Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Oek heerlijk met
verkruimelde
fera.
\
Buddha bowl
‚
À
4
met radicchio
4 personen - Voorbereiding 20 min
{4
à
Bereiding 20 min - Makkelijk -€
4
2wortelen |1 komkommer |6 vastkokende
«
aardappelen 4 el witte wijnazijn | 24 rietsuiker |
2appelen granny smith 12/3 van een radicchio |
Er
2tlkerriepoeder | 4limoen | 4 el yoghurt opz'n
Grieks 11 gemalen komijn een paar plukjes
a
bladpeterselie | 2 handenvol walnoten | olijfolie |
zout, peper
#
@ spoel alle groenten. Snij de wortelen
en de komkommer met een dunschiller in
en
lange linten. Schil de aardappelen en snij
ar
ze in blokjes. Kook ze beetgaar in een pan
gezouten water. Meng de witte wijnazijn
1
met 50 mi water, de rietsuiker en een
‘snuifje zout. Marineer hierin de linten
wortel en komkommer. Snij de appelin
stukken. Snij de radicchio fijn.
®) Giet de aardappelen af en bak ze kort
in een braadpan met een beetje olijfolie,
Kruid ze met zout en kerriepoeder en
schep ze in een kom. Schik er de radicchio,
de komkommer, de wortelen en de stukjes
|
appel bi.
@) pers de limoen uit. Meng het
limoensap met de yoghurt, zout, peper en
2
de gemalen komijn. Hak de peterselie fijn,
hak de noten en strooi ze allebei over de.
RN
buddha bowl. Serveer met de yoghurtsaus.
à
En
PERPORTE
ZIEL
TVT
29 GKDOLHYDRAEN
18 GSUKERS
196 as
SGEMITTER
N
x
B®
À
Frankrijk Loire,
Touraine, Château de la
Roche, Wit
3
Fe
é
B
1
=
6
à
h
X
%
8 Carrefour Food Magazine | maart 20:
où tue HE IE
v