Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ral
mijn keuken @
En
FA
Dir
L
m
À
a
4 personen e 30 min + oven: 30 min
1 verpakking Spar bladerdeeg
3 mango’s
wart
ul
130 g suiker
40 ml water
50 g Spar gezouten roomboter
k
ze
(op kamertemperatuur)
ph
Spar pistachenoten
F
à
tatinvorm
=
sé
A
Snij de helften van de mango van de
Ps
ë
Te
pit en schil ze dan.
th
AL
Verwarm de oven voor op 180°C.
+,
Li
u
Verhit de suiker met het water ineen
tatinpan op een matig vuur. Vooral
niet roeren in deze fase, anders krijg
ze
je kristallen. Je hebt wat geduld
5
nodig tot je de karamelkleur bekomt.
4
Haal de pan van het vuur en roer de
er
boter erdoor met een garde.
[3
Schik de 6 mangohelften op de
pn
karamel.
Fa
4
Lu
R
a
Dek af met bladerdeeg. Vouw het
el
ii
2
”
overhangende deeg naar binnen en
4
2
stop ook de deegrand losjes in tus-
k
ke
sen de pan en de mango.
2
Maak met de punt van een scherp
a
mes enkele inkepingen zodat het
teveel aan vocht kan ontsnappen.
+
©
Bak in 30 min goudbruin en gaar in
de voorverwarmde oven.
>.
his
2
Laat de tatin 5 min rusten. Leg er
[
een schaal omgekeerd op en keer ze
Er
amenom.
2
ra
—
10. Bestrooi met gehakte pistachenoten.
Fr;
=
EN
a
fl
Fe
x 66 Virginie: “Ik wou altijd al eens tarte
tatin maken. Al mag die van mij gerust
=
met heerlijk zoete mango zijn!
Het lijkt me niet zo moeilijk. Maar hoe
begin ik er aan?”
\
=
j