Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ik (book @

Frederik opende Spar Bredene in mei 2015. Het klanten-

contact vindt hij het allerleukste aan de job. Met een

uitgebreid vast cliënteel prijst hij zichzelf dan ook héél

gelukkig. Dé publiekstrekker is ongetwijfeld het ruime

aanbod aan traiteurgerechten. Niet verwonderlijk, want

als voormalig chef-kok van sterrenrestaurant de Karmeliet

+

waakt Frederik over de smaak en bereiding ervan.

=

be“

Gepassioneerd Spar ondernemer

bijvoorbeeld gebakken Noordzeetong en

Frederik: “Ik heb er nog geen seconde

varkensgoulash de revue al gepasseerd.”

ee

spijt van dat ik Spar ondernemer ben

geworden. Het directe contact met

“Fier zijn we ook op onze bakkerijafdeling.

Sd

À

klanten vind ik superfijn. Sommige

Daar bakken we heel de dag, tot

vaste klanten hebben zelfs een

sluitingstijd, verse broden af. Verder kan

plaatsje in mijn hart en dat van mijn

je bij ons vers samengestelde gourmet-,

NE

medewerkers veroverd. Zo gebeurt het

fondue-, kaas en charcuterieschotels

dat we met z'n allen een klant in het

bestellen. Een beenhouwerij hebben we

ziekenhuis bezoeken. We leggen ze graag

niet, maar ons aanbod aan voorverpakt

in de watten (lacht). Dat kan natuurlijk

vlees is wel ruim genoeg. Kortom, hier

messe

enkel met een hecht team dat goed op

kom je niets tekort.”

elkaar is ingespeeld.”

Unieke badstad

In het winkelmandje

“Naast het klantencontact en teamwork,

“Een grote troef is natuurlijk onze

van...

vind ik het leuk een persoonlijke toets

locatie in het centrum van Bredene.

Colette Janssens: “Ik woon in de

aan het winkelaanbod te geven. In

Wist je trouwens dat Bredene, als enige

een vroeger leven was ik chef-kok bij

Belgische kuststad, geen zeedijk heeft?

buurt en kom vaak winkelen. Ik vind

gerenommeerde restaurants, zoals

Je komt direct bij de duinen, het strand

hier alles wat ik nodig heb! Vanavond

De Karmeliet in Brugge. Daar heb ik

en de zee terecht. Natuur op zijn best,

staat er varkensgebraad met boontjes

heel wat ervaring opgedaan die ook

en een echte aanrader om te wandelen!

en champignonsaus op het menu.”

nu nog bruikbaar is. Zo bereiden we

En wat smaakt er best na een fikse

85% van onze traiteurgerechten zelf.

wandeling in de zeelucht? Een heerlijke

Klassiekers, zoals vol-au-vent, zijn er

maaltijd! Wat dacht je van kabeljauw

altijd. Daarnaast maken we elke week

met mosseltjes en butternut en risotto

een extra vis- en vleesgerecht, dat

met paddenstoelen en broccolini?”

enkel die week verkrijgbaar is. Zo zijn

|

one

0 Bredene

groot

=

srl

Eu

LH

=

1

vaste medewerkers en een

Jobstudenten en extra's

=

eng

EK SPA 7

L

Fa

, kassa's

ue

Es

LA

5

ef]

Jong

|

|

Van - tot zaterdag van 7u30 tot

18u30 en zondag van 8u tot 18u