Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 40 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 40
Sesameend met oosterse salade 12 stuks e 40 min + marineren: 1 utot 1 nacht 2 eendenborstfilets (400 g/stuk) 1 kl rijstazijn % rode ui 10 g sesamolie % mango 20 g sweet chilisaus % komkommer dressing: 1 wortel 4 el limoensap 100 g Spar slamix 2 el vissaus marinade: 1 kl bruine suiker 40 ml sojasaus 25 g Spar sesamzaadjes 15 g bruine suiker % potje verse koriander 2 8 Marinade: breng de sojasaus aan de Vul een kom met de gemengde sla kook met 150 ml water, bruine suiker, 9 Verdeel de wortel, rode ui, komkommer rijstazijn, sweet chilisaus en sesamolie en mango erover. tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen 10 Besprenkel met de dressing. in de koelkast. 11 Prik elk stuk eend op een stokje. Snij de eendenborst in 3 lange repen 12 Laat de marinade inkoken 13 Snij elke reep in 2 stukken. Leg in de af- Verwarm een bakpan op een matig vuur gekoelde marinade. Laat 1 u tot 1 nacht zonder vetstof. trekken in de koelkast 14. Bak de eendensatés 5 min op de velkant Rooster de sesamzaadjes al roerend en 2 min aan de andere zijde at 15. goudbruin in een pan zonder vetstof op Smeer de satés in met de ingekookte een matig vuur. marinade. Bestrooi met sesamzaadjes 16 Werk af met koriander. Serveer de oos- Pel de rode ui en snij in zeer fijne halve ringen. Spoel even af onder koud water terse salade erbij om een te straffe smaak te voorkomen Schil de wortel en mango en snij in lange fijne reepjes. Snij de komkommer in fijne plakjes a Dressing: klop de suiker met de vissaus ” en het limoensap op. Ÿ Aa = ; = nF Fr er al er Fr Es s # ur À mi er) St FL Eahmacan is; est hr Ei il RN Turks AE Ohe er LE LE Et BE I Md ce Fe PIZZA bg u L el M, 3 ae] Eme pittig”? f Col Saint-Poncian Pr Br. (Saint-Chinian, Frankrijk) gekruid: ha - brede, sappige smaak „El + complex + veel finesse + dE EE — ne ik
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 40