Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
"Ale
ki
u
Le
LE
x
+",
ee
—
ah
u
Wan,
f
ñ
il
Me
"D
it
wi
de
Ek
er
Hr
Tre Stelle
A
ui
eh
di
we
19
4%
À
x
ij
"
(Aglianico del Vulture, Italië)
4
|
ak
=
pe:
—
« intense, donkere robijnkleur
3»
“iR
- smaken van gestoofde pruim,
ir
a
3 '
ii
noten en chocolade
air
del
.
* licht kruidige afdronk
Involtini van kalf met puree,
rode pesto en rucola,
Ars
|
ra
En;
4 personen e 45 min
FR
600 g kalfslapjes van % cm dik
1 kl tomatenpuree
4 fijne sneden Spar Parmaham
40 g Parmezaanse kaas (blok)
Spar boter
2 tenen look
À
100 ml Boni Selection Griekse
enkele blaadjes verse salie
50 g rucola
olijfolie
schilfers Parmezaanse kaas
ra
balsamicoazijn
E
7
puree:
2 el Spar pijnboompitten
C
|
1 kg Spar Belgische aardappelen
Dressing:
kel
#.
50 ml Boni Selection volle yoghurt
2 el Boni Selection Griekse
À
klontje Spar boter
olijfolie
+
rode pesto:
1el balsamicoazijn
Fe
extra:
BE
LES
„ar
200 g Spar zongedroogde tomaatjes
op olie
houten prikkers
ke
ji
1
#
Ee
Rode pesto: pel de look en snij
7.
Bak het vlees in hete boter
=
Lr
in stukjes.
goudbruin. Schik in een
dc
Ea
Snij de Parmezaanse kaas in
ovenschaal en laat nog 10 min
blokjes. Doe samen met de
verder garen in de oven.
Fe
look, pijnboompitten, tomaten-
Pureer de aardappelen met
Le
puree, zongedroogde tomaat-
een stamper. Voeg de yoghurt
fi;
jes met olie, olijfolie en een
en boter toe. Kruid met peper
fi
=
no
LP
N
scheutje balsamicoazijn in een
en zout. Schep een deel van
En
A
hakmolentje en mix tot een
de rode pesto erdoor en hou
EN EN
warm.
we
en
hr
dikke pesto.
us
Kruid met versgemalen zwarte
Dressing: meng de olijfolie met
DE
el
de
peper en zeezout.
de balsamicoazijn en kruid met
Verwarm de oven voor op
peper en zout.
150°C.
10.
nn
Verdeel de puree over voorver-
>>
ra
Kruid de kalfslapjes met peper
warmde borden. Schik er een
5
re
en
en zout. Leg de plakken ham en
toef rucola op en druppel er
een blaadje salie erop. Rol het
wat dressing over.
-
Et
11
Schik de involtini ernaast met
vlees op en zet vast met een
prikker.
de rest van de pesto en werk
af met schilfers Parmezaanse
Puree: schil de aardappelen.
Met de bloemige
Kook ze gaar in licht gezouten
kaas.
aardappelen van Spar maak
water, giet af en zet opzij.
je de lekkerste puree/