Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
D
Am |
e
es
Kaf
pr
ah
+
fe
WE
RE
À
Es
HE,
È
LE
=
oe
ee
m
*
pe
Omelette soufflée
Voor een ultralichte
je een
4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 25 min - Makkelijk - €
omelet giet
d
water
scheut] je spui
bij a losgeklopte
Alenteuitjes
zet opzij. Splits de eieren. Klop de
handvol kervel
eidooiers los met de melk Klop de
eieren.
Je Kan ook een
snuifje bicar ponaot
handvol peterselie
eiwitten tot halfstijve sneeuw en spatel
voor vo:
ing
Ahandvol dille
voorzichtig onder de eidooiers.
toevoegen.
zel witte wijnazijn
Beieren
@) Bak de spinazie kort in een braad-
4el melk
pan met wat hete olie, schep ze uit de
pan en zet ze opzij. Giet weer wat olie
250 g spinazie
6sneden gekookte ham
in de pan en giet er een vierde van het
eimengsel in. Bak in 4 min een omelet
80 g geraspte geitenkaas
Astokbrood
op een laag vuur. Beleg de heift van
de omelet met 3 halve sneden ham,
olijfolie
lente-ui en geraspte geitenkaas. Plooi
Frankrijk, Bordeaux,
zout, peper
Loupiac, Château
de omelet dubbel en laat bakken tot
des Roches,
de kaas begint te smelten. Bak zo
@ snij de lente-uitjes in dunne ringen.
Wit zacht
verder omeletten met de rest van de
LR
Pluk de blaadjes van de kervel, peter-
ingrediënten.
PERPORTIE
selie en dille en hak ze grof. Meng alle
54 KCAL
kruiden door elkaar en besprenkel ze
zsvamn
@) Leg elke omelet op een bord en
AGKODLAYDRATEN
met de witte wijnazijn en een scheutje
serveer met stokbrood en met de
326 SUIKERS
olijfolie. Kruid met zout en peper en
kruidensalade.
336 EZS
406 EWITEN
M
ie
Ki
ee
hie c
28 Carrefour Food Magazine | maart 2021