Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

fingerfood ©



Ge

=

AAC

be

A en

Lahmacun

=

A stuks «e 45 min +

rijzen: 30 min + oven: 10-min

db

300 g lamsgehakt

Boni Selection looksaus

Lui

deeg;

% rode paprika

375 g Boni Selection

tarwebloem

1chilipeper

2 tomaten

15 g verse gist

N

*-

190 ml lauwwarm

% potje verse platte

A.

peterselie

water

35.g tomatenpuree

65 g Boni Selection

1 klharissa

Griekse yoghurt

1 kl zout

150 g Spar rauwkost

3 g suiker

50 g Spar geraspte

wortel

zonnebloemolie

da

1

Deeg: los de gist op in het lauwwarm water.

2;

Kneed de bloem met 25.ml zonnebloemolie, de

we

Griekse yoghurt, het lauwwarme gistwateren de

suiker.

3

Meng er halfweg het kneedproces het zout onder.

4. Vetde bol deeg in met wat zonnebloemolie:

5,

Leg de bol in een mengkom en.dek af met een

Ber

handdoek

Pe.

6.

Mehr

PTE

Laat op een tochtvrije plaats 30-min rijzen

Te

Emondeer detomaten. Verwijder het kroontje en

Fr

maak een kleine inkeping-aan-de onderkant vande

el

ad

tomaten. Dompel ze 10 sec onder in-kokend water

Er:

en leg ze onmiddellijk in ijskoud water. Verwijder

de pel. Snij ze in 4.

F

zi

8. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de pa-

prika'en chilipeper.

Pel de uien snij grof.

Mixde tomaten met de chilipeper, ui, rode pa-

prika, tomatenpuree en harissa. Meng onder het

Fa

gehaktenkneed tot een smeerbare massa

ar:

Fr

=

Warm de oven voor op 200°C.

Verdeel het deegiin 4 gelijke bollen.en rol ze zo

Duo

rt

„dun mogelijk uit op een bebloemd oppervlak

13. Smeer de gehaktmengeling dun uit overde

vr

de

pizzas

An

Bak de pizza’s 10 min in de voorverwarmde oven.

ri

zr

Te

Tripel LeFort (8,8%)

5. Beleg in-het midden met rauwkost, platte

Fi

5

Pe

fris en fruitig

‚ peterselietakjes en looksaus.

Fa

LEFINT

- zacht en vol

fe

me

Pre

2 =

+ Rolop tot een wrap: Werk af met wat PÈRE

* rijke en complexe smaak

eterselie.

Tr

=

en

ZEE.

=

Te

er

je

vs

KR,

TE

re

pa

re

EE

Fi

Fr

dm

TE

de

ri

Hede

Ar

be

rs

re

Te

Fl,

in

Pr