Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 67


Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Carrefour Folder 22.02.2021

Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 67

+Je vindt ons op de sociale netwerken 000 index +Schrijf jeinoponze VOORGERECHTEN EN Maak tijd voor jezelf, newsletter op dan jen wij voor BORRELHAPJES WWW.CARREFOUR.EU Dip met gegratineerde ricotta, je schappen. gekaramelliseerde uien tijm Uiensoep met chorizo. Waterkerssoep +Deel je heerlijke ideeën B PB B met de hashtag A Carrefour Carrefour Carrefour = re HOOFDGERECHTEN #FOODACTER Broodjes met gegrilde groenten, mozzarella en pesto van pecannoten. WWW.CARREFOUR.EU Buddha bowl met radicchio Cappellettimetrauweham, wortelroom met geitenkaas en crumble vanham 46 Consommé van champignons Voedingsinformatie Vragen over de producten van Carrefour? met raviolien balletjes … 57 Neem contact opmet de Kantendienstophet ‘Dahl van linzen met bloemkool, Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de gratis nummer 0800 9 10 1. rijsten gegrilde kokos. voedingswaarden en verklarende symbolen. Forel op Ardense wijze … (CARREFOUR FOOD MAGAZINE vordt gedrukt op Gevulde piccolo's metei en zal papier aflomstg ut duurzaam beheerde bessen. Gevuldeuien met wortel, 07 MET GLUTEN Recepten op basis van producten die wel De producten voorgesteld in de advertenties en selderij,linzen en salie … of geen “natuurlijke” gluten bevatten. de publireportages zjn beschikbaar zlang het Girasoli met gegrilde groenten, ZONDER GLUTEN Cantroleer niettemin de ingredièntenist spinazieroom en gekaramelliseerde sjalot… 45 op de verpakking. ‘assortiment wordt aangeboden. Huevos Rancheros All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief Kip met romigechampignonsaus Recepten op basis van producten die wel (mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij en bloemkoolpuree. MET DIERLIJKE MELK Kruidenquiche.. of geen “natuurlijke melk” bevatten. Hypermarkten Carrefour en de supermarkten ZONDER DIERLIJKE MELK (7°) Controleer niettemin de ingrediöntenlist Carrefour market en express, tot31 maart 2021. Lenterolletjes met salade en pindasaus. op de verpakking. Onder voorbehoud van drukfouten. Omelette souffée … „28 Pasta met worstjes champignons, Miet voedingsproducten (acessoires, games, ‘spinazieen mascarponeroom … „38 VEGGIE Recepten die geen of wel dierlijk lees bevatten, Controleer niettemin de autuur, mode) zi verkrijgbaar in de meeste Pastinaakfrieten met Hypermarkten Carrefour. Zolang devoorraad rozemarijnen yoghurtdip 10 MIET-VERGIE (2) ngredintenlist op devepakkig. strekt. Penne met peterseliepesto en zalm met kruiden en sesam … 34 Alle voedingswaren en verzorgingsproducten nutriscore Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen. Pilavrijst met tandoorikip.. Hasseert volgens hum voedingswaarde, vande voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar in de Risotto met gamba's en mascarpone. ‘gezondste in donkergroen (A), tot producten Hypermarkten Carrefour en de supermarkten ‘Taart met gerookte zalm … GEB ‘deje beter beperkt gebruikt in rood (B). Carrefour market en buurtwinkels express. Zolang devoorraad strekt. 'Taco's met seitan, guacamoleen a chimichurrisaus. Tagliatellemet erwtensaus, versemunt en gerookte zalm. ‘Thaise rode curry met Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français suimererwten,zoete aardappelen, cashewnoten en veggie balletjes. Demandez-le en magasin où sut Vispannetje op Braziliaanse wijze. COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium » Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel DESSERTS 0448.826.918 Sophie Lerouge, Oympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor taliaanse ricottacake met Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/3018118 laurent_baert@carrefour.com » ‘amandelen citroen. a Eenrrealisatie van varw.propaganda.beinsamenwerking met BeContent.be » Creatiefteam Karen Vondenbossce, Kokos-kaneelwafels met banaanen Liesbeth Van Wassenhoven « Projectteam Lilia Guetat » Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys, kokosyoghurt. Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour « Layout Claudia De Backer, Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte « Minitrifle met kaasmousse, Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Bramsk, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, bessencoulis en notencrumble . Diane Hendrikx, Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij 2019 Vitamine-smoothie. 5 Guillaume.

Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 67