Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

v



=

4

Br

x

B

er.

Ta à

D

,

Dipsaus met

a!

N

=

gegratineerde ricotta,

el

gekaramelliseerde

Aer

à

uien tijm)

%

en

Li

De

‘+

re

%

r +



nt

wenn

%



3 -

2

td

Le

MN

se

È

nd

Voeq net voor het serveren

Leuk

een scheutje

honing tee, voer

een extra lekkere toets-

borrel-i

lea

aus met gpl

Le

lise.

Len

Pre

otta, gekara

end

4 à 6 personen - Voorbereiding 10 min Beréid

SG,

5

Den

2uien

@ verwarm ae ovenvaorop “Son Leg wat ulopzi voor de a

Ateentje knoflook

200°C. Pel en snipper de uien, pel

„Meng de rest metde ricotta, 2/3 van



5,

2 el offfolie

en pers de knoflook. Verhit op een

de Parmezaanse kaas ef de

Ee rt

Aklontje boter

laag vuur de

ifolie met de boter in!

citroenzeste. Krüid met zouten

JE?

5 takjes tijm

Book

PERPORTIE

LICHT!

een pan met dikke bodem. Laat de.

per en schep in een Kleine,

5

Be van

500 g ricotta

uien op een laag vuur 15 à 20 min

ingevette ovenschaalsBestrooi met

186 KOOLAVDRATEN

deor room

‘50 g Parmezaanse kaas

de rest van de kaas en bak 20 à

39 6suxens

karamelliseren. Schep af en toe om.

236 mas

te vervangen

Abiocitroen

Voeg 5 min voor het einde de

25 min in de oven.

AT GEM TEN

deor ricotta:

brood of crackers

veel minder

knoflook en de tijmblaadjes toe.

(@) Haal de ricotta uit de oven. Werk

zout, peper

Kruid met zout en peper.

halië, Campania,

caler

afmet de opzi gelegde ui en

Tombacco

EN

za

(® Rasp de zeste van de citroen.

serveer met brood of crackers.

Aglianico, Rood

ON WAKAANSCHEP DRINK JE WET VERSTAND

Carrefour Food Magazine | maart 2021

37