Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PRODUCENT

a

Ji

à

7

'

;

4

I"

Kruidenquiche

Rp

if

Pa

a

Des:

ka,

4 personen - Voorbereiding 30 min

\

Rusten 30 min - Bereiding 45 min

1

Makkelijk -€

LE

BL

|

Le

LS

VOOR HET DEEG

BEL

+

|

400 g zelfrijzende bloem | 1snuifje zout | 200 g

boter | 1 handvol tijm 1 handvol rozemarijn |

=} 4

400 mi water

'

Le

VOOR DE VULLING

gr

pass

if

100 g pancetta! 4eleren |2 el kruidenkaas | 2el

N

AM

i

RR

geraspte kaas |1 handvol bieslook | 2 el verse

|

=

tijm |een paar plukjes bladpeterselie |olijfoiie |

7

Di

sl

ke

zout, peper

ir

3

1

Ke)

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng

Et

=

de bloem met het zout en de boter tot een

Lil

korrelig deeg. Pluk de blaadjes van de

f

L

kruiden. Hak ze fijn en meng ze met het

|

deeg. Voeg het water toe en kneed tot een

fa

stevig, homogeen deeg. Voeg indien nodig

|

Ye

et

nog wat water (als het deeg te droog is) of

bloem (als het te plakkerig is) toe. Verpak

Üx

het deeg in pasticfolie en leg 30 min in de

&

ze

N

koelkast.

af

Ve

Ts



@ rol net deeg uit op een met bloem

“ll

bestoven werkvlak. Vet een taartvorm in

PI

met olie en strooi er wat bloem in. Bekleed

ki

Zal

de bodem en rand met het deeg Prik de

dal

deegbodem hier en daar in met een vork.

|

ss

Ei

LE

Dek ef met bakpapier, strooi daar

Il

+

bakbonen of bakparels over en bak het

| |

A

F

Ba

deeg 15 min blind in de oven. Haal de

je

pi

taartbodem uit de oven en verwijder de

46.

bakbonen en het bakpapier.



x

= Bs I

À

iM

@) snij de pancetta in reepjes en bak ze

in een pan zonder vetstof Laat ze uitlekken

“à

LR

re

op keukenpapier. Klop de eieren los en

E52

voeg er de kruidenkaas en de geraspte

me

|

\

kaas aan toe. Hak de bieslook fijn en voeg

x

Ye

&

ji

met de tijm en de pancetta toe aan het

eimengsel. Kruid met zout en peper. Giet

ern — |

p de taartbodem, bestrooi metplukles

£

peterselie en bak de quiche 30 minin de

IEN

EE

oven.

Rn

ir

»

(7

FSE

Ee

le vindt hei

18

BEE

ele Yoepassingen

SD®

woor. verse | Kraiden in on

Beaujolais,

PER PORTE 664 KCAL [44 VETTEN

Æ

N ME

Fleurie Salamandre

106 KOOLHYDRATENI 1,8 GSUIKERS

N

specia | dossier

D'or, Rood

1296 VES 16 GEIMITEN

=

aa

a

NS VAKANSCHAPDRINKJE MET VERSTAND.

Carrefour Food Magazine | maart 2021

35