Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+Je vindt ons op
de sociale netwerken
000
index
+Schrijf jeinoponze
VOORGERECHTEN EN
Maak tijd voor jezelf,
newsletter op
dan
jen wij voor
BORRELHAPJES
WWW.CARREFOUR.EU
Dip met gegratineerde ricotta,
je
schappen.
gekaramelliseerde uien tijm
Uiensoep met chorizo.
Waterkerssoep
+Deel je heerlijke ideeën
B PB B
met de hashtag
A
Carrefour
Carrefour Carrefour
=
re
HOOFDGERECHTEN
#FOODACTER
Broodjes met gegrilde groenten,
mozzarella en pesto van pecannoten.
WWW.CARREFOUR.EU
Buddha bowl met radicchio
Cappellettimetrauweham, wortelroom
met geitenkaas en crumble vanham
46
Consommé van champignons
Voedingsinformatie
Vragen over de producten van Carrefour?
met raviolien balletjes …
57
Neem contact opmet de Kantendienstophet
‘Dahl van linzen met bloemkool,
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de
gratis nummer 0800 9 10 1.
rijsten gegrilde kokos.
voedingswaarden en verklarende symbolen.
Forel op Ardense wijze …
(CARREFOUR FOOD MAGAZINE vordt gedrukt op
Gevulde piccolo's metei en zal
papier aflomstg ut duurzaam beheerde bessen.
Gevuldeuien met wortel,
07
MET GLUTEN
Recepten op basis van producten die wel
De producten voorgesteld in de advertenties en
selderij,linzen en salie …
of geen “natuurlijke” gluten bevatten.
de publireportages zjn beschikbaar zlang het
Girasoli met gegrilde groenten,
ZONDER GLUTEN Cantroleer niettemin de ingredièntenist
spinazieroom en gekaramelliseerde sjalot…
45
op de verpakking.
‘assortiment wordt aangeboden.
Huevos Rancheros
All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief
Kip met romigechampignonsaus
Recepten op basis van producten die wel
(mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij
en bloemkoolpuree.
MET DIERLIJKE MELK
Kruidenquiche..
of geen “natuurlijke melk” bevatten.
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten
ZONDER DIERLIJKE MELK (7°) Controleer niettemin de ingrediöntenlist
Carrefour market en express, tot31 maart 2021.
Lenterolletjes met salade en pindasaus.
op de verpakking.
Onder voorbehoud van drukfouten.
Omelette souffée …
„28
Pasta met worstjes champignons,
Miet voedingsproducten (acessoires, games,
‘spinazieen mascarponeroom …
„38
VEGGIE
Recepten die geen of wel dierlijk lees
bevatten, Controleer niettemin de
autuur, mode) zi verkrijgbaar in de meeste
Pastinaakfrieten met
Hypermarkten Carrefour. Zolang devoorraad
rozemarijnen yoghurtdip
10
MIET-VERGIE (2) ngredintenlist op devepakkig.
strekt.
Penne met peterseliepesto en zalm
met kruiden en sesam …
34
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
nutriscore
Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.
Pilavrijst met tandoorikip..
Hasseert volgens hum voedingswaarde, vande
voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Risotto met gamba's en mascarpone.
‘gezondste in donkergroen (A), tot producten
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten
‘Taart met gerookte zalm …
GEB
‘deje beter beperkt gebruikt in rood (B).
Carrefour market en buurtwinkels express.
Zolang devoorraad strekt.
'Taco's met seitan, guacamoleen
a
chimichurrisaus.
Tagliatellemet erwtensaus,
versemunt en gerookte zalm.
‘Thaise rode curry met
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
suimererwten,zoete aardappelen,
cashewnoten en veggie balletjes.
Demandez-le en magasin où sut
Vispannetje op Braziliaanse wijze.
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium » Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel
DESSERTS
0448.826.918 Sophie Lerouge, Oympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor
taliaanse ricottacake met
Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/3018118 [email protected] »
‘amandelen citroen.
a
Eenrrealisatie van varw.propaganda.beinsamenwerking met BeContent.be » Creatiefteam Karen Vondenbossce,
Kokos-kaneelwafels met banaanen
Liesbeth Van Wassenhoven « Projectteam Lilia Guetat » Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys,
kokosyoghurt.
Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour « Layout Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte «
Minitrifle met kaasmousse,
Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Bramsk, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe,
bessencoulis en notencrumble .
Diane Hendrikx, Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij
2019
Vitamine-smoothie.
5
Guillaume.