Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 57
4,98 euro/p.p. el "4 a ? d A Les Note er LT. à ji Kip met romige champignonsaus en bloemkoolpuree 4 personen @ schil de aardappelen en snij ze @ giet de aardappelen en de Voorbereiding 15 min in blokjes. Verdeel de bloemkool in bloemkool af, voeg een flink snuifje er Bereiding 20 min roosjes. Kook de aardappelen en de nootmuskaat, zout, peper en een Makkelijk -€ bloemkool samen gaar in gezouten klontje boter toe en stamp tot een water. Pel en snipper de uien en gladde puree. Serveer bij de kip en de = 800 g aardappelen fruit ze in een beetje boter in een champignonsaus, 600 g bloemkool braadpan met antiaanbaklaag. Voeg APD 600 g kipfilet de in blokjes gesneden kip toe, kruid 350 gchampignons met zout en peper en bak ze bruin. 400 mil vloeibare room 30% VG Schep de kip uit de pan en zet opzij T5AKCAL PERPORTIE een paar blaadjes dragon 436 VETTEN 1 snuifje gemalen nootmuskaat @) Laat nog een kiontje boter 406 KOOLMIDRATEN smelten in dezelfde pan en bak de BAG SUIKERS IN JE VOORRAADKAST Ties fijngehakte champignons kort. Leg ® arsamen 2uien de kip ookterug in de pan en giet karneboter es er de room bij. Voeg de dragon toe, België, Limburg, Jerom zout, peper kruid met zout en peper en laat 10 min Winery by Hoenshof, sudderen op een laag vuur. Rood Carrefour Food Magazine | maart 2021 53 OMG VAAISCHP DRINK JE HET VERSA.
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 57