Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de uitdaging @

Je favoriete (valentijn)wafeltjes

Wafels komen in alle vormen, kleuren en smaken (ja, zelfs hartig). Maar wat is jouw

favoriet? Dat vroegen we een tijdje terug op Facebook en Instagram. De winnares

geeft aan haar wafeltjes een fruitige toets. Cupidogewijs, een schot in de roos!

ld

a

Wafeltjes met bosvruchten en mascarponecrème

s

8 stuks e 20 min

wi

150 g Boni Selection patisseriebloem

1 el bakpoeder

x

1 Spar ei

200 ml Boni Selection volle melk

300 g bosvruchten (diepvries)

ve kan de

snuifje zout

MASCArponırıme

Het kookteam koos

% kl fijne suiker

ge

300 g Boni Selection mascarpone

ook vervangen doov

de wafeltjes van

% kl vanille-extract

1 zakje vanillesuiker

vanille-ijs.

Spar boter

Lauva uit Destelbergen

Laura: “Ik wou eens wat anders dan

Laat de bosvruchten ontdooien

de klassieke wafels maken. Dus heb ik

Meng de bloem met het bakpoeder, een snuifje zout en de suiker in een kom

bosvruchten toegevoegd aan het beslag

Klop het ei los in de melk.

Dat geeft een frisse toets. Het vraagt

Voeg de melk beetje bij beetje bij de bloem en roer tot een homogeen beslag.

weinig voorbereiding en is zo gebakken.

Voeg 100 g ontdooide bosvruchten bij het beslag en meng.

Soms maak ik de wafeltjes zelfs twee

Verwarm het wafelijzer en vet goed in met boter.

keer in de week. Ik neem ze dan mee

Verdeel het beslag over het wafelijzer en bak de wafels goudbruin,

naar het werk om als tussendoortje van

Meng de mascarpone met vanille-extract en vanillesuiker tot een crème.

te genieten. Ik ben dan ook een gepas:

© © HN Ou B W NH

Warm de rest van de bosvruchten op.

sioneerde amateurbakker. Van taarten

10. Serveer de wafels met de crème en warme bosvruchten.

en cakes tot koekjes en pralines, ik

maak het allemaal en deel het op mijn

Instagrampagina (lauradecuypere_)

Pe

=

Hoe meedoen? 15

Post een foto van je gerecht

met havermout en schrijf er

Het originele idee en zijn

Like Spar Colruyt Group op

kort bij hoe je het maakt. Het

bedenker krijgen een

Facebook @} en Instagram ©)

kookteam kiest er een lekkere

plaatsje in deze rubriek en

Daar zie je elke maand de nieuwe

inzending uit om er zelf een

bedanken we met een Spar

uitdaging staan

variant op te maken

aankoopbon van € 50