Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pasta met worst,

champignons,

spinazie en

mascarponesaus

4 personen - Voorbereiding

10 min - Bereiding 25 min -

Makkelijk -€

oh

2uien |3 teentjes knoflook | 500g

chipolata | 500 g champignons

ie 1el

1500 g penne | oli

geconcentreerde tomatenpuree | tel

TIP TEGEN VERSP!

ketchup 1150 g mascarpone | 200 g

Vervan:

je chip

late doi

Ta

spinazie | 2el pijnboompitten |

een vestje Le vip

1handvol basilicum | zout, peper

of gehakt.

@O peten snipper de uien. Pel en

pers de knoflook. Snij de

chipolata in stukjes van ongeveer

5 cm en de champignons in

Pasta met worst,

hampignons, spinazie

vieren. Kook de pasta beetgaar in

en mascarponesaus

gezouten water, volgens de

aanwijzingen op de verpakking.

Hou 150 ml van het kookwater

opzij en giet dan de pasta af.

ey

RE

@) verhit een beetje olijfolie in

een braadpan en fruit de ui en de

ÿ"

knoflook 1 min. Zet het vuur wat

hoger en voeg de stukjes

wie

nd

"zz

chipolata toe. Bak ze 1 minmee

Ar

er

er

en voeg dan de champignons

CS

+

a

toe. Bak alles nog 2 min en voeg

a à

dan de tomatenpuree, de

“1

ketchup, de mascarpone en

7

En

100 mi van het kookwater van de

my

pasta toe.

@) voeg vervolgens de spinazie

ee

L

toe en schep om tot ze volledig

geslonken is. Giet er indien nodig

il

Er

nog wat kookwater bij voor een

en

wat smeuïger saus. Kruid met

Pane

zout en peper, laat 10 min

>”

sudderen en schep er dande

pasta door. Rooster de pijnboom-

Sef

pitten in een braadpan zonder

vetstof. Verdeel het pastagerecht

recept o

L

otin. Giet

over de borden en werk af met

ele

ereidi

baslicumblaadjes en de

in ovenscha:

a

PERPORTE

pijnboompitten.

oi met geraspte

Mascarpone

SEZ KCAL

43 GVETEN

arella en zet een

Carrefour, 250 9,

10 GSURERS

996KO0LHYDRAEN

halië, Alto Adige,

minuten onder de

€2,09

8,9GVEEIS

Kössler, Sauvignon

(€ 8,36 /kg)

®

45 GEMITTEN

wit

grill.

38 Carrefour Food Magazine | maart 2021