Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ral

mijn keuken @

En

FA

Dir

L

m

À

a

4 personen e 30 min + oven: 30 min

1 verpakking Spar bladerdeeg

3 mango’s

wart

ul

130 g suiker

40 ml water

50 g Spar gezouten roomboter

k

ze

(op kamertemperatuur)

ph

Spar pistachenoten

F

à

tatinvorm

=



A

Snij de helften van de mango van de

Ps

ë

Te

pit en schil ze dan.

th

AL

Verwarm de oven voor op 180°C.

+,

Li

u

Verhit de suiker met het water ineen

tatinpan op een matig vuur. Vooral

niet roeren in deze fase, anders krijg

ze

je kristallen. Je hebt wat geduld

5

nodig tot je de karamelkleur bekomt.

4

Haal de pan van het vuur en roer de

er

boter erdoor met een garde.

[3

Schik de 6 mangohelften op de

pn

karamel.

Fa

4

Lu

R

a

Dek af met bladerdeeg. Vouw het

el

ii

2



overhangende deeg naar binnen en

4

2

stop ook de deegrand losjes in tus-

k

ke

sen de pan en de mango.

2

Maak met de punt van een scherp

a

mes enkele inkepingen zodat het

teveel aan vocht kan ontsnappen.

+

©

Bak in 30 min goudbruin en gaar in

de voorverwarmde oven.

>.

his

2

Laat de tatin 5 min rusten. Leg er

[

een schaal omgekeerd op en keer ze

Er

amenom.

2

ra



10. Bestrooi met gehakte pistachenoten.

Fr;

=

EN

a

fl

Fe

x 66 Virginie: “Ik wou altijd al eens tarte

tatin maken. Al mag die van mij gerust

=

met heerlijk zoete mango zijn!

Het lijkt me niet zo moeilijk. Maar hoe

begin ik er aan?”

\

=

j