Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

ZONDAGSE BRUNCH

Manchego,

een Spaanse

op ba:

van

er

schapenmelk.

Piccolo's gevuld met

Ook lekker met al

eien zalm

of Spaanse ham

op een snede

4 personen - Voorbereiding 20 min

geroosterd brood.

Bereiding 20 min - Makkelijk -€

4 piccolo's

1groene paprika

150 g zalmfilet zonder vel

2lente-uitjes

Zel bieslook

30 gmanchego

nz

50 g verse kaas natuur

3 el melk

3eieren

#

zout, peper

a

æ |

Ter voorbereiding: snij een hoedje van

de piccolo's en haal er voorzichtig het

kruim uit. Snij de paprika en de zalm in

kleine blokjes, snipper de lente-ui en de

bieslook en rasp de manchego.

Verwarm de oven voor op 180°C.

à

Bekleed een bakplaat met bakpapier

enleg er de piccolo's op,

Y

ze

ds

@) Meng de verse kaas met de melk,

voeg er de eieren aan toe en kruid met

zout en peper.

al

@) verdeel de blokjes paprika en zalm

en de lente-ui over de holtes in de

piccolo's. Giet er vervolgens voorzichtig

het eimengsel bij en bestrooi met de

manchego. Bak de piccolo's 20 min in

en

Surf naar

Je vindt hier neg

de oven, of tot het ei gestold is, Bestrooi

&

met bieslook en serveer meteen.

Carrefoureu

meer inspiratie

en ontdek

Fa

8

KAS

Et

geor een geslaag

nog meer

PERPORTIE

Jagen ch

SKC

brunch-recepten.

Te Veren

ANME

Luxemburg,

1266 KOOLMDRATEN

DO

D

©

Moezel, Domaines

236 SUIKERS

Vinsmoselle, Rosé

©

256vaas

206 EMITTEN

OS VAKSCHAP DRUG JE MET VERSTAND.

Carrefour Food Magazine | maart 2021 29