Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

"Ale

ki

u

Le

LE

x

+",

ee



ah

u

Wan,

f

ñ

il

Me

"D

it

wi

de

Ek

er

Hr

Tre Stelle

A

ui

eh

di

we

19

4%

À

x

ij

"

(Aglianico del Vulture, Italië)

4

|

ak

=

pe:



« intense, donkere robijnkleur



“iR

- smaken van gestoofde pruim,

ir

a

3 '

ii

noten en chocolade

air

del

.

* licht kruidige afdronk

Involtini van kalf met puree,

rode pesto en rucola,

Ars

|

ra

En;

4 personen e 45 min

FR

600 g kalfslapjes van % cm dik

1 kl tomatenpuree

4 fijne sneden Spar Parmaham

40 g Parmezaanse kaas (blok)

Spar boter

2 tenen look

À

100 ml Boni Selection Griekse

enkele blaadjes verse salie

50 g rucola

olijfolie

schilfers Parmezaanse kaas

ra

balsamicoazijn

E

7

puree:

2 el Spar pijnboompitten

C

|

1 kg Spar Belgische aardappelen

Dressing:

kel

#.

50 ml Boni Selection volle yoghurt

2 el Boni Selection Griekse

À

klontje Spar boter

olijfolie

+

rode pesto:

1el balsamicoazijn

Fe

extra:

BE

LES

„ar

200 g Spar zongedroogde tomaatjes

op olie

houten prikkers

ke

ji

1

#

Ee

Rode pesto: pel de look en snij

7.

Bak het vlees in hete boter

=

Lr

in stukjes.

goudbruin. Schik in een

dc

Ea

Snij de Parmezaanse kaas in

ovenschaal en laat nog 10 min

blokjes. Doe samen met de

verder garen in de oven.

Fe

look, pijnboompitten, tomaten-

Pureer de aardappelen met

Le

puree, zongedroogde tomaat-

een stamper. Voeg de yoghurt

fi;

jes met olie, olijfolie en een

en boter toe. Kruid met peper

fi

=

no

LP

N

scheutje balsamicoazijn in een

en zout. Schep een deel van

En

A

hakmolentje en mix tot een

de rode pesto erdoor en hou

EN EN

warm.

we

en

hr

dikke pesto.

us

Kruid met versgemalen zwarte

Dressing: meng de olijfolie met

DE

el

de

peper en zeezout.

de balsamicoazijn en kruid met

Verwarm de oven voor op

peper en zout.

150°C.

10.

nn

Verdeel de puree over voorver-

>>

ra

Kruid de kalfslapjes met peper

warmde borden. Schik er een

5

re

en

en zout. Leg de plakken ham en

toef rucola op en druppel er

een blaadje salie erop. Rol het

wat dressing over.

-

Et

11

Schik de involtini ernaast met

vlees op en zet vast met een

prikker.

de rest van de pesto en werk

af met schilfers Parmezaanse

Puree: schil de aardappelen.

Met de bloemige

Kook ze gaar in licht gezouten

kaas.

aardappelen van Spar maak

water, giet af en zet opzij.

je de lekkerste puree/