Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
ZONDAGSE BRUNCH
Manchego,
een Spaanse
op ba:
van
er
schapenmelk.
Piccolo's gevuld met
Ook lekker met al
eien zalm
of Spaanse ham
op een snede
4 personen - Voorbereiding 20 min
geroosterd brood.
Bereiding 20 min - Makkelijk -€
4 piccolo's
1groene paprika
150 g zalmfilet zonder vel
2lente-uitjes
Zel bieslook
30 gmanchego
nz
50 g verse kaas natuur
3 el melk
3eieren
#
zout, peper
a
æ |
Ter voorbereiding: snij een hoedje van
de piccolo's en haal er voorzichtig het
kruim uit. Snij de paprika en de zalm in
kleine blokjes, snipper de lente-ui en de
bieslook en rasp de manchego.
Verwarm de oven voor op 180°C.
à
Bekleed een bakplaat met bakpapier
enleg er de piccolo's op,
Y
ze
ds
@) Meng de verse kaas met de melk,
voeg er de eieren aan toe en kruid met
zout en peper.
al
@) verdeel de blokjes paprika en zalm
en de lente-ui over de holtes in de
piccolo's. Giet er vervolgens voorzichtig
het eimengsel bij en bestrooi met de
manchego. Bak de piccolo's 20 min in
en
Surf naar
Je vindt hier neg
de oven, of tot het ei gestold is, Bestrooi
&
met bieslook en serveer meteen.
Carrefoureu
meer inspiratie
en ontdek
Fa
8
KAS
Et
geor een geslaag
nog meer
PERPORTIE
Jagen ch
SKC
brunch-recepten.
Te Veren
ANME
Luxemburg,
1266 KOOLMDRATEN
DO
D
©
Moezel, Domaines
236 SUIKERS
Vinsmoselle, Rosé
©
256vaas
206 EMITTEN
OS VAKSCHAP DRUG JE MET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | maart 2021 29