Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UITDAGING

À

(|

N |

4

A

|

I

di

Dahl van linzen

met bloemkool, rijst

Bin

1

en gegrilde kokos|

u

ik

N

#1

|

|

À

‚lat

Le

ú

!

À

7

r

x

u

hi

de

il

Pi

£

#

EN

Bulgarije, Côte’

iv >

‚de Danube,

&

1

ie

de

fi

Château

)

É

Viognier,

u

a

il

a

Dahl van linzen met bloemkool,

di

rijst en gegrilde kokos

4 personen

over. Besprenkel met olijfolie, kruid met

Voorbereiding 10 min

zout en peper en rooster 20 à 25 min

AN

Berekling 40 min - Makkelijk- €

in de oven. Verhit een beetje olifolie in

een stoofpan en fruit de ui 2 min op een

7

“+

Abloemkool |1 ui 13 teentjes knofiook| 1rood

laag vuur Voeg knoflook, het pepertje

pepertje | 300 rodelinzen |1 limoen! olijf

en de specerijen toe en laat 1à 2 min

meebakken.

ar

olie 1 kerriepoeder 1 t gemalen komijn

18 kurkuma! 200 g tomaten (blik) 1400 mi

kokosmelk |600 ml groentebouillon |

@) voeg de tomaten, de linzen, de ko-

‘snuifje zeezout |300g basmatirijst | 4 el

kosmelk, de bouillon en het zeezout toe

en laat 30 min sudderen (zonder deksel}

kokosschilfers | verse koriander (potje)

peper,zout

Schep afentoe om zodat het gerecht

Meer veggie

niet kan aanbranden. Kook intussen de

recepten op

Vooraf

rijst in gezouten water volgens de aanwij

Spoel de bloemkool en verdeel in roos-

zingen op de verpakking.

carrefour.en

jes. Pel de ui en de knoflook, snipper de

ui en pers de knoflook. Rasp het peper-

@) rooster de kokosnoot kort in een pan

zonder vetstof en op een laag vuur. Leg

fe

en

tje. Spoel de linzen en laat ze uitlekken

raf

En

Pers een helft van de limoen uit.

de geroosterde bloemkoolroosjes in de

dal en schep om. Giet er het limoensap

=

El

de

Re

Es

D verwarm de oven voor op 200°C.

bij en serveer met de rist en Imoen-

Bekleed een bakplaat met bakpapier

kwartjes. Decoreer nog met wat verse

en

NULS

en verdeel er de bloemkoolroosjes

koriander en de geroosterde kokos.

20 Carrefour Food Magazine | maart 2021

OS VAKWASCHAP DRINK JE WET VERSTAND.

|