Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+Je vindt ons op

de sociale netwerken

000

index

+Schrijf jeinoponze

VOORGERECHTEN EN

Maak tijd voor jezelf,

newsletter op

dan

jen wij voor

BORRELHAPJES

WWW.CARREFOUR.EU

Dip met gegratineerde ricotta,

je

schappen.

gekaramelliseerde uien tijm

Uiensoep met chorizo.

Waterkerssoep

+Deel je heerlijke ideeën

B PB B

met de hashtag

A

Carrefour

Carrefour Carrefour

=

re

HOOFDGERECHTEN

#FOODACTER

Broodjes met gegrilde groenten,

mozzarella en pesto van pecannoten.

WWW.CARREFOUR.EU

Buddha bowl met radicchio

Cappellettimetrauweham, wortelroom

met geitenkaas en crumble vanham

46

Consommé van champignons

Voedingsinformatie

Vragen over de producten van Carrefour?

met raviolien balletjes …

57

Neem contact opmet de Kantendienstophet

‘Dahl van linzen met bloemkool,

Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de

gratis nummer 0800 9 10 1.

rijsten gegrilde kokos.

voedingswaarden en verklarende symbolen.

Forel op Ardense wijze …

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE vordt gedrukt op

Gevulde piccolo's metei en zal

papier aflomstg ut duurzaam beheerde bessen.

Gevuldeuien met wortel,

07

MET GLUTEN

Recepten op basis van producten die wel

De producten voorgesteld in de advertenties en

selderij,linzen en salie …

of geen “natuurlijke” gluten bevatten.

de publireportages zjn beschikbaar zlang het

Girasoli met gegrilde groenten,

ZONDER GLUTEN Cantroleer niettemin de ingredièntenist

spinazieroom en gekaramelliseerde sjalot…

45

op de verpakking.

‘assortiment wordt aangeboden.

Huevos Rancheros

All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief

Kip met romigechampignonsaus

Recepten op basis van producten die wel

(mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij

en bloemkoolpuree.

MET DIERLIJKE MELK

Kruidenquiche..

of geen “natuurlijke melk” bevatten.

Hypermarkten Carrefour en de supermarkten

ZONDER DIERLIJKE MELK (7°) Controleer niettemin de ingrediöntenlist

Carrefour market en express, tot31 maart 2021.

Lenterolletjes met salade en pindasaus.

op de verpakking.

Onder voorbehoud van drukfouten.

Omelette souffée …

„28

Pasta met worstjes champignons,

Miet voedingsproducten (acessoires, games,

‘spinazieen mascarponeroom …

„38

VEGGIE

Recepten die geen of wel dierlijk lees

bevatten, Controleer niettemin de

autuur, mode) zi verkrijgbaar in de meeste

Pastinaakfrieten met

Hypermarkten Carrefour. Zolang devoorraad

rozemarijnen yoghurtdip

10

MIET-VERGIE (2) ngredintenlist op devepakkig.

strekt.

Penne met peterseliepesto en zalm

met kruiden en sesam …

34

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

nutriscore

Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.

Pilavrijst met tandoorikip..

Hasseert volgens hum voedingswaarde, vande

voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar in de

Risotto met gamba's en mascarpone.

‘gezondste in donkergroen (A), tot producten

Hypermarkten Carrefour en de supermarkten

‘Taart met gerookte zalm …

GEB

‘deje beter beperkt gebruikt in rood (B).

Carrefour market en buurtwinkels express.

Zolang devoorraad strekt.

'Taco's met seitan, guacamoleen

a

chimichurrisaus.

Tagliatellemet erwtensaus,

versemunt en gerookte zalm.

‘Thaise rode curry met

Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français

suimererwten,zoete aardappelen,

cashewnoten en veggie balletjes.

Demandez-le en magasin où sut

Vispannetje op Braziliaanse wijze.

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium » Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel

DESSERTS

0448.826.918 Sophie Lerouge, Oympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor

taliaanse ricottacake met

Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/3018118 [email protected] »

‘amandelen citroen.

a

Eenrrealisatie van varw.propaganda.beinsamenwerking met BeContent.be » Creatiefteam Karen Vondenbossce,

Kokos-kaneelwafels met banaanen

Liesbeth Van Wassenhoven « Projectteam Lilia Guetat » Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys,

kokosyoghurt.

Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour « Layout Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte «

Minitrifle met kaasmousse,

Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Bramsk, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe,

bessencoulis en notencrumble .

Diane Hendrikx, Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij

2019

Vitamine-smoothie.

5

Guillaume.