Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ACTIE 6

er

RESPECTVOLLE PARTNERSHIPS VIA DE

Gui

KWALITEITSKETEN CARREFOUR

ll

D

LS

100% Belgisch,

100 % Kwaliteitsketen Carrefour

Bij een brunch verdienen de eieren en het brood van Kwaliteitsketen

Carrefour een ereplaats. Deze producten garanderen respect voor

onze producenten én een authentieke smaak.

Bio-eieren

Traditiebrood

ik

Kwaliteitsketen

Kwaliteitsketen

Carrefour

Anne-Sophie Delfosse

Carrefour

Claude Bodson

gevogeltekweker, Durbuy

graanteler, Villers-l'Evêque

EEN GLOBAAL PROJECT

LOKALE PRODUCTIEKETEN

Het project voor de productie van bio-eieren is hier

De traditiebroden Kwaliteitsketen Carrefour zijn het

uitsluitend opgezet voor Carrefour en op basis van

resultaat van een ambachtelijke, lokale productieketen: van

een strikt lastenboek. Respect voor dierenwelzijn en

de teelt van de granen tot het handmatig bewerken en

het milieu staan centraal. De kippen hebben 5 m?

kneden. De gebruikte granen komen uit Villers-'Evêque en

buitenruimte, met haagjes en fruitstruiken in functie

worden geteeld zonder insecticiden. De granen gaan na de

van de biodiversiteit. Het project wordt getrokken

oogst naar maalderij Moulins Meyers, in de regio Verviers,

door Anne-Sophie Delfosse en haar man Henri

waar ze omgetoverd worden tot een ambachtelijke exclusieve

Vanherf. Het is het resultaat

bloem, zonder additieven,

van natuurlijke, duurzame

zonder residu's van pesticiden,

en verantwoorde landbouw.

en zonder toxische granen.

Vervolgens wordt de bloem

VETROUWEN ALS BASIS

“ge:

vervoerd naar bakkerij

Geoffrey De Coninck,

ic



La Lorraine in Barchon,

directeur Zuivel bij

en

waar ze dient voor het bakken

ee

Carrefour: “Deze boerderij

van de traditiebroden

is volledig gewijd aan de

Kwaliteitsketen Carrefour.

BIO-EIEREN

TRADITIEBRODEN

productie van eieren

KWALITEITSKETEN

KWALITEITSKETEN

MET DE HAND BEWERKT

Kwaliteitsketen Carrefour,

wat de traceerbaarheid

CARREFOUR:

CARREFOUR:

Elk brood wordt met de hand

« eieren van kippen die op-

vergemakkelijkt en 100%

+ 100% Belgisch

gevormd, en het bakken op vul-

Belgische, verse bio-

groeiden in België, zonder

kanische steen zorgt voor die

preventieve antibioticabe-

» geproduceerd met am-

eieren garandeert. Het is

bachtelijke bloem, zonder

mooie, knapperige korst.

een langlopend partnership

handelingen

Omdat ze van 100% Belgische

+ bio-eieren zonder GGO's*

residu's van pesticiden

gebaseerd op vertrouwen en

lokale productie komen, worden

de wil om kwaliteitseieren

« productie die zowel het

» rijk aan vezels en kalium

de traditiebroden Kwaliteits-

van duurzame landbouw

milieu als het dierenwel.

» met minder zout en

keten Carrefour ook gemaakt

te produceren”

zijn respecteert

minder vetten

met respect voor het milieu.

(<08)

30 carrefour Food Magazine | maart 2021