Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Sesameend met oosterse salade

12 stuks e 40 min + marineren: 1 utot 1 nacht

2 eendenborstfilets (400 g/stuk)

1 kl rijstazijn

% rode ui

10 g sesamolie

% mango

20 g sweet chilisaus

% komkommer

dressing:

1 wortel

4 el limoensap

100 g Spar slamix

2 el vissaus

marinade:

1 kl bruine suiker

40 ml sojasaus

25 g Spar sesamzaadjes

15 g bruine suiker

% potje verse koriander

2

8

Marinade: breng de sojasaus aan de

Vul een kom met de gemengde sla

kook met 150 ml water, bruine suiker,

9

Verdeel de wortel, rode ui, komkommer

rijstazijn, sweet chilisaus en sesamolie

en mango erover.

tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen

10

Besprenkel met de dressing.

in de koelkast.

11

Prik elk stuk eend op een stokje.

Snij de eendenborst in 3 lange repen

12

Laat de marinade inkoken

13

Snij elke reep in 2 stukken. Leg in de af-

Verwarm een bakpan op een matig vuur

gekoelde marinade. Laat 1 u tot 1 nacht

zonder vetstof.

trekken in de koelkast

14.

Bak de eendensatés 5 min op de velkant

Rooster de sesamzaadjes al roerend

en 2 min aan de andere zijde

at

15.

goudbruin in een pan zonder vetstof op

Smeer de satés in met de ingekookte

een matig vuur.

marinade. Bestrooi met sesamzaadjes

16

Werk af met koriander. Serveer de oos-

Pel de rode ui en snij in zeer fijne halve

ringen. Spoel even af onder koud water

terse salade erbij

om een te straffe smaak te voorkomen

Schil de wortel en mango en snij in

lange fijne reepjes.

Snij de komkommer in fijne plakjes

a

Dressing: klop de suiker met de vissaus



en het limoensap op.

Ÿ

Aa

=

;

=

nF

Fr

er

al

er

Fr

Es

s

#

ur À

mi

er)

St

FL

Eahmacan is;

est

hr

Ei

il

RN Turks

AE

Ohe

er

LE

LE

Et

BE

I

Md

ce

Fe

PIZZA bg

u

L

el

M,

3

ae]

Eme pittig”?

f

Col Saint-Poncian

Pr

Br.

(Saint-Chinian, Frankrijk)

gekruid: ha

- brede, sappige smaak

„El

+ complex

+ veel finesse

+

dE

EE



ne

ik