Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Oek heerlijk met

verkruimelde

fera.

\

Buddha bowl



À

4

met radicchio

4 personen - Voorbereiding 20 min

{4

à

Bereiding 20 min - Makkelijk -€

4

2wortelen |1 komkommer |6 vastkokende

«

aardappelen 4 el witte wijnazijn | 24 rietsuiker |

2appelen granny smith 12/3 van een radicchio |

Er

2tlkerriepoeder | 4limoen | 4 el yoghurt opz'n

Grieks 11 gemalen komijn een paar plukjes

a

bladpeterselie | 2 handenvol walnoten | olijfolie |

zout, peper

#

@ spoel alle groenten. Snij de wortelen

en de komkommer met een dunschiller in

en

lange linten. Schil de aardappelen en snij

ar

ze in blokjes. Kook ze beetgaar in een pan

gezouten water. Meng de witte wijnazijn

1

met 50 mi water, de rietsuiker en een

‘snuifje zout. Marineer hierin de linten

wortel en komkommer. Snij de appelin

stukken. Snij de radicchio fijn.

®) Giet de aardappelen af en bak ze kort

in een braadpan met een beetje olijfolie,

Kruid ze met zout en kerriepoeder en

schep ze in een kom. Schik er de radicchio,

de komkommer, de wortelen en de stukjes

|

appel bi.

@) pers de limoen uit. Meng het

limoensap met de yoghurt, zout, peper en

2

de gemalen komijn. Hak de peterselie fijn,

hak de noten en strooi ze allebei over de.

RN

buddha bowl. Serveer met de yoghurtsaus.

à

En

PERPORTE

ZIEL

TVT

29 GKDOLHYDRAEN

18 GSUKERS

196 as

SGEMITTER

N

x



À

Frankrijk Loire,

Touraine, Château de la

Roche, Wit

3

Fe

é

B

1

=

6

à

h

X

%

8 Carrefour Food Magazine | maart 20:

où tue HE IE

v