Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4,98

euro/p.p.

el

"4

a

?

d

A

Les

Note

er

LT.

à

ji

Kip met romige champignonsaus en bloemkoolpuree

4 personen

@ schil de aardappelen en snij ze

@ giet de aardappelen en de

Voorbereiding 15 min

in blokjes. Verdeel de bloemkool in

bloemkool af, voeg een flink snuifje

er

Bereiding 20 min

roosjes. Kook de aardappelen en de

nootmuskaat, zout, peper en een

Makkelijk -€

bloemkool samen gaar in gezouten

klontje boter toe en stamp tot een

water. Pel en snipper de uien en

gladde puree. Serveer bij de kip en de

=

800 g aardappelen

fruit ze in een beetje boter in een

champignonsaus,

600 g bloemkool

braadpan met antiaanbaklaag. Voeg

APD

600 g kipfilet

de in blokjes gesneden kip toe, kruid

350 gchampignons

met zout en peper en bak ze bruin.

400 mil vloeibare room 30% VG

Schep de kip uit de pan en zet opzij

T5AKCAL

PERPORTIE

een paar blaadjes dragon

436 VETTEN

1 snuifje gemalen nootmuskaat

@) Laat nog een kiontje boter

406 KOOLMIDRATEN

smelten in dezelfde pan en bak de

BAG SUIKERS

IN JE VOORRAADKAST

Ties

fijngehakte champignons kort. Leg

®

arsamen

2uien

de kip ookterug in de pan en giet

karneboter

es

er de room bij. Voeg de dragon toe,

België, Limburg, Jerom

zout, peper

kruid met zout en peper en laat 10 min

Winery by Hoenshof,

sudderen op een laag vuur.

Rood

Carrefour Food Magazine | maart 2021 53

OMG VAAISCHP DRINK JE HET VERSA.