Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
STREELZACHT ITALIAANS
En
ee
28
+ à
ES
y
FE
|
nl
Ï
LU
ee
er
74
7
x"
Ae
Risotto met gamba's en
ascarpone
rj
x
Pl
jan
=
“,
EEN VLEUGJE ANIJS
Vervang de helft van de wit
ij
wi
door pastis en voeg wat
+
selen en inktvisringen to
LA
F
Risotto met gamba's en mascarpone
4 personen - Voorbereiding 20min
Bereiding 35 min - Makkelijk - €€
2 blokjes groentebouillon 1,5 | heet water |
olijfolie in een grote kookpan en fruitde
500 g hele gamba's (met kop) olijfolie |
sjalot 1 min. Voeg de rijst toe en laat
4sjalot|20 g bieslook | 200 g risottorijst |
min al roerend mêebakken, tot hi
200 ml witte wijn | 100 g mascarpone |
rondom glanst. Blus met de witte
ijn
zout, peper
en laat inkoken. Giet er een pollepel
bouillon bij en laat al roerend koken tot
Los de bouillonblokjes op in het.
de vloeistof opgeslorpt is, Voeg
hete water. Ontdooi de gamba's in een
‘een volgende pollepel bouillon
schaal koud water. Verwijder de
ieno!
werk zo verder tot de rijst gaar is,
koppen en pel de gamba's tot aan de
Reken hiervoor ongeveer 20 min.
rpone kort
staart. Dep ze droog, verwijder het
ronkeli
uit
darmkanaal en kruid met zout en
@) vermit een beetje olie in een
braadpan en bak de gamba's 1 à 2)
io Piëmont-
S28KCAL
PER PORTIE
peper. Verhit op een matig vuur een
rdijëfDe haam
zum
beetje olijfolie in een braadpan en bak
(niet langer, dan worden ze droog
dankt hij aan een
416100
RATEN
de koppen en schalen 5 min. Giet er de
taai). Kruid ze met zout en peper. Zet
de risotto van het vuur en roer er de
Spaanse gouverneur
Ten
warme bouillon bij en laat 10 à 15 min
uit de 13de eeuw, die
sudderen. Zeef de bouillon en hou hem
mascarpone en 2/3 van de bieslook
tijdens een reis
warm.
onder. Verdeel de risotto over de
borden en werk af met de gamba's en
k di
kalië, Apulië
de rest van de bieslook.
Castello di Severino,
@) pel en snipper de sjalot en hak de
me
bueno’
wit
bieslook fijn. Verhit een flinke scheut
ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND
Carrefour Food Magazine | maart 2021
39