Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
fingerfood ©
“
Ge
=
AAC
be
A en
Lahmacun
=
A stuks «e 45 min +
rijzen: 30 min + oven: 10-min
db
300 g lamsgehakt
Boni Selection looksaus
Lui
deeg;
% rode paprika
375 g Boni Selection
tarwebloem
1chilipeper
2 tomaten
15 g verse gist
N
*-
190 ml lauwwarm
% potje verse platte
A.
peterselie
water
35.g tomatenpuree
65 g Boni Selection
1 klharissa
Griekse yoghurt
1 kl zout
150 g Spar rauwkost
3 g suiker
50 g Spar geraspte
wortel
zonnebloemolie
da
1
Deeg: los de gist op in het lauwwarm water.
2;
Kneed de bloem met 25.ml zonnebloemolie, de
we
Griekse yoghurt, het lauwwarme gistwateren de
suiker.
3
Meng er halfweg het kneedproces het zout onder.
4. Vetde bol deeg in met wat zonnebloemolie:
5,
Leg de bol in een mengkom en.dek af met een
Ber
handdoek
Pe.
6.
Mehr
PTE
Laat op een tochtvrije plaats 30-min rijzen
Te
Emondeer detomaten. Verwijder het kroontje en
Fr
maak een kleine inkeping-aan-de onderkant vande
el
ad
tomaten. Dompel ze 10 sec onder in-kokend water
Er:
en leg ze onmiddellijk in ijskoud water. Verwijder
de pel. Snij ze in 4.
F
zi
8. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de pa-
prika'en chilipeper.
Pel de uien snij grof.
Mixde tomaten met de chilipeper, ui, rode pa-
prika, tomatenpuree en harissa. Meng onder het
Fa
gehaktenkneed tot een smeerbare massa
ar:
Fr
=
Warm de oven voor op 200°C.
Verdeel het deegiin 4 gelijke bollen.en rol ze zo
Duo
rt
„dun mogelijk uit op een bebloemd oppervlak
13. Smeer de gehaktmengeling dun uit overde
vr
de
pizzas
An
Bak de pizza’s 10 min in de voorverwarmde oven.
ri
zr
Te
Tripel LeFort (8,8%)
5. Beleg in-het midden met rauwkost, platte
Fi
5
Pe
fris en fruitig
‚ peterselietakjes en looksaus.
Fa
LEFINT
- zacht en vol
fe
me
Pre
2 =
+ Rolop tot een wrap: Werk af met wat PÈRE
* rijke en complexe smaak
eterselie.
Tr
=
en
ZEE.
=
Te
er
je
vs
KR,
TE
re
pa
re
EE
Fi
Fr
dm
TE
de
ri
Hede
Ar
be
rs
re
Te
Fl,
in
Pr