Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Carrefour Folder 22.02.2021

Hier is pagina 46 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 46

VERSE PASTA Aj À , Cappelletti met rauwe ham, 5 wortelroom met itenkaas iA 4 encrumble vanham TV ni Carrefoi 4 personen - Voorbereiding 40 min Voor een et Bereiding 25 min - Makkelijk- € + echt smeuïge wortelroom: 1blokje groentebouillon 1250 g wortelen mix de 11 ui |2 teentjes knoflook | 200 mi room 30% VG | wortelen met 400 g cappelletti met rauwe ham 1100 g verse geiten- kaas |4 sneden rauwe ham | 30 geraspte pecorino | de staafmixer handvol basilicum |oljfolie | zout, peper terwijl je de eitenkaas toevoegt. Ook = (OBreng 120 ml water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Schil en rasp de wortelen. lekker met Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit ze butternat. glazig in een scheutje oljfolie. Voeg de geraspte wortelen toe, kruid met peper en laat 2 min bak- WEZE ken. Blus met de bouilon en giet er de room bij Zet het deksel op de pan en laat 10 min sudderen Tagliatelle met eieren, op een laag vuur. Meng goed. + BT erwtensaus, verse munt en @) kook de pasta beetgaar in licht gezouten ET water. Schep de geftenkaas door de wortelsaus ES EINER) groene asperges en laat nog 5 min sudderen. Breng op smaak met 4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 15 min zout en peper. Makkelijk -€ Rooster de ham krokant in een pan zonder 300 g diepvrieserwten | 2 teentjes knoflook | {biocitroen | {bosje vetstof. Dep droog met keukenpapier en hak daar- Cappelletti met verse munt + extra voor de afwerking 125 g verse kaas natuur| 30 g na fin. Verdeel de pasta over de borden. Nappeer rauwe ham Carrefour, 250 9, geraspte grana padano + extra voor de afwerking | 400 g tagliatelle met de wortelroom en strooi er de geroosterde met eieren | 300 g kleine groene asperges |olijfofie | zout, peper ham, de pecorino en basiicumblaadjes over. € 3(€ 12/kg) (D Blancheer de erwten 2 min in licht gezouten kokend water. Giet ze af (vang het kookvocht op) en giet % van de erwten PERPORTIE T35KCAL in de kom van de blender: Pel en pers de knoflook en voeg 326 VETTEN toe aan de erwten. Rasp de zeste van de citroen en voeg ze 816 KOOLHYDRATEN Frankrijk Bourgogne, 106 SUERS Mâcon, François samen met de muntblaadjes toe. Mix grof. Voeg de verse kaas mas Martenot, Rood en de geraspte kaas toe en blijf mixen tot een gladde saus Zet ze opzij Kook de tagliatelle beetgaar in het kookwater van de erw- ten. Borstel olifolie over de asperges en bak ze in een braad- pan tot ze goudbruin deuren. Kruid ze met zout en peper. Ln @ Get de pasta af en doe ze terug in hun pan. Gieter de y erwtensaus bi en schep goed om. Breng indien nodig verder Fée op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle met de Ee saus, de asperges en de rest van de erwten over de borden ed) Bestrooi met de geraspte kaas en muntblaadjes LS Ei PERPORTIE AKC TBGVETEN België, Namen, Pis ® 636 KOOLAYDRATEN Domaine Ry A96SUERS d'Argent Le Bon end AR ® 356 Vans 226 EMITEN Goût des Belges, Wit A6 carrefour Food Magazine | maart 2021

Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 46