Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
f
24
mijn keuken @
——
DT
ee
99 Virginie: “We eten bewust
#0
weinig vlees.Kikkererwten en
$
andere peulvruchten zijn een perfect
=.
alternatief! Ik verwerk ze vaak in een
u,
he,
curry, een van mijn lievelingsgerechten.”
Geen curry zonder …
kikkererwten
Led
Ze zitten bomvol eiwitten. Daarom zijn ze de perfecte
u A
|
vleesvervanger. Daarnaast zijn ze rijk aan vezels, vitamine
VE
B en ijzer. De kleine erwten leveren dus heel wat gezonde
voordelen op.
jer
V
Kikkererwken in bokaal zijn al gekookt.
a à
Even afspoelen, laten uitlekken en toevoegen!
W
4 personen + 30 min
1 grote bloemkool
1el gemalen koriander
150 g kikkererwten
1 el gemalen komijn
100 g Spar cashewnoten
1 kl kurkuma
400 ml Boni Selection kokosmelk
1 kl garam masala
50 g gember
1 kl pilipili
4 tenen look
rijstolie
1 groene chilipeper
potje verse koriander
2 grote uien
1 citroen
LE}
1el tomatenpuree
+
Snij de bloemkool in roosjes.
7
beed
Spoel de kikkererwten en laat uitlekken.
eo
À
à
3
Pel de look en schil de gember. Snij in stukjes samen met de chilipeper. Doe
Hr
in het hakmolentje en mix tot puree.
mA
5
Pel de uien en snipper fijn. Fruit ze in rijstolie. Voeg de gemberpuree toe
à N
en roerbak enkele min. Voeg de tomatenpuree, het korianderpoeder, de
da
NS
komijn, de kurkuma en de pilipili toe en roerbak.
lij
À
A À
=
E
Schep de bloemkoolroosjes erdoor en roer tot ze helemaal met specerijen
bedekt zijn.
Overgiet met de kokosmelk. Laat sudderen tot de bloemkool net gaar is.
En
f
Er
Er
Voeg de kikkererwten, de garam masala en het zout toe en laat nog 5 min
\
sudderen.
oo
Bak de cashewnoten goudbruin in 1 el rijstolie op een hoog vuur. Haal uit
de pan.
vo
Werk de bloemkoolcurry af met gebakken cashewnoten, fiingesneden
koriander en een kneepje citroensap.