Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4,98
euro/p.p.
el
"4
a
?
d
A
Les
Note
er
LT.
à
ji
Kip met romige champignonsaus en bloemkoolpuree
4 personen
@ schil de aardappelen en snij ze
@ giet de aardappelen en de
Voorbereiding 15 min
in blokjes. Verdeel de bloemkool in
bloemkool af, voeg een flink snuifje
er
Bereiding 20 min
roosjes. Kook de aardappelen en de
nootmuskaat, zout, peper en een
Makkelijk -€
bloemkool samen gaar in gezouten
klontje boter toe en stamp tot een
water. Pel en snipper de uien en
gladde puree. Serveer bij de kip en de
=
800 g aardappelen
fruit ze in een beetje boter in een
champignonsaus,
600 g bloemkool
braadpan met antiaanbaklaag. Voeg
APD
600 g kipfilet
de in blokjes gesneden kip toe, kruid
350 gchampignons
met zout en peper en bak ze bruin.
400 mil vloeibare room 30% VG
Schep de kip uit de pan en zet opzij
T5AKCAL
PERPORTIE
een paar blaadjes dragon
436 VETTEN
1 snuifje gemalen nootmuskaat
@) Laat nog een kiontje boter
406 KOOLMIDRATEN
smelten in dezelfde pan en bak de
BAG SUIKERS
IN JE VOORRAADKAST
Ties
fijngehakte champignons kort. Leg
®
arsamen
2uien
de kip ookterug in de pan en giet
karneboter
es
er de room bij. Voeg de dragon toe,
België, Limburg, Jerom
zout, peper
kruid met zout en peper en laat 10 min
Winery by Hoenshof,
sudderen op een laag vuur.
Rood
Carrefour Food Magazine | maart 2021 53
OMG VAAISCHP DRINK JE HET VERSA.