Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PSN typ) isc
hg
erecht
gene uit Salvado
r
de Bahia"
Er
Vispannetje
worel-heet moqueen de Peixe
sk.
xeo
op Z'n Braziliaans
.
de
4 personen - Voorbereiding 10 min
De
ge
Bereiding 20 min - Makkelijk -€
a
300 g Thai rijst |600 g kabeljauwfilet
14 limoen! 400 g gemengde paprika's |
‘500 g gehakte tomaten |400 ml kokosmelk
124 paprikapoeder
a
IN JE VOORRAADKAST
uil 2teentjes knoflook | olijfolie
lzout, peper
ps
7»
en
(DKook de rjst velgens de aanvijzin-
er”
gen op de verpakking. Pers de helft van
PA TA
PEN
de limoen uit en besprenkel de vis met
a
het sap. Kruid met zout en peper en
zet opzij
pes
?
#
@ Pal de ui en de knoflook. Snipper
en
de ui en pers de knoflook. Verwijder
tn
de zaadjes uit de paprika's en snij het
vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit een
scheutje olijfolie in een braadpan en
fuit de ui en de knoflook 2 min. Voeg
Pr
=.
de paprika's toe en fruit ze al roerend
3 min mee. Schep er dan de gehakte
tomaten onder en voeg de kokosmelk
Ee
paprikapoeder, zout en peper toe. Laat
nog 10 min sudderen.
@) snij de vis in grove stukken en leg
ze in de saus. Laat ze 5 min pocheren,
of tot de vis net gaar is. Serveer het
3
ERE
vispannetje met de rijst en met de ande-
EEn
4
re halve limoen, in dunne partjes.
Ri
AR
54
PERPORTE
en
G6ZKCAL
24 GVETEN
Ca
®
T36 KOOLhYDRATEN
SIGVDES
SUIKERS
35 GEITTEN
5
Bu
(eX
Ba
Frankrijk, Elzas,
Cattin, Pinot Duo,
un
:
56 carrefour Food Magazine | maart 2021