Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mn
=
fi
I
dr:
u}
MS
=
SR
cs
Ken
Gn
NS
4
&
EN
5
| f
(|
\
Es
FI
lanafpp
à
7
|
Pasqua Morago Appassite
(Veneto, Italië)
* aroma van frisse citrus
« uitbundig en elegant
ca . met mandarijn CUM
rf
» mooie zuren
N
On
frr
if
1
x
150g Spe Br
hagelslag
80 ml
€
nt
(2 mandarijnen)
30 ml Boni Selection room (40%)
1 Sparei
50 g pure chocolade
kon (® 10 cm)
90 g witte suiker
15 g Spar boter
d
a
6
6
rd: klop het ei met de suiker
Rol bakpapier, met de krulling van het
Breng de room met de boter aan de kook.
en het mandarijntjessap op een matig
bakpapier mee, op tot een lange worst
Haal van het vuur en roer de chocolade
van 2 cm doorsnede.
vuur op tot een schuimige en gebonden
eronder tot die volledig gesmolten is.
massa. Laat niet koken.
Rol elke cirkel kruimeldeeg rond een rol-
Doe de ganache in een spuitzak en knip er
Haal van het vuur en laat 10 min afkoelen.
letje bakpapier.
een heel klein puntje af.
Mixer daarna de boter door met een
8
Bak 10 à 15 min op een ovenplaat met
Dop de cannoli langs weerzijden in de
staafmixer. Doe de massa in een spuitzak
bakpapier.
hagelslag.
en laat opstijven in de koelkast.
Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwij-
Beweeg de spuitzak heen en weer over de
Warm de oven voor op 180°C.
der het bakpapier.
cannoli's om ze af te werken met strepen
Steek met de uitsteekvorm cirkels uit het
Vul de cannoli met de mandarijncurd.
van chocolade.
kruimeldeeg.
Hak de chocolade fijn.