Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 55
MIJN BIOMENU | gezond en lekker I Simpel, lekker, gevarieerd... En fin voor je ® portemonnee, want al deze recepten maak je Aan tafel tegen minipri jes 4773 (gr ae rh re iu m. 7 LE ai 5 gG Beperkt 7 V 4 "SB De be budget Pr Es La A Dj TE æ Z Ae 4 = Bin LE ES a ET ue Fe HEN EE Se et: ei es Taart van platbrood met gerookte zalm 4 personen @ verwarm de oven voor op 200°C. Giet de bloem, Voorbereiding 10 min de yoghurt, het bakpoeder en een snuifje zout in een el Rusten 5 min mengkom en kneed tot een soepel deeg. Verpak het in Bereiding 25 min plasticfolie en laat 5 min rusten. Pel de uien en snij ze in Makkelijk - € rondes. Snij de zalm in reepjes. @) Fruit de uien goudbruin in olijfolie. Voeg de spinazie ‘300 mi volle yoghurt natuur | beetje bij beetje toe en laat slinken. Kruid met zout en 2tl bakpoeder| 6 uien! 2809 Oostenrijk, gerookte zalm | 250 g spinazie | peper. Meng de verse kaas met de plattekaas en kruid met Niëderostenreich 4 180 gverse laas |240 gplattekaas zout en peper. Domäne Krems Riesling Wit natuur | 50 g kervel @ Bekleed een bakplaat met bakpapier Rol het deeg IN JE VOORRAADKAST uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een dikte PERPORTIE van 2 mm en leg op de bakplaat. Besmeer met het 853 KL 400 g tarwebloem type 65 39 GVETTEN 84 GKOOLNVDRATEN lolifolie | zout, peper kaasmengsel en garneer verder met de uien en spinazie. T2GSUKERS Bak 15 min in de oven. Werk daarna af met de reepjes zalm ar eveas en de kervel Ei: ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND. Carrefour Food Magazine | maart 2021 51
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 55