Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
j
ACTIE 10 DUURZAME
(Ti
FOR
VISVANGST
À
EL
00D,
ONDERSTEUNEN
N
£
id
nr
®
=
de aan
Er
à
4
es
an
N
rel
=
S
forel van
Forel op
ME
I
Er
a
iteitsketen Carrefour,
Ardense wijze
CEA
x
e belofte van een
4 personen -
À
Voorbereiding 40 min -
Bereiding 30 min - Makkelijk- €
=
pervaring: verfijnd,
=
5
heerlijk, en van bij ons.
4 forellen | 100 g gerookte spekblokjes |
DS
=,
2 teentjes knoflook! 4 takges tijm |6 el
Ze worden minstens 4 weken grootge-
boter 1 citroen | 150 mi droge witte wijn
14 vastkokende aardappelen |
bracht in het stromende rivierwater in
de streek van Malmédy. De regenboog -
2lente-uitjes! 4 el peterselie! tuinkers |
het:
zout, peper
forel van Kwaliteitsketen Carrefour
Seizoen!
wordt eerst met respect voor dier en
Verwarm de oven voor op
a
ilieu gekweekt in waterbekkens met
“A
sa“
180°C. Spoel de forellen, haal ze
2» = lage populatie en zuiver water: De vissen
leeg en dep ze goed droog. Leg ze
.
krijgeneengezond, uitgekiend dieet,
in een ovenschaal en bedek ze met
=
rijk aan omega 3-vetzuren en GGO-vrij
de spekblokjes, de geperste
tarwemeel, zonder eiwitten uit gevogel-
knoflook en de tijm. Kruid ze met
te. Aan deze teelt danken ze hun fijne
zout en peper, voeg 5 el boter toe
structuur en een uitzonderlijke smaak
en besprenkel met het citroensap
en stevigheid. Kraakvers zijn ze ook:
en de wijn. Bak 20 min in de oven.
ARDENSE FOREL
tussen de slacht en het winkelrek liggen
Kook de aardappelen
hooguit 24 uur.
ongeschild gaar in een pan
KWALITEITSKETEN
CARREFOUR
gezouten water. Giet ze af en hol ze
Gerookte forel
uit Prak het vruchtvlees grof met
» Gekweekt in rivierwater.
1el boter en kruid met zout. Schep.
Onze gerookte forel smaakt heel bijzonder
» Stevig en smakelijk vlees.
‘omdat hij tweeënhalf uur warm gerookt
het terug in de aardappelen en
« Gevoed zonder GGO
werk af met fijngesneden lente-ui
wordt op lokaal beukenhout. Na 24u
(0,9%).
afkoelen, fileren ambachtelijke specialisten
» Gedurende 4 weken afge-
@) Bestrooi de forellen met
de vis met de hand. De graten worden
peterselie en serveer met de
rijpt in de Hoge Ardennen.
verwijderd en de forel verpakt en voorzien
aardappelen in de schilen de
van een etiket.
tinkers.
—
For:
el
he
‚smakelijk vlees
em®0®
dat van nature ri
is aan omega 3,
PER PORTIE 427 KCAL 129 GVETEN
19,76 KOOLHYDRATEN 118 GSUKERS
vitamines en oligo-elementen.
11,56 VEZELS 1 296 EIMITEN
Carrefour Food Magazine | maart 2021 43