Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 45
ACTIEF verse pasta | VIP STRIJDEN TEGEN PLASTIC _ r Girasoli met Pz gegrilde groenten, spinazieroom en hae gekaramelliseerde sjalotten Er 4 personen - Voorbereiding 20 min 5’ Bereiding 30 min - Rusten 2u Makkelijk-€ 100 g cashewmoten | 150 ml water | 4/2 blokje groentebouillon | 400 ggirasoli si met gegrilde groenten | 300 g spinazie | 2teentjes knoflook | 30 g geraspte Par- À mezaanse kaas | bladpeterselie | olijfolie | et ch zout, peper al a VOOR DE GEKARAMELLISEERDE SJALOT a A 8 à 10 sjalotten | 120 g boter | 70 g kristal- ie suiker! 2 el balsamicoazijn 5 7 à Vooraf Laat de cashewnoten ongeveer 2 u we- % ken in een kom water en laat uitlekken. md Verhit het water en laat het groente- ek bouillonblokje erin oplossen. TT (© Maak de sjalotten: verwarm de oven voor op 200°C. Pel de sjalotten en snij de grootste in 2. Bak ze goudbruin in de boter. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Giet er de balsami- coazijn bij, kruid met zout en peper en schep in een ovenschaal. Zet 20 min in de oven. @ kook de girasoïi beetgaar in licht gezouten water. Blancheer de spinazie 3 min in gezouten water. Mix de spina- zie glad in de blender, samen met de gepelde knoflook en de cashewnoten. Ah PERPORTIE Giet er geleidelijk en al mixend bouillon N beterd PR TBaxcaL recept 486 ETTEN 16 KOOLHYDRATEN bij tot een romige saus ontstaat. Breng 286 SUKERS indien nodig verder op smaak met zout TGV en peper en hou de saus warm. 246 EMITEN Frankrijk, @ verdeel de girasoli over de borden. Girasoli met p Côte du Rhône, Nappeer ze met de spinaziesaus en MA. gegrildegroenten Carrefour, 250 g, Gigondas, Santa Duc garneer met de gekaramelliseerde “Les Garancières”, sjalotten. Bestrooi met Parmezaanse €3(€ 12 €/kg) Rood Bio kaas en fijngehakte peterselie. - er es À Carrefour Food Magazine | maart 2021 45
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 45