Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VERSE PASTA

Aj

À

,

Cappelletti met rauwe ham,

5

wortelroom met

itenkaas

iA

4

encrumble vanham

TV

ni

Carrefoi

4 personen - Voorbereiding 40 min

Voor een

et

Bereiding 25 min - Makkelijk- €

+

echt smeuïge

wortelroom:

1blokje groentebouillon 1250 g wortelen

mix de

11 ui |2 teentjes knoflook | 200 mi room 30% VG |

wortelen met

400 g cappelletti met rauwe ham 1100 g verse geiten-

kaas |4 sneden rauwe ham | 30 geraspte pecorino |

de staafmixer

handvol basilicum |oljfolie | zout, peper

terwijl je de

eitenkaas

toevoegt. Ook

=

(OBreng 120 ml water aan de kook en los het

bouillonblokje erin op. Schil en rasp de wortelen.

lekker met

Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit ze

butternat.

glazig in een scheutje oljfolie. Voeg de geraspte

wortelen toe, kruid met peper en laat 2 min bak-

WEZE

ken. Blus met de bouilon en giet er de room bij

Zet het deksel op de pan en laat 10 min sudderen

Tagliatelle met eieren,

op een laag vuur. Meng goed.

+

BT

erwtensaus, verse munt en

@) kook de pasta beetgaar in licht gezouten

ET

water. Schep de geftenkaas door de wortelsaus

ES

EINER)

groene asperges

en laat nog 5 min sudderen. Breng op smaak met

4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 15 min

zout en peper.

Makkelijk -€

Rooster de ham krokant in een pan zonder

300 g diepvrieserwten | 2 teentjes knoflook | {biocitroen | {bosje

vetstof. Dep droog met keukenpapier en hak daar-

Cappelletti met

verse munt + extra voor de afwerking 125 g verse kaas natuur| 30 g

na fin. Verdeel de pasta over de borden. Nappeer

rauwe ham

Carrefour, 250 9,

geraspte grana padano + extra voor de afwerking | 400 g tagliatelle

met de wortelroom en strooi er de geroosterde

met eieren | 300 g kleine groene asperges |olijfofie | zout, peper

ham, de pecorino en basiicumblaadjes over.

€ 3(€ 12/kg)

(D Blancheer de erwten 2 min in licht gezouten kokend water.

Giet ze af (vang het kookvocht op) en giet % van de erwten

PERPORTIE

T35KCAL

in de kom van de blender: Pel en pers de knoflook en voeg

326 VETTEN

toe aan de erwten. Rasp de zeste van de citroen en voeg ze

816 KOOLHYDRATEN

Frankrijk Bourgogne,

106 SUERS

Mâcon, François

samen met de muntblaadjes toe. Mix grof. Voeg de verse kaas

mas

Martenot, Rood

en de geraspte kaas toe en blijf mixen tot een gladde saus

Zet ze opzij

Kook de tagliatelle beetgaar in het kookwater van de erw-

ten. Borstel olifolie over de asperges en bak ze in een braad-

pan tot ze goudbruin deuren. Kruid ze met zout en peper.

Ln

@ Get de pasta af en doe ze terug in hun pan. Gieter de

y

erwtensaus bi en schep goed om. Breng indien nodig verder

Fée

op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle met de

Ee

saus, de asperges en de rest van de erwten over de borden

ed)

Bestrooi met de geraspte kaas en muntblaadjes

LS

Ei

PERPORTIE

AKC

TBGVETEN

België, Namen,

Pis

®

636 KOOLAYDRATEN

Domaine Ry

A96SUERS

d'Argent Le Bon

end

AR

®

356 Vans

226 EMITEN

Goût des Belges, Wit

A6 carrefour Food Magazine | maart 2021