Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 66 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 66
mn u 4 ct à LE : on ra ® & rl aa Fe ï ue I Malen FL” Œ à | Tv Ns El { La À 4 5 Lu 4 K | kt 2 er 6 a Pi man PA Ü Es Mi f PL Pa A Gebakken knolselder met wortel, witte selder ha == pen en ansjovisolie | € 4 personen + 25 min % knolselder 4 wortelen u 4 stengels bleekselder A5 1 doosje gezouten ansjovisfilets | % bio citroen # Boni Selection olijfolie Pe 4 ke x Schil de knolselder en wortelen en snij in grove stukken. Snij de bleekselder in grove stukken. Stoom of kook de groenten beetgaar. BWUNE ki Doe de gezouten ansjovisfilet met olie, 1 el olijfolie, zeste en sap van de citroen in f een pan. ur Laat de ansjovis in de citroenolie op een zacht vuur smelten. a Voeg de beetgare groenten bij de olie en meng. dr af
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 66