Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

Prachtig,

dl

lentelicht

au:

Ah, daar is het mooie weer

terug. Het moment waarop

air

de natuur terug openbloeit en

er

onze borden frisser en kleurrij-

WEEKMENU

Mini prijzen,

ker worden. Helemaal in lijn met

maxismaak

onze toekomstverwachtingen,

toch?!

Bij de start van het nieuwe

seizoen maken kraakverse

32

groenten hun opwachting in je

LA

EDITO

recepten. Zo kan je genieten van

alhun positieve eigenschap

PS: arzel niet om je

pen en welverdiende energie.

commentaar

met onste delen op

Misschien wil jij ook een meer

foodmagazine

veggie eetstijl aannemen?

VALÉRIE DE SMET,

@carrefour.com

Onze foodacters Georgianaen

BRAND MANAGER

BIJ CARREFOUR

Jeremy geven het voorbeeld.

A #7

Wil jij ook een paar keer per

a

bd

week vegetarisch eten, dan kan

“Af en toe veggie

het Carrefour Veggie gamma

eten, moeilijk is

+

ELU

je daarbij helpen, met onweer-

dat niet. Kom, we

staanbare nieuwigheden die

“We K

laten het je zien!”

van de overschakeling kinder-

onze B

spel maken.

kruide

We vergeten natuurlijk ook niet

duurai

onszelf te verwennen, onder

Liefers lei

meer meteen zalige 100% Belgi-

sche brunch! Ontdek zeker ook

ons dossier vol tips en smake-

lijke recepten waarin ricotta,

mozzarella en mascarpone een

ij ook

B

acter ?

ke,

ware ode brengen aan al die

heerlijke, verse Italiaanse kazen.

Wil jij beter eten? Vertel

Want dat is toch de e:

ntie van

4

de lente: een mix van licht en

ons hoe en inspireer

à

anderen

vooral lekker!

#foodacter

Veel leesplezier,

DOSSIER

You

En als we nu eens anders gingen

val

koken met Ital

inse kazen?

6060

Carrefour Food Magazine | maart 2021 3