Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
uirpacine | veggie eten
Pe
Ee!
Veggie eten, een paar
dagen per week of elke dag,
F
dat kan wat ingewikkid
lijken. Nochtans is het
|
heel gemakkelijk om veel
Georgiana: “Wat echt heel plezant
rschillende smaken te
proberen, met heerlijke
is in een veggie keuken, is dat er
texturen, en voedzaam
zoveel mogelijkheden zijn. Mensen.
a
|
te eten zonder dat je extra
denken soms dat je beperkter bent,
tijd in de keuken moet
maar het is net omgkeerd!
We zoeken en lezen heel wat
==
doorbrengen. Hier zijn onze
tips om je op weg te helpen.
recepten en geven klassiekers een
-
ne
vegetarische draai, zoals spaghetti
Georgiana:“Wij zijn 5 jaar
bolognese met fijngeprakte tofoe
geleden vegetariër geworden.
inde plaats van het gehakt, of een
We wilden allebei graag gezonder
veggie pitta met seitan bereid als
TIP VAN
leven, en uiteindelijk was ik het die
gyros. Er zijn zoveel mogelijkheden
EREMY
meopeendagaaneen
om vlees te vervangen: veggie
detox-uitdaging gewaagd heb.
burgers, balletjes... Kiezen is nog
Voor een lekkere
Op het programma: een week lang
het moeilijkste!”
veggie barbecue maak
zoveel mogelijk fruiten groenten,
ik groentebrochettes
geen vlees en geen vis. Jeremy
Jeremy: “We proberen zeer
met tofoe en
heeft meegedaan, uit
gevarieerdteeten. Onze nodige
maiskolven. No:
Wat
nieuwsgierigheid en voor de
eiwitten vinden we in
veggie worstjes er!
b
ij)
uitdaging. De balans na die ene
peulvruchten of paddenstoelen.
succes verzekerd
week: veel meer energie, betere
We eten ook veel noten, voor de
spijsvertering, het algemene gevoel
omega 3. Groenten leveren
fitter te zijn. En als bonus: we
vitamines en mineralen, en we
hadden nooit het gevoel dat we iets
vullen onze voeding aan met een
misten. Dat was een echte klik!
beetje kaas en eieren. De snelle
Sindsdien is vlees voorgoed van
recepten die we niet kunnen
ons menu verdwenen.”
missen? Quinoa-of bulgursalade
voor de lunch, met groenten en een
Jeremy:“Georgiana en ik koken
beetje feta. Veggie woks, frietjes
allebei en we hebben zonder veel
van zoete aardappelen, groenten
problemen de overgang gemaakt
uit de oven met flink wat olijfolie.
naar vegetarischkoken. Daar
En belangrijk: wij brengen nu niet
hebben we veel geluk mee (lacht).
meer tijd door in de keuken dan
Wat ons ook helpt om verder te
vroeger”
doen en gemotiveerd te blijven, is
op de
dat iedereen in huis gewoon mee
volgende pagina’s.
vegetarischeet”
Carrefour Food Magazine | maart 2021 47