Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Patriek en dochter Sophie Destrooper, die
mee in het bedrijf stapte, ontvangen Lenny
in Roeselare. Meteen gaat het richting pro-
Aut
ductie. Stap voor stap ontdekt Lenny hoe
de kaaskoekjes tot stand komen.
N;
=
|
dl
2
4
4
EE
IE
LE
\
EEE
SEITE
ehe
Er
zer
mn
5
SS
R
an
cs
Patriek: “Met Goudse kaas zit je altijd
kleurstoffen. De milde Gouda rijpte twaalf
goed. In blokjes, op de boterham … en in
maanden en komt hier binnen in grote
een koekje! Kaaskoekjes bestonden al lan-
bollen zonder korst. We malen de kaas
ger, maar die van Noble Savoury hebben
en mengen hem met de rest van de pure
een eigen karakter. Wij strooien de kaas
ingrediënten.”
niet over het koekje zoals de meeste pro-
ducenten, maar verwerken de Gouda echt
“Eens het deeg klaar is, gaat het de ma-
in het deeg. Dat resulteert in een heerlijk
chine in. Die spuit het in gelijke porties op
aperitiefkoekje met een unieke smaak. Het
de lopende band. Een bakker controleert
was meteen een schot in de roos. Want bij
regelmatig of het gewicht van de gespo-
de Superior Taste Awards in 2015 kregen
ten koekjes goed zit. Via de lopende band
TN
ze drie gouden sterren toegekend.”
schuiven de koekjes de lange oven met
indirecte warmte in. Daar blazen de koek-
jes op en krijgen ze hun onweerstaanbaar
Sophie: “We bereiden de koekjes op
gouden kleurtje.”
;
ambachtelijke wijze zonder geur- of
|
k
T-
ni
De
Aue
Ex
=
el
rn
Ye:
=“
ee Pr
edes
CSS
SS
5
|
mn TS
Eu
Be
Ë
rer
a
re
Css
at a"
Er
Pe
S
5
u
=
ES
CET