Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Carrefour Folder 22.02.2021

Hier is pagina 30 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 30

ACTIE 6 er RESPECTVOLLE PARTNERSHIPS VIA DE Gui KWALITEITSKETEN CARREFOUR ll D LS 100% Belgisch, 100 % Kwaliteitsketen Carrefour Bij een brunch verdienen de eieren en het brood van Kwaliteitsketen Carrefour een ereplaats. Deze producten garanderen respect voor onze producenten én een authentieke smaak. Bio-eieren Traditiebrood ik Kwaliteitsketen Kwaliteitsketen Carrefour Anne-Sophie Delfosse Carrefour Claude Bodson gevogeltekweker, Durbuy graanteler, Villers-l'Evêque EEN GLOBAAL PROJECT LOKALE PRODUCTIEKETEN Het project voor de productie van bio-eieren is hier De traditiebroden Kwaliteitsketen Carrefour zijn het uitsluitend opgezet voor Carrefour en op basis van resultaat van een ambachtelijke, lokale productieketen: van een strikt lastenboek. Respect voor dierenwelzijn en de teelt van de granen tot het handmatig bewerken en het milieu staan centraal. De kippen hebben 5 m? kneden. De gebruikte granen komen uit Villers-'Evêque en buitenruimte, met haagjes en fruitstruiken in functie worden geteeld zonder insecticiden. De granen gaan na de van de biodiversiteit. Het project wordt getrokken oogst naar maalderij Moulins Meyers, in de regio Verviers, door Anne-Sophie Delfosse en haar man Henri waar ze omgetoverd worden tot een ambachtelijke exclusieve Vanherf. Het is het resultaat bloem, zonder additieven, van natuurlijke, duurzame zonder residu's van pesticiden, en verantwoorde landbouw. en zonder toxische granen. Vervolgens wordt de bloem VETROUWEN ALS BASIS “ge: vervoerd naar bakkerij Geoffrey De Coninck, ic [à La Lorraine in Barchon, directeur Zuivel bij en waar ze dient voor het bakken ee Carrefour: “Deze boerderij van de traditiebroden is volledig gewijd aan de Kwaliteitsketen Carrefour. BIO-EIEREN TRADITIEBRODEN productie van eieren KWALITEITSKETEN KWALITEITSKETEN MET DE HAND BEWERKT Kwaliteitsketen Carrefour, wat de traceerbaarheid CARREFOUR: CARREFOUR: Elk brood wordt met de hand « eieren van kippen die op- vergemakkelijkt en 100% + 100% Belgisch gevormd, en het bakken op vul- Belgische, verse bio- groeiden in België, zonder kanische steen zorgt voor die preventieve antibioticabe- » geproduceerd met am- eieren garandeert. Het is bachtelijke bloem, zonder mooie, knapperige korst. een langlopend partnership handelingen Omdat ze van 100% Belgische + bio-eieren zonder GGO's* residu's van pesticiden gebaseerd op vertrouwen en lokale productie komen, worden de wil om kwaliteitseieren « productie die zowel het » rijk aan vezels en kalium de traditiebroden Kwaliteits- van duurzame landbouw milieu als het dierenwel. » met minder zout en keten Carrefour ook gemaakt te produceren” zijn respecteert minder vetten met respect voor het milieu. (<08) 30 carrefour Food Magazine | maart 2021

Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 30