Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hart van goud!

Cakejes met een smeuïg hart, daar smelten we voor! Denk je dan

meteen aan chocolademoelleux? Nee, deze keer kiezen we voor een

hart van karamel. Dat maak je zelf met gecondenseerde melk.

el

se



A

#

7

ke

4

RE

à

mi

&

Vloeibare karameltaartjes

A stuks 1 u+diepvries: 1 u

|

dulce de leche:

ie 2212 zet het blikje gesuikerde melk in een pan onder

1 blik gecondenseerde, gesuikerde melk

water. Breng aan de kook. Laat op een laag vuur rustig verder koken

|

vulling:

onder deksel gedurende 3 u. Haal uit het water en laat afkoelen.

75 g dulce de leche

111171 meng de dulce de leche met de zachte boter. Verdeel in

15 g ongezouten Spar roomboter

4 hoopjes op bakpapier of in een ijsblokjesvorm. Zet minstens 1 u

(op kamertemperatuur)

in de diepvries.

beslag:

Verwarm de oven voor op 180°C.

90 g Boni Selection patisseriebloem

zi meng de bloem met het bakpoeder en zout.

1klzout

Klop de boter met de suiker romig in de keukenrobot op middelhoge

1 kl bakpoeder

stand. Voeg de dulce de leche toe en klop kort tot een homogeen

90 g Spar ongezouten roomboter

beslag. Voeg de eieren er 1 na 1 bij.

65 g fijne suiker

Zet de stand lager en voeg het droge mengsel toe. Laat rustig

75 g dulce de leche

kloppen tot een homogeen beslag.

2 Spar large eieren

Boter de ramequins in en strooi er suiker over. Draai de suiker rond

1 buisje vanille-extract

en giet het teveel in de volgende ramequin.

extra:

Vul de ramequins met het beslag. Steek er een bevroren

4 ramequins

karamelblokje in en druk iets naar beneden, tot net onder het

boter

beslag.

suiker

Bak goudbruin en gaar in 25 min in de voorverwarmde oven.