Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ACTIEF

verse pasta | VIP

STRIJDEN

TEGEN

PLASTIC

_

r

Girasoli met

Pz

gegrilde groenten,

spinazieroom en

hae

gekaramelliseerde

sjalotten

Er

4 personen - Voorbereiding 20 min

5’

Bereiding 30 min - Rusten 2u

Makkelijk-€

100 g cashewmoten | 150 ml water |

4/2 blokje groentebouillon | 400 ggirasoli

si

met gegrilde groenten | 300 g spinazie

| 2teentjes knoflook | 30 g geraspte Par-

À

mezaanse kaas | bladpeterselie | olijfolie |

et

ch

zout, peper

al

a

VOOR DE GEKARAMELLISEERDE SJALOT

a

A

8 à 10 sjalotten | 120 g boter | 70 g kristal-

ie

suiker! 2 el balsamicoazijn

5 7

à

Vooraf

Laat de cashewnoten ongeveer 2 u we-

%

ken in een kom water en laat uitlekken.

md

Verhit het water en laat het groente-

ek

bouillonblokje erin oplossen.

TT

(© Maak de sjalotten: verwarm de

oven voor op 200°C. Pel de sjalotten en

snij de grootste in 2. Bak ze goudbruin

in de boter. Bestrooi met de suiker en

laat karamelliseren. Giet er de balsami-

coazijn bij, kruid met zout en peper en

schep in een ovenschaal. Zet 20 min in

de oven.

@ kook de girasoïi beetgaar in licht

gezouten water. Blancheer de spinazie

3 min in gezouten water. Mix de spina-

zie glad in de blender, samen met de

gepelde knoflook en de cashewnoten.

Ah

PERPORTIE

Giet er geleidelijk en al mixend bouillon

N

beterd

PR

TBaxcaL

recept

486 ETTEN

16 KOOLHYDRATEN

bij tot een romige saus ontstaat. Breng

286 SUKERS

indien nodig verder op smaak met zout

TGV

en peper en hou de saus warm.

246 EMITEN

Frankrijk,

@ verdeel de girasoli over de borden.

Girasoli met

p Côte du Rhône,

Nappeer ze met de spinaziesaus en

MA. gegrildegroenten

Carrefour, 250 g,

Gigondas, Santa Duc

garneer met de gekaramelliseerde

“Les Garancières”,

sjalotten. Bestrooi met Parmezaanse

€3(€ 12 €/kg)

Rood Bio

kaas en fijngehakte peterselie.

-

er

es À

Carrefour Food Magazine | maart 2021 45