Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Tr d-

«ee

‘a

Lez

De juiste flesvoed

Erbestaan evenveel flesjes als er

kinderen zijn. Sommige kinderen

drinken hun melk liefst goed warm,

andere liever bijna koud, met een

ronde, langwerpige of speciale

antireflux-speen. Kinderartsen

raden aan opvolgmelk te geven tot

de leeftijd van 12 maanden en

groeimelk tot 3 jaar. Waarom?

Omdat die melkformules voor

kinderen perfect zijn afgesteld op

de noden vande allerkleinsten:

Je bent

ze bevatten alle essentiële

voedingsstoffen en minder eiwitten

dangewone koemelk.

Heeft je Kind vaker honger,

een jonge ouder?

dan kan je de melk indikken

met granen die speciaal vaor

Een luier vervangen.

En om de voedin

baby's werden ontwikweld.

sKwali-

Een flesje maken.

teit van de melkpoeder niet

Ÿ

Een pyjama (juist)

te beïnvloeden, kies je bij

aantrekken. Als jonge

vaorkeur voor water dat erg

weinig minerale zouten bevat.

ouder krijg je elke

dag te maken met

Neste NAN

nieuwe uitdagingen.

CA

Na

Nutrilon

Carrefour begeleidt

A

en adviseert je en

Gezonde en handige tussendoortjes

helpt je zo

Baby begint met vaste voeding? Help hem nieuwe smaken en texturen ontdekken

vertrouwen te winnen

met gezonde tussendoortjes. Enkele stukjes fruit of groenten, een beschuitje met

verse kaas,soep.…. Om in te kunnen spelen op elke hongeraanval, zelfs inde auto of

in je eigen kunnen.

tijdens het boodschappen doen, hebje best altijd een gezond, kant-en-klaar

tussendoortje in je tas, zoals een fruitpapje, yoghurt. of fruitkoekjes.

Lm

Lee

CP © D ve notes

N’

58 Carrefour Food Magazine | maart 2021