Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU | gezond en lekker
I Simpel, lekker, gevarieerd... En fin voor je
® portemonnee, want al deze recepten maak je
Aan tafel
tegen minipri
jes
4773
(gr
ae
rh
re
iu
m.
7
LE
ai
5
gG
Beperkt 7
V 4
"SB
De
be
budget
Pr
Es
La
A
Dj
TE
æ
Z
Ae
4
=
Bin
LE
ES
a
ET
ue
Fe
HEN
EE
Se
et:
ei
es
Taart van platbrood met gerookte zalm
4 personen
@ verwarm de oven voor op 200°C. Giet de bloem,
Voorbereiding 10 min
de yoghurt, het bakpoeder en een snuifje zout in een
el
Rusten 5 min
mengkom en kneed tot een soepel deeg. Verpak het in
Bereiding 25 min
plasticfolie en laat 5 min rusten. Pel de uien en snij ze in
Makkelijk - €
rondes. Snij de zalm in reepjes.
@) Fruit de uien goudbruin in olijfolie. Voeg de spinazie
‘300 mi volle yoghurt natuur |
beetje bij beetje toe en laat slinken. Kruid met zout en
2tl bakpoeder| 6 uien! 2809
Oostenrijk,
gerookte zalm | 250 g spinazie |
peper. Meng de verse kaas met de plattekaas en kruid met
Niëderostenreich
4
180 gverse laas |240 gplattekaas
zout en peper.
Domäne Krems
Riesling Wit
natuur | 50 g kervel
@ Bekleed een bakplaat met bakpapier Rol het deeg
IN JE VOORRAADKAST
uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een dikte
PERPORTIE
van 2 mm en leg op de bakplaat. Besmeer met het
853 KL
400 g tarwebloem type 65
39 GVETTEN
84 GKOOLNVDRATEN
lolifolie | zout, peper
kaasmengsel en garneer verder met de uien en spinazie.
T2GSUKERS
Bak 15 min in de oven. Werk daarna af met de reepjes zalm
ar eveas
en de kervel
Ei:
ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | maart 2021 51