Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 47 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 47
f 24 mijn keuken @ —— DT ee 99 Virginie: “We eten bewust #0 weinig vlees.Kikkererwten en $ andere peulvruchten zijn een perfect =. alternatief! Ik verwerk ze vaak in een u, he, curry, een van mijn lievelingsgerechten.” Geen curry zonder … kikkererwten Led Ze zitten bomvol eiwitten. Daarom zijn ze de perfecte u A | vleesvervanger. Daarnaast zijn ze rijk aan vezels, vitamine VE B en ijzer. De kleine erwten leveren dus heel wat gezonde voordelen op. jer V Kikkererwken in bokaal zijn al gekookt. a à Even afspoelen, laten uitlekken en toevoegen! W 4 personen + 30 min 1 grote bloemkool 1el gemalen koriander 150 g kikkererwten 1 el gemalen komijn 100 g Spar cashewnoten 1 kl kurkuma 400 ml Boni Selection kokosmelk 1 kl garam masala 50 g gember 1 kl pilipili 4 tenen look rijstolie 1 groene chilipeper potje verse koriander 2 grote uien 1 citroen LE} 1el tomatenpuree + Snij de bloemkool in roosjes. 7 beed Spoel de kikkererwten en laat uitlekken. eo À à 3 Pel de look en schil de gember. Snij in stukjes samen met de chilipeper. Doe Hr in het hakmolentje en mix tot puree. mA 5 Pel de uien en snipper fijn. Fruit ze in rijstolie. Voeg de gemberpuree toe à N en roerbak enkele min. Voeg de tomatenpuree, het korianderpoeder, de da NS komijn, de kurkuma en de pilipili toe en roerbak. lij À A À = E Schep de bloemkoolroosjes erdoor en roer tot ze helemaal met specerijen bedekt zijn. Overgiet met de kokosmelk. Laat sudderen tot de bloemkool net gaar is. En f Er Er Voeg de kikkererwten, de garam masala en het zout toe en laat nog 5 min \ sudderen. oo Bak de cashewnoten goudbruin in 1 el rijstolie op een hoog vuur. Haal uit de pan. vo Werk de bloemkoolcurry af met gebakken cashewnoten, fiingesneden koriander en een kneepje citroensap.
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 47