Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 39
STREELZACHT ITALIAANS En ee 28 + à ES y FE | nl Ï LU ee er 74 7 x" Ae Risotto met gamba's en ascarpone rj x Pl jan = “, EEN VLEUGJE ANIJS Vervang de helft van de wit ij wi door pastis en voeg wat + selen en inktvisringen to LA F Risotto met gamba's en mascarpone 4 personen - Voorbereiding 20min Bereiding 35 min - Makkelijk - €€ 2 blokjes groentebouillon 1,5 | heet water | olijfolie in een grote kookpan en fruitde 500 g hele gamba's (met kop) olijfolie | sjalot 1 min. Voeg de rijst toe en laat 4sjalot|20 g bieslook | 200 g risottorijst | min al roerend mêebakken, tot hi 200 ml witte wijn | 100 g mascarpone | rondom glanst. Blus met de witte ijn zout, peper en laat inkoken. Giet er een pollepel bouillon bij en laat al roerend koken tot Los de bouillonblokjes op in het. de vloeistof opgeslorpt is, Voeg hete water. Ontdooi de gamba's in een ‘een volgende pollepel bouillon schaal koud water. Verwijder de ieno! werk zo verder tot de rijst gaar is, koppen en pel de gamba's tot aan de Reken hiervoor ongeveer 20 min. rpone kort staart. Dep ze droog, verwijder het ronkeli uit darmkanaal en kruid met zout en @) vermit een beetje olie in een braadpan en bak de gamba's 1 à 2) io Piëmont- S28KCAL PER PORTIE peper. Verhit op een matig vuur een rdijëfDe haam zum beetje olijfolie in een braadpan en bak (niet langer, dan worden ze droog dankt hij aan een 416100 RATEN de koppen en schalen 5 min. Giet er de taai). Kruid ze met zout en peper. Zet de risotto van het vuur en roer er de Spaanse gouverneur Ten warme bouillon bij en laat 10 à 15 min uit de 13de eeuw, die sudderen. Zeef de bouillon en hou hem mascarpone en 2/3 van de bieslook tijdens een reis warm. onder. Verdeel de risotto over de borden en werk af met de gamba's en k di kalië, Apulië de rest van de bieslook. Castello di Severino, @) pel en snipper de sjalot en hak de me bueno’ wit bieslook fijn. Verhit een flinke scheut ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND Carrefour Food Magazine | maart 2021 39
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 39