Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

start to kook @

>

WO

Kies je kip

De ene kip is de andere niet. De zogenaamde plofkip heeft

veel minder smaak en verliest meer vocht bij het braden

dan een met zorg gekweekt exemplaar. Keuze genoeg bij

Spar: met deze kwaliteitskippen zit je sowieso goed qua

smaak en textuur.

bio FE,

Bio kip

Bi

De biokippen scharrelen in

1

grotere ruimtes met natuurlijk

gr

Ei

daglicht en krijgen biologisch

|

Le

voeder. Dat zorgt voor een hoger



vetpercentage en een volle smaak.

Challans boerenkip geel

Omdat ze veel maïs te eten krijgen, zijn

“>

2

ze goudkleurig en vooral ook erg zacht.

Het vlees heeft een lichtzoete smaak, die het

geleidelijk aan vrijgeeft tijdens het garen.

zie

|

Challans boerenkip wit

he

De witte boerenkip heeft een

RR

3

superieure smaak die ze dankt

er

Ze

aan een strikt voedselregime met

CT 2

fj

een goed evenwicht aan granen,

1000

soja, luzerne en mineralen.

Challans boerenkip zwart

PERRET RE Ser re are

Tijdens de lange kweekperiode

À

ontwikkelen de dijen erg stevig

vlees. De smaak is verfijnd en het

Chapeau voor Challans!

dunne vel wordt superkrokant bij

De kweekperiode van de Challanskip is dubbel

het braden.

zo lang als bij standaardkippen. Zo groeien ze

minimum 81 en mogelijk tot 110 dagen. Het voeder

En)

is 100% plantaardig en bestaat voor minimum 75%

uit granen. De kippen komen uit de West-Franse

streek ‘La Vendée Challans’.

CR



Bonn ne ve mn nn en en en nn en ete