Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 82


Hier is pagina 82 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Spar Folder 01.02.2020

Hier is pagina 82 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 82

MIJN LIEVELINGSGERECHT Frederik: “Veel mensen hebben schrik om risotto te maken. Toch is het niet moeilijk. De hoeveelheid bouillon tegenover rijst moet wel helemaal juist zitten. Met een goed recept lukt het dus zeker! u 2 EN Ik nm he. u | Fa FA ed RAe ER tE e Risotto met paddenstoelen en broccolini 2 personen » 25 min 200 g Boni Selection risottorijst 3 Spar Parijse champignons Parmezaanse kaas 4 dl gevogeltefond 200 g bospaddenstoelen klontje boter 3 teentjes look 1 verpakking triomix Boni Selection olijfolie pe 1dl witte wijn (witte champignons, extra: 2 sjalotten kastanjechampignons en serveerring (D 10 à 12 cm) 1 verpakking broccolini oesterzwammen) a: Pel de sjalotten en teentjes look. Snipper 12. Giet, als de eerste gevogeltefond volledig alles fijn. opgenomen is, nog wat fond bij de risotto. E Stoof aan in olijfolie, maar laat ze niet Blijf af en toe roeren. Herhaal dit tot alle kleuren. fond opgebruikt is en de rijst beetgaar is. 13 Verwarm olijfolie in een pan. Voeg de Voeg de risotto toe en laat even meebakken. Kruid met peper en zout. verschillende champignons (behalve de Blus met de witte wijn en laat opkoken. rondjes) toe en 1 teentje look. Bak op een Snij 6 Parijse champignons in kleine stukjes hoog vuur. Voeg een klontje boter toe en (= duxelles). Voeg toe aan de rijst. kruid met peper en zout. 14. Giet er een beetje gevogeltefond bij. Roer af Voeg, als de rijst beetgaar is, de ils en toe. Parmezaanse kaas toe en laat smelten. Snij 2 grotere champignons in fijne schelletjes 15. Doe er een klontje boter bij en laat ook dit en steek rondjes uit de champignonsneetjes. smelten. Reinig de broccolini en snij wat bij. Bak de 16 Zet een grote serveerring in het midden van broccolini in een klontje boter. het bord. Vul de ring met risotto. Spoel de bospaddenstoelen kort en laat 17. Haal de ring weg en schik de broccolini erop. 18. Verdeel de verschillende soorten drogen op een handdoek. 4 10. Rasp de Parmezaanse kaas. paddenstoelen erop. Werk af met rondjes EL Snij de champignons van de triomix in grote rauwe champignon. stukken.

Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 82