Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 37
v “ = 4 Br x B er. Ta à D , Dipsaus met a! N = gegratineerde ricotta, el gekaramelliseerde Aer à uien tijm) % en Li De ‘+ re % r + € nt wenn % "À 3 - 2 td Le MN se È nd Voeq net voor het serveren Leuk een scheutje honing tee, voer een extra lekkere toets- borrel-i lea aus met gpl Le lise. Len Pre otta, gekara end 4 à 6 personen - Voorbereiding 10 min Beréid SG, 5 Den 2uien @ verwarm ae ovenvaorop “Son Leg wat ulopzi voor de a Ateentje knoflook 200°C. Pel en snipper de uien, pel „Meng de rest metde ricotta, 2/3 van “ 5, 2 el offfolie en pers de knoflook. Verhit op een de Parmezaanse kaas ef de Ee rt Aklontje boter laag vuur de ifolie met de boter in! citroenzeste. Krüid met zouten JE? 5 takjes tijm Book PERPORTIE LICHT! een pan met dikke bodem. Laat de. per en schep in een Kleine, 5 Be van 500 g ricotta uien op een laag vuur 15 à 20 min ingevette ovenschaalsBestrooi met 186 KOOLAVDRATEN deor room ‘50 g Parmezaanse kaas de rest van de kaas en bak 20 à 39 6suxens karamelliseren. Schep af en toe om. 236 mas te vervangen Abiocitroen Voeg 5 min voor het einde de 25 min in de oven. AT GEM TEN deor ricotta: brood of crackers veel minder knoflook en de tijmblaadjes toe. (@) Haal de ricotta uit de oven. Werk zout, peper Kruid met zout en peper. halië, Campania, caler afmet de opzi gelegde ui en Tombacco EN za (® Rasp de zeste van de citroen. serveer met brood of crackers. Aglianico, Rood ON WAKAANSCHEP DRINK JE WET VERSTAND Carrefour Food Magazine | maart 2021 37
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 37