Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ACTIEF
verse pasta | VIP
STRIJDEN
TEGEN
PLASTIC
_
r
Girasoli met
Pz
gegrilde groenten,
spinazieroom en
hae
gekaramelliseerde
sjalotten
Er
4 personen - Voorbereiding 20 min
5’
Bereiding 30 min - Rusten 2u
Makkelijk-€
100 g cashewmoten | 150 ml water |
4/2 blokje groentebouillon | 400 ggirasoli
si
met gegrilde groenten | 300 g spinazie
| 2teentjes knoflook | 30 g geraspte Par-
À
mezaanse kaas | bladpeterselie | olijfolie |
et
ch
zout, peper
al
a
VOOR DE GEKARAMELLISEERDE SJALOT
a
A
8 à 10 sjalotten | 120 g boter | 70 g kristal-
ie
suiker! 2 el balsamicoazijn
5 7
à
Vooraf
Laat de cashewnoten ongeveer 2 u we-
%
ken in een kom water en laat uitlekken.
md
Verhit het water en laat het groente-
ek
bouillonblokje erin oplossen.
TT
(© Maak de sjalotten: verwarm de
oven voor op 200°C. Pel de sjalotten en
snij de grootste in 2. Bak ze goudbruin
in de boter. Bestrooi met de suiker en
laat karamelliseren. Giet er de balsami-
coazijn bij, kruid met zout en peper en
schep in een ovenschaal. Zet 20 min in
de oven.
@ kook de girasoïi beetgaar in licht
gezouten water. Blancheer de spinazie
3 min in gezouten water. Mix de spina-
zie glad in de blender, samen met de
gepelde knoflook en de cashewnoten.
Ah
PERPORTIE
Giet er geleidelijk en al mixend bouillon
N
beterd
PR
TBaxcaL
recept
486 ETTEN
16 KOOLHYDRATEN
bij tot een romige saus ontstaat. Breng
286 SUKERS
indien nodig verder op smaak met zout
TGV
en peper en hou de saus warm.
246 EMITEN
Frankrijk,
@ verdeel de girasoli over de borden.
Girasoli met
p Côte du Rhône,
Nappeer ze met de spinaziesaus en
MA. gegrildegroenten
Carrefour, 250 g,
Gigondas, Santa Duc
garneer met de gekaramelliseerde
“Les Garancières”,
sjalotten. Bestrooi met Parmezaanse
€3(€ 12 €/kg)
Rood Bio
kaas en fijngehakte peterselie.
-
er
es À
Carrefour Food Magazine | maart 2021 45