Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VERSE PASTA
Aj
À
,
Cappelletti met rauwe ham,
5
wortelroom met
itenkaas
iA
4
encrumble vanham
TV
ni
Carrefoi
4 personen - Voorbereiding 40 min
Voor een
et
Bereiding 25 min - Makkelijk- €
+
echt smeuïge
wortelroom:
1blokje groentebouillon 1250 g wortelen
mix de
11 ui |2 teentjes knoflook | 200 mi room 30% VG |
wortelen met
400 g cappelletti met rauwe ham 1100 g verse geiten-
kaas |4 sneden rauwe ham | 30 geraspte pecorino |
de staafmixer
handvol basilicum |oljfolie | zout, peper
terwijl je de
eitenkaas
toevoegt. Ook
=
(OBreng 120 ml water aan de kook en los het
bouillonblokje erin op. Schil en rasp de wortelen.
lekker met
Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit ze
butternat.
glazig in een scheutje oljfolie. Voeg de geraspte
wortelen toe, kruid met peper en laat 2 min bak-
WEZE
ken. Blus met de bouilon en giet er de room bij
Zet het deksel op de pan en laat 10 min sudderen
Tagliatelle met eieren,
op een laag vuur. Meng goed.
+
BT
erwtensaus, verse munt en
@) kook de pasta beetgaar in licht gezouten
ET
water. Schep de geftenkaas door de wortelsaus
ES
EINER)
groene asperges
en laat nog 5 min sudderen. Breng op smaak met
4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 15 min
zout en peper.
Makkelijk -€
Rooster de ham krokant in een pan zonder
300 g diepvrieserwten | 2 teentjes knoflook | {biocitroen | {bosje
vetstof. Dep droog met keukenpapier en hak daar-
Cappelletti met
verse munt + extra voor de afwerking 125 g verse kaas natuur| 30 g
na fin. Verdeel de pasta over de borden. Nappeer
rauwe ham
Carrefour, 250 9,
geraspte grana padano + extra voor de afwerking | 400 g tagliatelle
met de wortelroom en strooi er de geroosterde
met eieren | 300 g kleine groene asperges |olijfofie | zout, peper
ham, de pecorino en basiicumblaadjes over.
€ 3(€ 12/kg)
(D Blancheer de erwten 2 min in licht gezouten kokend water.
Giet ze af (vang het kookvocht op) en giet % van de erwten
PERPORTIE
T35KCAL
in de kom van de blender: Pel en pers de knoflook en voeg
326 VETTEN
toe aan de erwten. Rasp de zeste van de citroen en voeg ze
816 KOOLHYDRATEN
Frankrijk Bourgogne,
106 SUERS
Mâcon, François
samen met de muntblaadjes toe. Mix grof. Voeg de verse kaas
mas
Martenot, Rood
en de geraspte kaas toe en blijf mixen tot een gladde saus
Zet ze opzij
Kook de tagliatelle beetgaar in het kookwater van de erw-
ten. Borstel olifolie over de asperges en bak ze in een braad-
pan tot ze goudbruin deuren. Kruid ze met zout en peper.
Ln
@ Get de pasta af en doe ze terug in hun pan. Gieter de
y
erwtensaus bi en schep goed om. Breng indien nodig verder
Fée
op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle met de
Ee
saus, de asperges en de rest van de erwten over de borden
ed)
Bestrooi met de geraspte kaas en muntblaadjes
LS
Ei
PERPORTIE
AKC
TBGVETEN
België, Namen,
Pis
®
636 KOOLAYDRATEN
Domaine Ry
A96SUERS
d'Argent Le Bon
end
AR
®
356 Vans
226 EMITEN
Goût des Belges, Wit
A6 carrefour Food Magazine | maart 2021