Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 34 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 34
x +8 al it ie Ei it “Het volledige r, N groeiproces verloopt ecologisch en duurzaam” A rs 5 Penne met peterseliepesto en zalm met kruiden en sesam ef => ZON EN WATER 4 personen - Voorbereiding 15 min Vegobelteelt alleen kruiden in potjes. Op die manier Bereiding 20 min - Makkelijk -€€ blijven de producten langer vers, zowel in de keten als thuis. En de productie is dan ook niet seizoens gebonden, waardoor het tuinbouwbedrijf continu een teentje knoflook | 80 g pijnboompitten 14 bosje bladpeterselie | 4 el geraspte breed gamma aan diverse kruiden kan aanbieden. Parmezaanse kaas | 320 penne olijfolie Daarbij gaat uiterst veel aandacht uit naar het zo zout, peper milieuvriendelijk mogelijk werken, bevestigt Steven: “Al VOORDE ZALM het regenwater dat op onze serres valt, wordt WAT KUN JE opgevangen in grote bassins en gebruiken we om onze 4zalmfilets |2 tl olijfolie |4 tl sesamzaadjes DOEN MET EEN 12.4 Provengaalse kruiden | zout, peper planten water te geven. We hebben onze hall vol gelegd. RESTJE VERSE met zonnepanelen, en daarnaast hebben we onzeeigen KRUIDEN? D Breng een grote pan gezouten wa- elektriciteitscentrale. Die centrale produceert de ter aan de kook voor de pasta. Pel de Maak kruidenboter. Hak de kruiden fijn en warmte die we nodig hebben om onze serreste knoflook Rooster de pijnboompitten. verwarmen” Mx ze met de knoflook, de peterselie meng ze met malse boter, zout, peper en en de Parmezaanse kaas. Voeg 2 el LOKAAL EN MILIEUVRIENDELIJK olifolie toe en mixtot een dikke pesto. eventueel een beetje geperste knoflook Rol En daar blijft het niet bij: “Onze elektriciteitsinstallatie Voeg indien nodig nog een beetje olie toe. de boter in bakpapier produceert onvermijdelijk CO, maar die blazen we in tot een worstje en laat de serres, zodat de planten die tijdens hun groeiproces @) verwarm de oven voor op 180°C. opstijven in de koelkast. kunnen omzetten in zuurstof. We vinden het uiterst Snij de zalm in keine rechthoeken, Vries ze in. Hak de besprenkel ze met olifolie, strooi er de belangrijk om alles lokaal te produceren en zetten. sesamzaadjes en de Provencaalse krui kruiden fijn en verdeel daarbij alles op alles om de nadelen die daarmee ze over de vakjes van den over en kruid met zout en peper. gepaard gaan om te zetten in voordelen” Zet ongeveer 10 min in de oven een ijsblokjesbalje. Gieter een beetje EEN ECHTE BELEVING @) kook de pasta in het water volgens olijfolie over en zet in de de aanwijzingen op de verpakking. diepvriezer. Voeg toe De broers Lauwers zijn ook heel trots op het resultaat, Giet ze af en schep er de pesto onder. de kruiden zelf:“Het is een natuurlijk product met een aan soep, sauzen, Serveer bij de zalm. lekkere smaak die de gebruiker ook nog eens een Maak kruidenazijn. Duw de kruiden aangename beleving bezorgt. Onze verse kruiden. brengen altijd de lente op ons bord, en dat het hele jaar simpelweg in een DDO fles azijn. Heerlijk om door! Je kan ze niet alleen gebruiken bij het koken, PER PORTIE 1061 CALI 5 VETTEN maar je kan er ook thee van maken of ze gebruiken als 1946 KOOLHYDRATEN 15,16 SUIKERS salades op smaakte 14,9 GVEZES 1456 ETTEN brengen. garnering”, besluit Steven. 34 Carrefour Food Magazine | maart 2021
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 34