Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN LIEVELINGSGERECHT
Frederik: “Veel mensen hebben schrik om risotto te maken. Toch is
het niet moeilijk. De hoeveelheid bouillon tegenover rijst moet wel
helemaal juist zitten. Met een goed recept lukt het dus zeker!
u
2
EN
Ik
nm
he.
u
|
Fa
FA
ed
RAe
ER
tE
e
Risotto met paddenstoelen en broccolini
2 personen » 25 min
200 g Boni Selection risottorijst
3 Spar Parijse champignons
Parmezaanse kaas
4 dl gevogeltefond
200 g bospaddenstoelen
klontje boter
3 teentjes look
1 verpakking triomix
Boni Selection olijfolie
pe
1dl witte wijn
(witte champignons,
extra:
2 sjalotten
kastanjechampignons en
serveerring (D 10 à 12 cm)
1 verpakking broccolini
oesterzwammen)
a:
Pel de sjalotten en teentjes look. Snipper
12. Giet, als de eerste gevogeltefond volledig
alles fijn.
opgenomen is, nog wat fond bij de risotto.
E
Stoof aan in olijfolie, maar laat ze niet
Blijf af en toe roeren. Herhaal dit tot alle
kleuren.
fond opgebruikt is en de rijst beetgaar is.
13
Verwarm olijfolie in een pan. Voeg de
Voeg de risotto toe en laat even
meebakken. Kruid met peper en zout.
verschillende champignons (behalve de
Blus met de witte wijn en laat opkoken.
rondjes) toe en 1 teentje look. Bak op een
Snij 6 Parijse champignons in kleine stukjes
hoog vuur. Voeg een klontje boter toe en
(= duxelles). Voeg toe aan de rijst.
kruid met peper en zout.
14.
Giet er een beetje gevogeltefond bij. Roer af
Voeg, als de rijst beetgaar is, de
ils
en toe.
Parmezaanse kaas toe en laat smelten.
Snij 2 grotere champignons in fijne schelletjes
15.
Doe er een klontje boter bij en laat ook dit
en steek rondjes uit de champignonsneetjes.
smelten.
Reinig de broccolini en snij wat bij. Bak de
16
Zet een grote serveerring in het midden van
broccolini in een klontje boter.
het bord. Vul de ring met risotto.
Spoel de bospaddenstoelen kort en laat
17.
Haal de ring weg en schik de broccolini erop.
18.
Verdeel de verschillende soorten
drogen op een handdoek.
4
10.
Rasp de Parmezaanse kaas.
paddenstoelen erop. Werk af met rondjes
EL
Snij de champignons van de triomix in grote
rauwe champignon.
stukken.