Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
start to kook @
>
WO
Kies je kip
De ene kip is de andere niet. De zogenaamde plofkip heeft
veel minder smaak en verliest meer vocht bij het braden
dan een met zorg gekweekt exemplaar. Keuze genoeg bij
Spar: met deze kwaliteitskippen zit je sowieso goed qua
smaak en textuur.
bio FE,
Bio kip
Bi
De biokippen scharrelen in
1
grotere ruimtes met natuurlijk
gr
Ei
daglicht en krijgen biologisch
|
Le
voeder. Dat zorgt voor een hoger
NÉ
vetpercentage en een volle smaak.
Challans boerenkip geel
Omdat ze veel maïs te eten krijgen, zijn
“>
2
ze goudkleurig en vooral ook erg zacht.
Het vlees heeft een lichtzoete smaak, die het
geleidelijk aan vrijgeeft tijdens het garen.
zie
|
Challans boerenkip wit
he
De witte boerenkip heeft een
RR
3
superieure smaak die ze dankt
er
Ze
aan een strikt voedselregime met
CT 2
fj
een goed evenwicht aan granen,
1000
soja, luzerne en mineralen.
Challans boerenkip zwart
PERRET RE Ser re are
Tijdens de lange kweekperiode
À
ontwikkelen de dijen erg stevig
vlees. De smaak is verfijnd en het
Chapeau voor Challans!
dunne vel wordt superkrokant bij
De kweekperiode van de Challanskip is dubbel
het braden.
zo lang als bij standaardkippen. Zo groeien ze
minimum 81 en mogelijk tot 110 dagen. Het voeder
En)
is 100% plantaardig en bestaat voor minimum 75%
uit granen. De kippen komen uit de West-Franse
streek ‘La Vendée Challans’.
CR
(£
Bonn ne ve mn nn en en en nn en ete