Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 52


Hier is pagina 52 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Spar Folder 01.02.2020

Hier is pagina 52 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 52

Kiplekker! Nog nooit zelf een kip gebraden? Gewoon een keer doen! Het is helemaal niet moeilijk om die kip even lekker en sappig te braden als het kippenkraam op de markt. Groot voordeel: je kan zelf je smaakmakers en je kwaliteitskip kiezen. ef Le ou Bekijk het filmpje op www.mijnspar.bel Hele kip in de oven Re 4 personen e 20 min + oven: 1 u 45 min 1 Spar kip paar takjes verse rozemarijn zee paar blaadjes laurier paar takjes verse salie paar takjes verse tijm 100 g Spar boter paar takjes verse platte peterselie 2 uien Le È “À Pel de ui en snij in grove plakken. Ús Verwarm de oven voor op 190°C. Leg de ui met % van de kruiden in een grote ovenschotel. Vul de kip op met de rest van de kruiden. u BW NE Snij de boter in stukjes en verdeel ze over en rond de kip. Kruid met peper en zout. Wert Giet 1 dl water in de ovenschotel. F Leg de kip op de kruiden en ui. Bak 1 u 45 min in de voorverwarmde oven, tot de kip goudbruin gebakken en gaar is. x“: Overgiet de kip een paar keer met het braadvocht tijdens het "| bakken. Zo blijft de kip sappig en mals. Ya "LE 5 a A 4 \ EE |

Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 52