Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Sesameend met oosterse salade
12 stuks e 40 min + marineren: 1 utot 1 nacht
2 eendenborstfilets (400 g/stuk)
1 kl rijstazijn
% rode ui
10 g sesamolie
% mango
20 g sweet chilisaus
% komkommer
dressing:
1 wortel
4 el limoensap
100 g Spar slamix
2 el vissaus
marinade:
1 kl bruine suiker
40 ml sojasaus
25 g Spar sesamzaadjes
15 g bruine suiker
% potje verse koriander
2
8
Marinade: breng de sojasaus aan de
Vul een kom met de gemengde sla
kook met 150 ml water, bruine suiker,
9
Verdeel de wortel, rode ui, komkommer
rijstazijn, sweet chilisaus en sesamolie
en mango erover.
tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen
10
Besprenkel met de dressing.
in de koelkast.
11
Prik elk stuk eend op een stokje.
Snij de eendenborst in 3 lange repen
12
Laat de marinade inkoken
13
Snij elke reep in 2 stukken. Leg in de af-
Verwarm een bakpan op een matig vuur
gekoelde marinade. Laat 1 u tot 1 nacht
zonder vetstof.
trekken in de koelkast
14.
Bak de eendensatés 5 min op de velkant
Rooster de sesamzaadjes al roerend
en 2 min aan de andere zijde
at
15.
goudbruin in een pan zonder vetstof op
Smeer de satés in met de ingekookte
een matig vuur.
marinade. Bestrooi met sesamzaadjes
16
Werk af met koriander. Serveer de oos-
Pel de rode ui en snij in zeer fijne halve
ringen. Spoel even af onder koud water
terse salade erbij
om een te straffe smaak te voorkomen
Schil de wortel en mango en snij in
lange fijne reepjes.
Snij de komkommer in fijne plakjes
a
Dressing: klop de suiker met de vissaus
”
en het limoensap op.
Ÿ
Aa
=
;
=
nF
Fr
er
al
er
Fr
Es
s
#
ur À
mi
er)
St
FL
Eahmacan is;
est
hr
Ei
il
RN Turks
AE
Ohe
er
LE
LE
Et
BE
I
Md
ce
Fe
PIZZA bg
u
L
el
M,
3
ae]
Eme pittig”?
f
Col Saint-Poncian
Pr
Br.
(Saint-Chinian, Frankrijk)
gekruid: ha
- brede, sappige smaak
„El
+ complex
+ veel finesse
+
dE
EE
—
ne
ik