Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 20 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 20
"Ale ki u Le LE x +", ee — ah u Wan, f ñ il Me "D it wi de Ek er Hr Tre Stelle A ui eh di we 19 4% À x ij " (Aglianico del Vulture, Italië) 4 | ak = pe: — « intense, donkere robijnkleur 3» “iR - smaken van gestoofde pruim, ir a 3 ' ii noten en chocolade air del . * licht kruidige afdronk Involtini van kalf met puree, rode pesto en rucola, Ars | ra En; 4 personen e 45 min FR 600 g kalfslapjes van % cm dik 1 kl tomatenpuree 4 fijne sneden Spar Parmaham 40 g Parmezaanse kaas (blok) Spar boter 2 tenen look À 100 ml Boni Selection Griekse enkele blaadjes verse salie 50 g rucola olijfolie schilfers Parmezaanse kaas ra balsamicoazijn E 7 puree: 2 el Spar pijnboompitten C | 1 kg Spar Belgische aardappelen Dressing: kel #. 50 ml Boni Selection volle yoghurt 2 el Boni Selection Griekse À klontje Spar boter olijfolie + rode pesto: 1el balsamicoazijn Fe extra: BE LES „ar 200 g Spar zongedroogde tomaatjes op olie houten prikkers ke ji 1 # Ee Rode pesto: pel de look en snij 7. Bak het vlees in hete boter = Lr in stukjes. goudbruin. Schik in een dc Ea Snij de Parmezaanse kaas in ovenschaal en laat nog 10 min blokjes. Doe samen met de verder garen in de oven. Fe look, pijnboompitten, tomaten- Pureer de aardappelen met Le puree, zongedroogde tomaat- een stamper. Voeg de yoghurt fi; jes met olie, olijfolie en een en boter toe. Kruid met peper fi = no LP N scheutje balsamicoazijn in een en zout. Schep een deel van En A hakmolentje en mix tot een de rode pesto erdoor en hou EN EN warm. we en hr dikke pesto. us Kruid met versgemalen zwarte Dressing: meng de olijfolie met DE el de peper en zeezout. de balsamicoazijn en kruid met Verwarm de oven voor op peper en zout. 150°C. 10. nn Verdeel de puree over voorver- >> ra Kruid de kalfslapjes met peper warmde borden. Schik er een 5 re en en zout. Leg de plakken ham en toef rucola op en druppel er een blaadje salie erop. Rol het wat dressing over. - Et 11 Schik de involtini ernaast met vlees op en zet vast met een prikker. de rest van de pesto en werk af met schilfers Parmezaanse Puree: schil de aardappelen. Met de bloemige Kook ze gaar in licht gezouten kaas. aardappelen van Spar maak water, giet af en zet opzij. je de lekkerste puree/
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 20