Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
UITDAGING
À
(|
N |
4
A
|
I
di
Dahl van linzen
met bloemkool, rijst
Bin
1
en gegrilde kokos|
u
ik
N
#1
|
|
À
‚lat
Le
ú
!
À
7
r
x
u
hi
de
il
Pi
£
#
EN
Bulgarije, Côte’
iv >
‚de Danube,
&
1
ie
de
fi
Château
)
É
Viognier,
u
a
il
a
Dahl van linzen met bloemkool,
di
rijst en gegrilde kokos
4 personen
over. Besprenkel met olijfolie, kruid met
Voorbereiding 10 min
zout en peper en rooster 20 à 25 min
AN
Berekling 40 min - Makkelijk- €
in de oven. Verhit een beetje olifolie in
een stoofpan en fruit de ui 2 min op een
7
“+
Abloemkool |1 ui 13 teentjes knofiook| 1rood
laag vuur Voeg knoflook, het pepertje
pepertje | 300 rodelinzen |1 limoen! olijf
en de specerijen toe en laat 1à 2 min
meebakken.
ar
olie 1 kerriepoeder 1 t gemalen komijn
18 kurkuma! 200 g tomaten (blik) 1400 mi
kokosmelk |600 ml groentebouillon |
@) voeg de tomaten, de linzen, de ko-
‘snuifje zeezout |300g basmatirijst | 4 el
kosmelk, de bouillon en het zeezout toe
en laat 30 min sudderen (zonder deksel}
kokosschilfers | verse koriander (potje)
peper,zout
Schep afentoe om zodat het gerecht
Meer veggie
niet kan aanbranden. Kook intussen de
recepten op
Vooraf
rijst in gezouten water volgens de aanwij
Spoel de bloemkool en verdeel in roos-
zingen op de verpakking.
carrefour.en
jes. Pel de ui en de knoflook, snipper de
ui en pers de knoflook. Rasp het peper-
@) rooster de kokosnoot kort in een pan
zonder vetstof en op een laag vuur. Leg
fe
en
tje. Spoel de linzen en laat ze uitlekken
raf
En
Pers een helft van de limoen uit.
de geroosterde bloemkoolroosjes in de
dal en schep om. Giet er het limoensap
=
El
de
Re
Es
D verwarm de oven voor op 200°C.
bij en serveer met de rist en Imoen-
Bekleed een bakplaat met bakpapier
kwartjes. Decoreer nog met wat verse
en
NULS
en verdeel er de bloemkoolroosjes
koriander en de geroosterde kokos.
20 Carrefour Food Magazine | maart 2021
OS VAKWASCHAP DRINK JE WET VERSTAND.
|