Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 28
D Am | e es Kaf pr ah + fe WE RE À Es HE, È LE = oe ee m * pe Omelette soufflée Voor een ultralichte je een 4 personen - Voorbereiding 15 min - Bereiding 25 min - Makkelijk - € omelet giet d water scheut] je spui bij a losgeklopte Alenteuitjes zet opzij. Splits de eieren. Klop de handvol kervel eidooiers los met de melk Klop de eieren. Je Kan ook een snuifje bicar ponaot handvol peterselie eiwitten tot halfstijve sneeuw en spatel voor vo: ing Ahandvol dille voorzichtig onder de eidooiers. toevoegen. zel witte wijnazijn Beieren @) Bak de spinazie kort in een braad- 4el melk pan met wat hete olie, schep ze uit de pan en zet ze opzij. Giet weer wat olie 250 g spinazie 6sneden gekookte ham in de pan en giet er een vierde van het eimengsel in. Bak in 4 min een omelet 80 g geraspte geitenkaas Astokbrood op een laag vuur. Beleg de heift van de omelet met 3 halve sneden ham, olijfolie lente-ui en geraspte geitenkaas. Plooi Frankrijk, Bordeaux, zout, peper Loupiac, Château de omelet dubbel en laat bakken tot des Roches, de kaas begint te smelten. Bak zo @ snij de lente-uitjes in dunne ringen. Wit zacht verder omeletten met de rest van de LR Pluk de blaadjes van de kervel, peter- ingrediënten. PERPORTIE selie en dille en hak ze grof. Meng alle 54 KCAL kruiden door elkaar en besprenkel ze zsvamn @) Leg elke omelet op een bord en AGKODLAYDRATEN met de witte wijnazijn en een scheutje serveer met stokbrood en met de 326 SUIKERS olijfolie. Kruid met zout en peper en kruidensalade. 336 EZS 406 EWITEN M ie Ki ee hie c 28 Carrefour Food Magazine | maart 2021
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 28