Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 17 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 17
Ja) A: i zo 101 ® ne Salade van pomelo a — gemarineerd met steranijs, oranjebloesem en gember «2 4 personen e 40 min + marineren: 30 min U AN PON marinade: 10 g koriander- DAS su ROMA vo) 80 ml rijstazijn blaadjes 40 g suiker 1 kg pomelo TS Mango en 1 el oranjebloesem- 10 g muntblaadjes AEN, y water 4 kleine sjalotjes 2 stuks steranijs 60 g waterkers 1 kaneelstokje 2 kl arachideolie 15 g verse gember Lel limoensap 2 rode chilipepers 2 kl Spar sesam- salade: zaadjes 1 kleine, groene Spar pindanoten zeezout mango # Marinade: verwarm de rijstazijn in een steelpannetje en los de suiker er al roerend inop Neem de pan van het vuur en voeg steranijs, oranjebloesemwater en een ue gebroken stokje kaneel toe. Schil de gember en snij in fijne reepjes F1 Verwijder de zaadjes van de chilipeper en A snij het vruchtvlees fijn Voeg de chilipeper en gember bij het 15 2; We azijnmengsel + Salade: schil de pomelo tot op het re vruchtvlees en snij met een scherp mesje de partjes van tussen de Er | witte vliezen uit (= peler à vif) re. Snij de partjes in stukken. Overgiet De met marinade en laat minstens T a Pr 30 min rusten. vet RE 4 Schil de mango en snij het vrucht- vlees in reepjes. Le” Pel en snij de sjalotjes in dunne plakjes. Verwijder steranijs en kaneelstokjes Giet de pomelostukjes af en hou het marinadevocht bij #4 10. | “ F F Doe de pomelostukjes in een serveerschaal Fi A samen met de gember en chili. Schep er 3 el M B marinadevocht door. ie 5 11 Schep de mango, olie, limoensap, sjalot, % vellen waterkers, koriander en munt erdoor en sel Ir. nf Û bestrooi met een snuif zeezout. 12 Schep voorzichtig om en voeg indien nodig Tripel Karmeliet (8,4%) nog wat marinade toe. - karaktervol driegranenbier 13, Hak de pindanoten grof. + kruidig en mild bitter 14 Werk de salade vlak voor het serveren af = +» gebrouwen volgens een bierrecept uit 1679 met sesamzaadjes en gehakte pinda’s ET; a Arn med pe an
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 17