Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 79


Hier is pagina 79 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Spar Folder 01.02.2020

Hier is pagina 79 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 79

ik (book @ Frederik opende Spar Bredene in mei 2015. Het klanten- contact vindt hij het allerleukste aan de job. Met een uitgebreid vast cliënteel prijst hij zichzelf dan ook héél gelukkig. Dé publiekstrekker is ongetwijfeld het ruime aanbod aan traiteurgerechten. Niet verwonderlijk, want als voormalig chef-kok van sterrenrestaurant de Karmeliet + waakt Frederik over de smaak en bereiding ervan. = be“ Gepassioneerd Spar ondernemer bijvoorbeeld gebakken Noordzeetong en Frederik: “Ik heb er nog geen seconde varkensgoulash de revue al gepasseerd.” ee spijt van dat ik Spar ondernemer ben geworden. Het directe contact met “Fier zijn we ook op onze bakkerijafdeling. Sd À klanten vind ik superfijn. Sommige Daar bakken we heel de dag, tot vaste klanten hebben zelfs een sluitingstijd, verse broden af. Verder kan plaatsje in mijn hart en dat van mijn je bij ons vers samengestelde gourmet-, NE medewerkers veroverd. Zo gebeurt het fondue-, kaas en charcuterieschotels dat we met z'n allen een klant in het bestellen. Een beenhouwerij hebben we ziekenhuis bezoeken. We leggen ze graag niet, maar ons aanbod aan voorverpakt in de watten (lacht). Dat kan natuurlijk vlees is wel ruim genoeg. Kortom, hier messe enkel met een hecht team dat goed op kom je niets tekort.” elkaar is ingespeeld.” Unieke badstad In het winkelmandje “Naast het klantencontact en teamwork, “Een grote troef is natuurlijk onze van... vind ik het leuk een persoonlijke toets locatie in het centrum van Bredene. Colette Janssens: “Ik woon in de aan het winkelaanbod te geven. In Wist je trouwens dat Bredene, als enige een vroeger leven was ik chef-kok bij Belgische kuststad, geen zeedijk heeft? buurt en kom vaak winkelen. Ik vind gerenommeerde restaurants, zoals Je komt direct bij de duinen, het strand hier alles wat ik nodig heb! Vanavond De Karmeliet in Brugge. Daar heb ik en de zee terecht. Natuur op zijn best, staat er varkensgebraad met boontjes heel wat ervaring opgedaan die ook en een echte aanrader om te wandelen! en champignonsaus op het menu.” nu nog bruikbaar is. Zo bereiden we En wat smaakt er best na een fikse 85% van onze traiteurgerechten zelf. wandeling in de zeelucht? Een heerlijke Klassiekers, zoals vol-au-vent, zijn er maaltijd! Wat dacht je van kabeljauw altijd. Daarnaast maken we elke week met mosseltjes en butternut en risotto een extra vis- en vleesgerecht, dat met paddenstoelen en broccolini?” enkel die week verkrijgbaar is. Zo zijn | one 0 Bredene groot = srl Eu LH = 1 vaste medewerkers en een Jobstudenten en extra's = eng EK SPA 7 L Fa , kassa's ue Es LA 5 ef] Jong | | Van - tot zaterdag van 7u30 tot 18u30 en zondag van 8u tot 18u

Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 79