Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU | gezond en lekker

I Simpel, lekker, gevarieerd... En fin voor je

® portemonnee, want al deze recepten maak je

Aan tafel

tegen minipri

jes

4773

(gr

ae

rh

re

iu

m.

7

LE

ai

5

gG

Beperkt 7

V 4

"SB

De

be

budget

Pr

Es

La

A

Dj

TE

æ

Z

Ae

4

=

Bin

LE

ES

a

ET

ue

Fe

HEN

EE

Se

et:

ei

es

Taart van platbrood met gerookte zalm

4 personen

@ verwarm de oven voor op 200°C. Giet de bloem,

Voorbereiding 10 min

de yoghurt, het bakpoeder en een snuifje zout in een

el

Rusten 5 min

mengkom en kneed tot een soepel deeg. Verpak het in

Bereiding 25 min

plasticfolie en laat 5 min rusten. Pel de uien en snij ze in

Makkelijk - €

rondes. Snij de zalm in reepjes.

@) Fruit de uien goudbruin in olijfolie. Voeg de spinazie

‘300 mi volle yoghurt natuur |

beetje bij beetje toe en laat slinken. Kruid met zout en

2tl bakpoeder| 6 uien! 2809

Oostenrijk,

gerookte zalm | 250 g spinazie |

peper. Meng de verse kaas met de plattekaas en kruid met

Niëderostenreich

4

180 gverse laas |240 gplattekaas

zout en peper.

Domäne Krems

Riesling Wit

natuur | 50 g kervel

@ Bekleed een bakplaat met bakpapier Rol het deeg

IN JE VOORRAADKAST

uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een dikte

PERPORTIE

van 2 mm en leg op de bakplaat. Besmeer met het

853 KL

400 g tarwebloem type 65

39 GVETTEN

84 GKOOLNVDRATEN

lolifolie | zout, peper

kaasmengsel en garneer verder met de uien en spinazie.

T2GSUKERS

Bak 15 min in de oven. Werk daarna af met de reepjes zalm

ar eveas

en de kervel

Ei:

ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND.

Carrefour Food Magazine | maart 2021 51