Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 35
PRODUCENT a Ji à 7 ' ; 4 I" Kruidenquiche Rp if Pa a Des: ka, 4 personen - Voorbereiding 30 min \ Rusten 30 min - Bereiding 45 min 1 Makkelijk -€ LE BL | Le LS VOOR HET DEEG BEL + | 400 g zelfrijzende bloem | 1snuifje zout | 200 g boter | 1 handvol tijm 1 handvol rozemarijn | =} 4 400 mi water ' Le VOOR DE VULLING gr pass if 100 g pancetta! 4eleren |2 el kruidenkaas | 2el N AM i RR geraspte kaas |1 handvol bieslook | 2 el verse | = tijm |een paar plukjes bladpeterselie |olijfoiie | 7 Di sl ke zout, peper ir 3 1 Ke) Verwarm de oven voor op 180°C. Meng Et = de bloem met het zout en de boter tot een Lil korrelig deeg. Pluk de blaadjes van de f L kruiden. Hak ze fijn en meng ze met het | deeg. Voeg het water toe en kneed tot een fa stevig, homogeen deeg. Voeg indien nodig | Ye et nog wat water (als het deeg te droog is) of bloem (als het te plakkerig is) toe. Verpak Üx het deeg in pasticfolie en leg 30 min in de & ze N koelkast. af Ve Ts LÀ @ rol net deeg uit op een met bloem “ll bestoven werkvlak. Vet een taartvorm in PI met olie en strooi er wat bloem in. Bekleed ki Zal de bodem en rand met het deeg Prik de dal deegbodem hier en daar in met een vork. | ss Ei LE Dek ef met bakpapier, strooi daar Il + bakbonen of bakparels over en bak het | | A F Ba deeg 15 min blind in de oven. Haal de je pi taartbodem uit de oven en verwijder de 46. bakbonen en het bakpapier. ” x = Bs I À iM @) snij de pancetta in reepjes en bak ze in een pan zonder vetstof Laat ze uitlekken “à LR re op keukenpapier. Klop de eieren los en E52 voeg er de kruidenkaas en de geraspte me | \ kaas aan toe. Hak de bieslook fijn en voeg x Ye & ji met de tijm en de pancetta toe aan het eimengsel. Kruid met zout en peper. Giet ern — | p de taartbodem, bestrooi metplukles £ peterselie en bak de quiche 30 minin de IEN EE oven. Rn ir » (7 FSE Ee le vindt hei 18 BEE ele Yoepassingen SD® woor. verse | Kraiden in on Beaujolais, PER PORTE 664 KCAL [44 VETTEN Æ N ME Fleurie Salamandre 106 KOOLHYDRATENI 1,8 GSUIKERS N specia | dossier D'or, Rood 1296 VES 16 GEIMITEN = aa a NS VAKANSCHAPDRINKJE MET VERSTAND. Carrefour Food Magazine | maart 2021 35
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 35