Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mn

=

fi

I

dr:

u}

MS

=

SR

cs

Ken

Gn

NS

4

&

EN

5

| f

(|

\

Es

FI

lanafpp

à

7

|

Pasqua Morago Appassite

(Veneto, Italië)

* aroma van frisse citrus

« uitbundig en elegant

ca . met mandarijn CUM

rf

» mooie zuren

N

On

frr

if

1

x

150g Spe Br

hagelslag

80 ml



nt

(2 mandarijnen)

30 ml Boni Selection room (40%)

1 Sparei

50 g pure chocolade

kon (® 10 cm)

90 g witte suiker

15 g Spar boter

d

a

6

6

rd: klop het ei met de suiker

Rol bakpapier, met de krulling van het

Breng de room met de boter aan de kook.

en het mandarijntjessap op een matig

bakpapier mee, op tot een lange worst

Haal van het vuur en roer de chocolade

van 2 cm doorsnede.

vuur op tot een schuimige en gebonden

eronder tot die volledig gesmolten is.

massa. Laat niet koken.

Rol elke cirkel kruimeldeeg rond een rol-

Doe de ganache in een spuitzak en knip er

Haal van het vuur en laat 10 min afkoelen.

letje bakpapier.

een heel klein puntje af.

Mixer daarna de boter door met een

8

Bak 10 à 15 min op een ovenplaat met

Dop de cannoli langs weerzijden in de

staafmixer. Doe de massa in een spuitzak

bakpapier.

hagelslag.

en laat opstijven in de koelkast.

Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwij-

Beweeg de spuitzak heen en weer over de

Warm de oven voor op 180°C.

der het bakpapier.

cannoli's om ze af te werken met strepen

Steek met de uitsteekvorm cirkels uit het

Vul de cannoli met de mandarijncurd.

van chocolade.

kruimeldeeg.

Hak de chocolade fijn.