Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

D

Am |

e

es

Kaf

pr

ah

+

fe

WE

RE

À

Es

HE,

È

LE

=

oe

ee

m

*

pe

Omelette soufflée

Voor een ultralichte

je een

4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 25 min - Makkelijk - €

omelet giet

d

water

scheut] je spui

bij a losgeklopte

Alenteuitjes

zet opzij. Splits de eieren. Klop de

handvol kervel

eidooiers los met de melk Klop de

eieren.

Je Kan ook een

snuifje bicar ponaot

handvol peterselie

eiwitten tot halfstijve sneeuw en spatel

voor vo:

ing

Ahandvol dille

voorzichtig onder de eidooiers.

toevoegen.

zel witte wijnazijn

Beieren

@) Bak de spinazie kort in een braad-

4el melk

pan met wat hete olie, schep ze uit de

pan en zet ze opzij. Giet weer wat olie

250 g spinazie

6sneden gekookte ham

in de pan en giet er een vierde van het

eimengsel in. Bak in 4 min een omelet

80 g geraspte geitenkaas

Astokbrood

op een laag vuur. Beleg de heift van

de omelet met 3 halve sneden ham,

olijfolie

lente-ui en geraspte geitenkaas. Plooi

Frankrijk, Bordeaux,

zout, peper

Loupiac, Château

de omelet dubbel en laat bakken tot

des Roches,

de kaas begint te smelten. Bak zo

@ snij de lente-uitjes in dunne ringen.

Wit zacht

verder omeletten met de rest van de

LR

Pluk de blaadjes van de kervel, peter-

ingrediënten.

PERPORTIE

selie en dille en hak ze grof. Meng alle

54 KCAL

kruiden door elkaar en besprenkel ze

zsvamn

@) Leg elke omelet op een bord en

AGKODLAYDRATEN

met de witte wijnazijn en een scheutje

serveer met stokbrood en met de

326 SUIKERS

olijfolie. Kruid met zout en peper en

kruidensalade.

336 EZS

406 EWITEN

M

ie

Ki

ee

hie c

28 Carrefour Food Magazine | maart 2021