Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
v
“
=
4
Br
x
B
er.
Ta à
D
,
Dipsaus met
a!
N
=
gegratineerde ricotta,
el
gekaramelliseerde
Aer
à
uien tijm)
%
en
Li
De
‘+
re
%
r +
€
nt
wenn
%
"À
3 -
2
td
Le
MN
se
È
nd
Voeq net voor het serveren
Leuk
een scheutje
honing tee, voer
een extra lekkere toets-
borrel-i
lea
aus met gpl
Le
lise.
Len
Pre
otta, gekara
end
4 à 6 personen - Voorbereiding 10 min Beréid
SG,
5
Den
2uien
@ verwarm ae ovenvaorop “Son Leg wat ulopzi voor de a
Ateentje knoflook
200°C. Pel en snipper de uien, pel
„Meng de rest metde ricotta, 2/3 van
“
5,
2 el offfolie
en pers de knoflook. Verhit op een
de Parmezaanse kaas ef de
Ee rt
Aklontje boter
laag vuur de
ifolie met de boter in!
citroenzeste. Krüid met zouten
JE?
5 takjes tijm
Book
PERPORTIE
LICHT!
een pan met dikke bodem. Laat de.
per en schep in een Kleine,
5
Be van
500 g ricotta
uien op een laag vuur 15 à 20 min
ingevette ovenschaalsBestrooi met
186 KOOLAVDRATEN
deor room
‘50 g Parmezaanse kaas
de rest van de kaas en bak 20 à
39 6suxens
karamelliseren. Schep af en toe om.
236 mas
te vervangen
Abiocitroen
Voeg 5 min voor het einde de
25 min in de oven.
AT GEM TEN
deor ricotta:
brood of crackers
veel minder
knoflook en de tijmblaadjes toe.
(@) Haal de ricotta uit de oven. Werk
zout, peper
Kruid met zout en peper.
halië, Campania,
caler
afmet de opzi gelegde ui en
Tombacco
EN
za
(® Rasp de zeste van de citroen.
serveer met brood of crackers.
Aglianico, Rood
ON WAKAANSCHEP DRINK JE WET VERSTAND
Carrefour Food Magazine | maart 2021
37