Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 26
ALLER isch VooR NOTEN? s of petit- Mix speculaas: beurres fijn, of meng < havermout met honing, ‚ar minuten rooster een P in de oven, let at afxoelen en hak fijne recepten? | Ste bas” cia niet te kiezen, d proeft gewoon van pes... ui MH OPEL Minitrifle met kaasmousse, bessencoulis ennotencrumble 4 personen - Voorbereiding 25 min - Rusten 2u - Makkelijk -€ 2blaadjes gelatine verwarm het sap. Knijp de gelatine uit leg 3elbloemsuiker in het dtroensap en roer tot de gelatine Ativanille-extract volledig opgelost is. Giet bj de plattekaas 250 9 volle plattekaas en meng. Klop de room tot stevige slag- u Yaditroen 400 mi volle room room en spatel die voorzichtig onder het kaasmengsel. Schep in een spuitzak en 75 gframbozen laat 2 u rusten in de koelkast. 75 gbraambessen VOOR DE NOTENCRUMBLE @) Prak de frambozen en de braambessen fijn met een vork en verdeel 200 g bio mengeling noten, de helft van deze coulis over 4 glaasjes. tel kokosolie Spuit er met de spuitzak een laagje kaas- 3t1 vloeibare honing mousse over. Bestrooi met notencrumble. Herhaal met een laag coulis en een laag @ verwarm de oven voor op 180°C. kaasmousse en eindig met de rest van de Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak de crumble: hak de noten grof crumble. Serveer goed gekoeld. en meng ze met de kokosolie en de honing. Verdeel ze over de bakplaat, rooster ze 15 min in de oven en laat. afkoelen, PERPORTIE @) Laat de gelatine 5 min weken in En 45 CVETEN een kommetje koud water. Meng de 206 KOOLKTDRATEN bloemsuiker en het vanille-extract onder IG SUUERS te à de plattekaas. Pers de citroen uiten uœ 126VS tc ETTEN RE 26 Carrefour Food Magazine | maart 2021
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 26