Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ACTIE 6
er
RESPECTVOLLE PARTNERSHIPS VIA DE
Gui
KWALITEITSKETEN CARREFOUR
ll
D
LS
100% Belgisch,
100 % Kwaliteitsketen Carrefour
Bij een brunch verdienen de eieren en het brood van Kwaliteitsketen
Carrefour een ereplaats. Deze producten garanderen respect voor
onze producenten én een authentieke smaak.
Bio-eieren
Traditiebrood
ik
Kwaliteitsketen
Kwaliteitsketen
Carrefour
Anne-Sophie Delfosse
Carrefour
Claude Bodson
gevogeltekweker, Durbuy
graanteler, Villers-l'Evêque
EEN GLOBAAL PROJECT
LOKALE PRODUCTIEKETEN
Het project voor de productie van bio-eieren is hier
De traditiebroden Kwaliteitsketen Carrefour zijn het
uitsluitend opgezet voor Carrefour en op basis van
resultaat van een ambachtelijke, lokale productieketen: van
een strikt lastenboek. Respect voor dierenwelzijn en
de teelt van de granen tot het handmatig bewerken en
het milieu staan centraal. De kippen hebben 5 m?
kneden. De gebruikte granen komen uit Villers-'Evêque en
buitenruimte, met haagjes en fruitstruiken in functie
worden geteeld zonder insecticiden. De granen gaan na de
van de biodiversiteit. Het project wordt getrokken
oogst naar maalderij Moulins Meyers, in de regio Verviers,
door Anne-Sophie Delfosse en haar man Henri
waar ze omgetoverd worden tot een ambachtelijke exclusieve
Vanherf. Het is het resultaat
bloem, zonder additieven,
van natuurlijke, duurzame
zonder residu's van pesticiden,
en verantwoorde landbouw.
en zonder toxische granen.
Vervolgens wordt de bloem
VETROUWEN ALS BASIS
“ge:
vervoerd naar bakkerij
Geoffrey De Coninck,
ic
[à
La Lorraine in Barchon,
directeur Zuivel bij
en
waar ze dient voor het bakken
ee
Carrefour: “Deze boerderij
van de traditiebroden
is volledig gewijd aan de
Kwaliteitsketen Carrefour.
BIO-EIEREN
TRADITIEBRODEN
productie van eieren
KWALITEITSKETEN
KWALITEITSKETEN
MET DE HAND BEWERKT
Kwaliteitsketen Carrefour,
wat de traceerbaarheid
CARREFOUR:
CARREFOUR:
Elk brood wordt met de hand
« eieren van kippen die op-
vergemakkelijkt en 100%
+ 100% Belgisch
gevormd, en het bakken op vul-
Belgische, verse bio-
groeiden in België, zonder
kanische steen zorgt voor die
preventieve antibioticabe-
» geproduceerd met am-
eieren garandeert. Het is
bachtelijke bloem, zonder
mooie, knapperige korst.
een langlopend partnership
handelingen
Omdat ze van 100% Belgische
+ bio-eieren zonder GGO's*
residu's van pesticiden
gebaseerd op vertrouwen en
lokale productie komen, worden
de wil om kwaliteitseieren
« productie die zowel het
» rijk aan vezels en kalium
de traditiebroden Kwaliteits-
van duurzame landbouw
milieu als het dierenwel.
» met minder zout en
keten Carrefour ook gemaakt
te produceren”
zijn respecteert
minder vetten
met respect voor het milieu.
(<08)
30 carrefour Food Magazine | maart 2021