Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 77 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 77
kookduel ® Tajine met konijn Hutsepot met lamsragout 4 personen » 2 u 35 min 4 personen e 2 u 30 min 1 konijn (versneden, zonder organen) 500 g lamsragout (met been) Lui 200 g lamsmerguez 1 courgette 150 g gezouten spek 200 g wortel Saffraan (dik gesneden) 30 g gember 200 g ui 1 rode chilipeper gerft het 200 g Spar Laurette-aardappelen 50 g Spar gedroogde abrikoos 200 g groene kool konijn een Lel ras el hanout 250 g raapjes 1 kl kaneel 100 g spruitjes mooie, gouden Aavdse smaken 3 el Boni Selection honing 1 kl currypoeder 80 g Spar cashewnoten kleur. 1 kl paprikapoeder 2 tenen look alom, met groene cayennepeper 1 dopje saffraan a 1,5 | kippenbouillon Boni Selection olijfolie 2 takken rozemarijn kool, spruitjes en 1 tak tijm vaapjes. 1 Bestrooi het konijn met olijfolie en saffraan. Laat 15 min 1 laurierblad marineren. Spar boter Pel de ui en snij in halve ringen. w Schil de gember en rasp fijn. Pel de ui en snij grof. Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper Pel de look en plet fijn met een lookpers. fijn. Snij het spek in brede stukken. Schil de wortel. Snij de wortel en courgette in halve Smelt boter in een kookpot met dikke bodem. plakjes. UT PB W ND Bak de lamsragout aan alle zijden krokant. Bak niet te veel in Verhit olijfolie in de tajine en bak het konijn goudbruin 1 keer, zodat het mooi krokant kan bakken. aan alle zijden. Haal uit de kookpot en bak de lamsmerguez mooi bruin aan Leg de ui, wortel, chilipeper en gember erop. alle zijden. Bestrooi met ras el hanout en kaneel. Snij de worst in stukken en bewaar apart. Bevochtig met 200 ml water en laat afgedekt 1 u 30 min Roerbak het spek met de uien en de look in de kookpot tot rustig stoven op een zacht vuur. de uien glazig zijn. 10. Snij de gedroogde abrikozen in 2. Bestrooi met curry- en paprikapoeder. a. 10. Leg ze samen met de courgette, honing en cashewnoten Voeg de lamsragout weer toe en blus met de kippenbouillon. in de tajine en laat afgedekt nog 15 min stoven. 11 Voeg de tijm, rozemarijn en laurier toe en laat 1 u afgedekt 12. Laat zonder deksel nog 10 min inkoken. zachtjes koken. 13 . Kruid met cayennepeper en zout. 12 Snipper de groene kool fijn. 13 Was de raapjes en snij in 6 parten. 14 Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes en snij het CM voetje kruislings in. 15. Schil de aardappelen en snij in stukken. en I 16. Voeg de spruitjes en aardappelen toe en laat afgedekt 15 min koken. Zelf ta ine 5 17. Laat de raapjes, merguez en groene kool nog 10 min mee Ÿ garen. leven maken?” 18 = Verwijder de rozemarijn, tijm en laurier. Volg de kookworkshop 19. Kruid met zwarte peper en zout. ‘Tajine open u' bij Colruyt Group Academy. Leffe Bruin (6,5%) C2 diepe kleur Meer info? Surf naar COLRUYTGROUP romige smaak met aroma's van ACADEMY koffie, vanille en kruidnagel sassen sn www.colruytgroupacademy.be volle, lichtzoete smaak
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 77