Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ik (book @
Frederik opende Spar Bredene in mei 2015. Het klanten-
contact vindt hij het allerleukste aan de job. Met een
uitgebreid vast cliënteel prijst hij zichzelf dan ook héél
gelukkig. Dé publiekstrekker is ongetwijfeld het ruime
aanbod aan traiteurgerechten. Niet verwonderlijk, want
als voormalig chef-kok van sterrenrestaurant de Karmeliet
+
waakt Frederik over de smaak en bereiding ervan.
=
be“
Gepassioneerd Spar ondernemer
bijvoorbeeld gebakken Noordzeetong en
Frederik: “Ik heb er nog geen seconde
varkensgoulash de revue al gepasseerd.”
ee
spijt van dat ik Spar ondernemer ben
geworden. Het directe contact met
“Fier zijn we ook op onze bakkerijafdeling.
Sd
À
klanten vind ik superfijn. Sommige
Daar bakken we heel de dag, tot
vaste klanten hebben zelfs een
sluitingstijd, verse broden af. Verder kan
plaatsje in mijn hart en dat van mijn
je bij ons vers samengestelde gourmet-,
NE
medewerkers veroverd. Zo gebeurt het
fondue-, kaas en charcuterieschotels
dat we met z'n allen een klant in het
bestellen. Een beenhouwerij hebben we
ziekenhuis bezoeken. We leggen ze graag
niet, maar ons aanbod aan voorverpakt
in de watten (lacht). Dat kan natuurlijk
vlees is wel ruim genoeg. Kortom, hier
messe
enkel met een hecht team dat goed op
kom je niets tekort.”
elkaar is ingespeeld.”
Unieke badstad
In het winkelmandje
“Naast het klantencontact en teamwork,
“Een grote troef is natuurlijk onze
van...
vind ik het leuk een persoonlijke toets
locatie in het centrum van Bredene.
Colette Janssens: “Ik woon in de
aan het winkelaanbod te geven. In
Wist je trouwens dat Bredene, als enige
een vroeger leven was ik chef-kok bij
Belgische kuststad, geen zeedijk heeft?
buurt en kom vaak winkelen. Ik vind
gerenommeerde restaurants, zoals
Je komt direct bij de duinen, het strand
hier alles wat ik nodig heb! Vanavond
De Karmeliet in Brugge. Daar heb ik
en de zee terecht. Natuur op zijn best,
staat er varkensgebraad met boontjes
heel wat ervaring opgedaan die ook
en een echte aanrader om te wandelen!
en champignonsaus op het menu.”
nu nog bruikbaar is. Zo bereiden we
En wat smaakt er best na een fikse
85% van onze traiteurgerechten zelf.
wandeling in de zeelucht? Een heerlijke
Klassiekers, zoals vol-au-vent, zijn er
maaltijd! Wat dacht je van kabeljauw
altijd. Daarnaast maken we elke week
met mosseltjes en butternut en risotto
een extra vis- en vleesgerecht, dat
met paddenstoelen en broccolini?”
enkel die week verkrijgbaar is. Zo zijn
|
one
0 Bredene
groot
=
srl
Eu
LH
=
1
vaste medewerkers en een
Jobstudenten en extra's
=
eng
EK SPA 7
L
Fa
, kassa's
ue
Es
LA
5
ef]
Jong
|
|
Van - tot zaterdag van 7u30 tot
18u30 en zondag van 8u tot 18u