Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALLER

isch VooR NOTEN?

s of petit-

Mix speculaas:

beurres fijn,

of meng

<

havermout

met honing,

‚ar minuten

rooster een P

in de oven, let

at afxoelen en

hak fijne

recepten? |

Ste

bas”

cia

niet te kiezen,

d

proeft

gewoon van

pes...

ui

MH

OPEL

Minitrifle met kaasmousse, bessencoulis

ennotencrumble

4 personen - Voorbereiding 25 min - Rusten 2u - Makkelijk -€

2blaadjes gelatine

verwarm het sap. Knijp de gelatine uit leg

3elbloemsuiker

in het dtroensap en roer tot de gelatine

Ativanille-extract

volledig opgelost is. Giet bj de plattekaas

250 9 volle plattekaas

en meng. Klop de room tot stevige slag-

u

Yaditroen

400 mi volle room

room en spatel die voorzichtig onder het

kaasmengsel. Schep in een spuitzak en

75 gframbozen

laat 2 u rusten in de koelkast.

75 gbraambessen

VOOR DE NOTENCRUMBLE

@) Prak de frambozen en de

braambessen fijn met een vork en verdeel

200 g bio mengeling noten,

de helft van deze coulis over 4 glaasjes.

tel kokosolie

Spuit er met de spuitzak een laagje kaas-

3t1 vloeibare honing

mousse over. Bestrooi met notencrumble.

Herhaal met een laag coulis en een laag

@ verwarm de oven voor op 180°C.

kaasmousse en eindig met de rest van de

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Maak de crumble: hak de noten grof

crumble. Serveer goed gekoeld.

en meng ze met de kokosolie en de

honing. Verdeel ze over de bakplaat,

rooster ze 15 min in de oven en laat.

afkoelen,

PERPORTIE

@) Laat de gelatine 5 min weken in

En

45 CVETEN

een kommetje koud water. Meng de

206 KOOLKTDRATEN

bloemsuiker en het vanille-extract onder

IG SUUERS

te

à

de plattekaas. Pers de citroen uiten



126VS

tc ETTEN

RE

26 Carrefour Food Magazine | maart 2021