Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 20
UITDAGING À (| N | 4 A | I di Dahl van linzen met bloemkool, rijst Bin 1 en gegrilde kokos| u ik N #1 | | À ‚lat Le ú ! À 7 r x u hi de il Pi £ # EN Bulgarije, Côte’ iv > ‚de Danube, & 1 ie de fi Château ) É Viognier, u a il a Dahl van linzen met bloemkool, di rijst en gegrilde kokos 4 personen over. Besprenkel met olijfolie, kruid met Voorbereiding 10 min zout en peper en rooster 20 à 25 min AN Berekling 40 min - Makkelijk- € in de oven. Verhit een beetje olifolie in een stoofpan en fruit de ui 2 min op een 7 “+ Abloemkool |1 ui 13 teentjes knofiook| 1rood laag vuur Voeg knoflook, het pepertje pepertje | 300 rodelinzen |1 limoen! olijf en de specerijen toe en laat 1à 2 min meebakken. ar olie 1 kerriepoeder 1 t gemalen komijn 18 kurkuma! 200 g tomaten (blik) 1400 mi kokosmelk |600 ml groentebouillon | @) voeg de tomaten, de linzen, de ko- ‘snuifje zeezout |300g basmatirijst | 4 el kosmelk, de bouillon en het zeezout toe en laat 30 min sudderen (zonder deksel} kokosschilfers | verse koriander (potje) peper,zout Schep afentoe om zodat het gerecht Meer veggie niet kan aanbranden. Kook intussen de recepten op Vooraf rijst in gezouten water volgens de aanwij Spoel de bloemkool en verdeel in roos- zingen op de verpakking. carrefour.en jes. Pel de ui en de knoflook, snipper de ui en pers de knoflook. Rasp het peper- @) rooster de kokosnoot kort in een pan zonder vetstof en op een laag vuur. Leg fe en tje. Spoel de linzen en laat ze uitlekken raf En Pers een helft van de limoen uit. de geroosterde bloemkoolroosjes in de dal en schep om. Giet er het limoensap = El de Re Es D verwarm de oven voor op 200°C. bij en serveer met de rist en Imoen- Bekleed een bakplaat met bakpapier kwartjes. Decoreer nog met wat verse en NULS en verdeel er de bloemkoolroosjes koriander en de geroosterde kokos. 20 Carrefour Food Magazine | maart 2021 OS VAKWASCHAP DRINK JE WET VERSTAND. |
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 20