Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

STREELZACHT ITALIAANS

En

ee

28

+ à

ES

y

FE

|

nl

Ï

LU

ee

er

74

7

x"

Ae

Risotto met gamba's en

ascarpone

rj

x

Pl

jan

=

“,

EEN VLEUGJE ANIJS

Vervang de helft van de wit

ij

wi

door pastis en voeg wat

+

selen en inktvisringen to

LA

F

Risotto met gamba's en mascarpone

4 personen - Voorbereiding 20min

Bereiding 35 min - Makkelijk - €€

2 blokjes groentebouillon 1,5 | heet water |

olijfolie in een grote kookpan en fruitde

500 g hele gamba's (met kop) olijfolie |

sjalot 1 min. Voeg de rijst toe en laat

4sjalot|20 g bieslook | 200 g risottorijst |

min al roerend mêebakken, tot hi

200 ml witte wijn | 100 g mascarpone |

rondom glanst. Blus met de witte

ijn

zout, peper

en laat inkoken. Giet er een pollepel

bouillon bij en laat al roerend koken tot

Los de bouillonblokjes op in het.

de vloeistof opgeslorpt is, Voeg

hete water. Ontdooi de gamba's in een

‘een volgende pollepel bouillon

schaal koud water. Verwijder de

ieno!

werk zo verder tot de rijst gaar is,

koppen en pel de gamba's tot aan de

Reken hiervoor ongeveer 20 min.

rpone kort

staart. Dep ze droog, verwijder het

ronkeli

uit

darmkanaal en kruid met zout en

@) vermit een beetje olie in een

braadpan en bak de gamba's 1 à 2)

io Piëmont-

S28KCAL

PER PORTIE

peper. Verhit op een matig vuur een

rdijëfDe haam

zum

beetje olijfolie in een braadpan en bak

(niet langer, dan worden ze droog

dankt hij aan een

416100

RATEN

de koppen en schalen 5 min. Giet er de

taai). Kruid ze met zout en peper. Zet

de risotto van het vuur en roer er de

Spaanse gouverneur

Ten

warme bouillon bij en laat 10 à 15 min

uit de 13de eeuw, die

sudderen. Zeef de bouillon en hou hem

mascarpone en 2/3 van de bieslook

tijdens een reis

warm.

onder. Verdeel de risotto over de

borden en werk af met de gamba's en

k di

kalië, Apulië

de rest van de bieslook.

Castello di Severino,

@) pel en snipper de sjalot en hak de

me

bueno’

wit

bieslook fijn. Verhit een flinke scheut

ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND

Carrefour Food Magazine | maart 2021

39