Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PSN typ) isc

hg

erecht

gene uit Salvado

r

de Bahia"

Er

Vispannetje

worel-heet moqueen de Peixe

sk.

xeo

op Z'n Braziliaans

.

de

4 personen - Voorbereiding 10 min

De

ge

Bereiding 20 min - Makkelijk -€

a

300 g Thai rijst |600 g kabeljauwfilet

14 limoen! 400 g gemengde paprika's |

‘500 g gehakte tomaten |400 ml kokosmelk

124 paprikapoeder

a

IN JE VOORRAADKAST

uil 2teentjes knoflook | olijfolie

lzout, peper

ps



en

(DKook de rjst velgens de aanvijzin-

er”

gen op de verpakking. Pers de helft van

PA TA

PEN

de limoen uit en besprenkel de vis met

a

het sap. Kruid met zout en peper en

zet opzij

pes

?

#

@ Pal de ui en de knoflook. Snipper

en

de ui en pers de knoflook. Verwijder

tn

de zaadjes uit de paprika's en snij het

vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit een

scheutje olijfolie in een braadpan en

fuit de ui en de knoflook 2 min. Voeg

Pr

=.

de paprika's toe en fruit ze al roerend

3 min mee. Schep er dan de gehakte

tomaten onder en voeg de kokosmelk

Ee

paprikapoeder, zout en peper toe. Laat

nog 10 min sudderen.

@) snij de vis in grove stukken en leg

ze in de saus. Laat ze 5 min pocheren,

of tot de vis net gaar is. Serveer het

3

ERE

vispannetje met de rijst en met de ande-

EEn

4

re halve limoen, in dunne partjes.

Ri

AR

54

PERPORTE

en

G6ZKCAL

24 GVETEN

Ca

®

T36 KOOLhYDRATEN

SIGVDES

SUIKERS

35 GEITTEN

5

Bu

(eX

Ba

Frankrijk, Elzas,

Cattin, Pinot Duo,

un

:

56 carrefour Food Magazine | maart 2021