwarm de oven voor op 180°C.
kaasmousse en eindig met de rest van de
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Maak de crumble: hak de noten grof
crumble. Serveer goed gekoeld.
en meng ze met de kokosolie en de
honing. Verdeel ze over de bakplaat,
rooster ze 15 min in de oven en laat.
afkoelen,
PERPORTIE
@) Laat de gelatine 5 min weken in
En
45 CVETEN
een kommetje koud water. Meng de
206 KOOLKTDRATEN
bloemsuiker en het vanille-extract onder
IG SUUERS
te
à
de plattekaas. Pers de citroen uiten
uœ
126VS
tc ETTEN
RE
26 Carrefour Food Magazine | maart 2021