Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ramen met
Mix tot een gladde romige bouillon.
Saus: smelt de boter en roer de bloem
Voeg de sojasaus, de rijstazijn, het
erdoor tot een roux. Giet al roerend
kastanjechampignons
zout en de kokosolie toe en mix
de kippenbouillon in scheutjes erbij
nogmaals.
telkens als de saus indikt. Roer de
en geroosterde
10.
Topping: kook de eieren 5 min. Laat
room erdoor en breng op smaak met
aubergine «7
schrikken en helemaal afkoelen in
peper en zout.
4 personen e 1u
ijswater.
Schep de balletjes, champignons en
11
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
stukken kip door de saus. Breng verder
bouillon:
12
Bak de shiitake in olie, blus met soja-
op smaak met citroensap.
1,5 | groentebouillon
saus en laat licht karamelliseren.
Verwarm de bladerdeegpasteitjes.
13
300 g butternut
Rooster de sesamzaadjes en vijzel ze
Vul ze met de kippenragout en
100 g kastanjechampignons
grof.
bestrooi met peterselie. Serveer met
14
2 uien
Breng een pot met licht gezouten
tuinkers en een partje citroen.
3 tenen look
water aan de kook en kook de
2,5 el Spar olie
noedels beetgaar. Koel onder
1el gerookt paprikapoeder
stromend water.
15
3 cm verse gember
Verdeel de noedels, aubergine,
75 ml sojasaus
shiitake en spinazie over voor-
verwarmde kommen.
3 el rijstazijn
4 el kokosolie
16
Giet de kokende bouillon erover.
2 kl zout
17.
Pel de eieren, snij ze doormidden en
vulling:
schik in de soep.
18
1 aubergine
Bestrooi met lente-ui, zout en
4x 90 g udonnoedels
gevijzelde sesam.
Lekker met Boni Selection
19
topping:
Druppel er pikante olie naar smaak
aardappelkroketten op
200 g shiitake
over en serveer.
grootmoeders wijze!
scheut sojasaus
100 g Spar jonge spinazieblaadjes
SR nn cm RE ne nr nn rte Et
2 lente-uitjes
1el Spar sesamzaadjes
Snel koninginnenhapje
4 Spar eieren (op kamertemperatuur)
pikante olie (chili en look)
4 personen e 1u
Koninginnenhapje
25
Verwarm de oven voor op 250°C.
1 kant-en-klaar gegrilde kip
Vol-au-vent,
2
Vulling: snij de aubergine in de
200 g soepballetjes
vidé of koninginnenhapje
lengte open en kerf kruiselings in.
1 verpakking gesneden kastanje-
verwijzen naar één en
Bestrijk met olie en kruid met zout.
champignons
hetzelfde gerecht: het iconische
Laat garen in de oven tot je het
Spar boter
bladerdeeggebakje gevuld met
vruchtvlees uit de schil kan lepelen.
4 Spar bladerdeegpasteitjes
kippenragout.
Hou opzij voor de afwerking.
1 citroen
tuinkers
Bouillon: pel de uien. Snij de butter-
Herkomst
nut in blokjes en de uien in partjes.
Spar fijngesneden peterselie
Mogelijk zou de Franse kok Marie-
saus:
Pel de look. Leg alles op een bakplaat.
Antoine Carême (1748-1833) de
Snij de kastanjechampignons in 2.
100 g Spar boter
uitvinder zijn van vol-au-vent. En
Meng onder de uien, look en butter-
100 g Boni Selection bloem
zoals zoveel gerechten gebeurde
nut. Schep er 3 el olie en 1 el gerookt
11 kippenbouillon
dat per abuis. Hij zou voor zijn
2 dl Boni Selection room
paprikapoeder door. Zet 15 min in de
bereiding met kippenragout
voorverwarmde oven.
% citroen
bladerdeeg, in plaats van het
Draai de oven lager naar 220°C en
voorziene kruimeldeeg gebruikt
laat nog 15 min roosteren.
Verwarm de oven voor op 180°C.
hebben. Toen hij in de oven uit het
Breng de groentebouillon aan de
Verwijder het vel van de kip. Haal het
platte deeg een torentje zag rijzen
kook. Voeg de geroosterde groente-
vlees van de beenderen en snij even-
riep hij:“Il vole au vent”, oftewel
tueel in stukken.
mengeling toe. Schraap het aanbak-
“Hij vliegt in de lucht”. Vol-au-vent
sel los en voeg toe.
Stoof de kastanjechampignons even
was geboren!
Pel de gember en hak grof. Voeg de
aan in weinig boter. Kruid met peper
gember toe en laat 20 min sudderen
en zout.
onder deksel.