Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PRODUCENT
a
Ji
à
7
'
;
4
I"
Kruidenquiche
Rp
if
Pa
a
Des:
ka,
4 personen - Voorbereiding 30 min
\
Rusten 30 min - Bereiding 45 min
1
Makkelijk -€
LE
BL
|
Le
LS
VOOR HET DEEG
BEL
+
|
400 g zelfrijzende bloem | 1snuifje zout | 200 g
boter | 1 handvol tijm 1 handvol rozemarijn |
=} 4
400 mi water
'
Le
VOOR DE VULLING
gr
pass
if
100 g pancetta! 4eleren |2 el kruidenkaas | 2el
N
AM
i
RR
geraspte kaas |1 handvol bieslook | 2 el verse
|
=
tijm |een paar plukjes bladpeterselie |olijfoiie |
7
Di
sl
ke
zout, peper
ir
3
1
Ke)
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng
Et
=
de bloem met het zout en de boter tot een
Lil
korrelig deeg. Pluk de blaadjes van de
f
L
kruiden. Hak ze fijn en meng ze met het
|
deeg. Voeg het water toe en kneed tot een
fa
stevig, homogeen deeg. Voeg indien nodig
|
Ye
et
nog wat water (als het deeg te droog is) of
bloem (als het te plakkerig is) toe. Verpak
Üx
het deeg in pasticfolie en leg 30 min in de
&
ze
N
koelkast.
af
Ve
Ts
LÀ
@ rol net deeg uit op een met bloem
“ll
bestoven werkvlak. Vet een taartvorm in
PI
met olie en strooi er wat bloem in. Bekleed
ki
Zal
de bodem en rand met het deeg Prik de
dal
deegbodem hier en daar in met een vork.
|
ss
Ei
LE
Dek ef met bakpapier, strooi daar
Il
+
bakbonen of bakparels over en bak het
| |
A
F
Ba
deeg 15 min blind in de oven. Haal de
je
pi
taartbodem uit de oven en verwijder de
46.
bakbonen en het bakpapier.
”
x
= Bs I
À
iM
@) snij de pancetta in reepjes en bak ze
in een pan zonder vetstof Laat ze uitlekken
“à
LR
re
op keukenpapier. Klop de eieren los en
E52
voeg er de kruidenkaas en de geraspte
me
|
\
kaas aan toe. Hak de bieslook fijn en voeg
x
Ye
&
ji
met de tijm en de pancetta toe aan het
eimengsel. Kruid met zout en peper. Giet
ern — |
p de taartbodem, bestrooi metplukles
£
peterselie en bak de quiche 30 minin de
IEN
EE
oven.
Rn
ir
»
(7
FSE
Ee
le vindt hei
18
BEE
ele Yoepassingen
SD®
woor. verse | Kraiden in on
Beaujolais,
PER PORTE 664 KCAL [44 VETTEN
Æ
N ME
Fleurie Salamandre
106 KOOLHYDRATENI 1,8 GSUIKERS
N
specia | dossier
D'or, Rood
1296 VES 16 GEIMITEN
=
aa
a
NS VAKANSCHAPDRINKJE MET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | maart 2021
35