Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 50 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 50
Ramen met Mix tot een gladde romige bouillon. Saus: smelt de boter en roer de bloem Voeg de sojasaus, de rijstazijn, het erdoor tot een roux. Giet al roerend kastanjechampignons zout en de kokosolie toe en mix de kippenbouillon in scheutjes erbij nogmaals. telkens als de saus indikt. Roer de en geroosterde 10. Topping: kook de eieren 5 min. Laat room erdoor en breng op smaak met aubergine «7 schrikken en helemaal afkoelen in peper en zout. 4 personen e 1u ijswater. Schep de balletjes, champignons en 11 Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes. stukken kip door de saus. Breng verder bouillon: 12 Bak de shiitake in olie, blus met soja- op smaak met citroensap. 1,5 | groentebouillon saus en laat licht karamelliseren. Verwarm de bladerdeegpasteitjes. 13 300 g butternut Rooster de sesamzaadjes en vijzel ze Vul ze met de kippenragout en 100 g kastanjechampignons grof. bestrooi met peterselie. Serveer met 14 2 uien Breng een pot met licht gezouten tuinkers en een partje citroen. 3 tenen look water aan de kook en kook de 2,5 el Spar olie noedels beetgaar. Koel onder 1el gerookt paprikapoeder stromend water. 15 3 cm verse gember Verdeel de noedels, aubergine, 75 ml sojasaus shiitake en spinazie over voor- verwarmde kommen. 3 el rijstazijn 4 el kokosolie 16 Giet de kokende bouillon erover. 2 kl zout 17. Pel de eieren, snij ze doormidden en vulling: schik in de soep. 18 1 aubergine Bestrooi met lente-ui, zout en 4x 90 g udonnoedels gevijzelde sesam. Lekker met Boni Selection 19 topping: Druppel er pikante olie naar smaak aardappelkroketten op 200 g shiitake over en serveer. grootmoeders wijze! scheut sojasaus 100 g Spar jonge spinazieblaadjes SR nn cm RE ne nr nn rte Et 2 lente-uitjes 1el Spar sesamzaadjes Snel koninginnenhapje 4 Spar eieren (op kamertemperatuur) pikante olie (chili en look) 4 personen e 1u Koninginnenhapje 25 Verwarm de oven voor op 250°C. 1 kant-en-klaar gegrilde kip Vol-au-vent, 2 Vulling: snij de aubergine in de 200 g soepballetjes vidé of koninginnenhapje lengte open en kerf kruiselings in. 1 verpakking gesneden kastanje- verwijzen naar één en Bestrijk met olie en kruid met zout. champignons hetzelfde gerecht: het iconische Laat garen in de oven tot je het Spar boter bladerdeeggebakje gevuld met vruchtvlees uit de schil kan lepelen. 4 Spar bladerdeegpasteitjes kippenragout. Hou opzij voor de afwerking. 1 citroen tuinkers Bouillon: pel de uien. Snij de butter- Herkomst nut in blokjes en de uien in partjes. Spar fijngesneden peterselie Mogelijk zou de Franse kok Marie- saus: Pel de look. Leg alles op een bakplaat. Antoine Carême (1748-1833) de Snij de kastanjechampignons in 2. 100 g Spar boter uitvinder zijn van vol-au-vent. En Meng onder de uien, look en butter- 100 g Boni Selection bloem zoals zoveel gerechten gebeurde nut. Schep er 3 el olie en 1 el gerookt 11 kippenbouillon dat per abuis. Hij zou voor zijn 2 dl Boni Selection room paprikapoeder door. Zet 15 min in de bereiding met kippenragout voorverwarmde oven. % citroen bladerdeeg, in plaats van het Draai de oven lager naar 220°C en voorziene kruimeldeeg gebruikt laat nog 15 min roosteren. Verwarm de oven voor op 180°C. hebben. Toen hij in de oven uit het Breng de groentebouillon aan de Verwijder het vel van de kip. Haal het platte deeg een torentje zag rijzen kook. Voeg de geroosterde groente- vlees van de beenderen en snij even- riep hij:“Il vole au vent”, oftewel tueel in stukken. mengeling toe. Schraap het aanbak- “Hij vliegt in de lucht”. Vol-au-vent sel los en voeg toe. Stoof de kastanjechampignons even was geboren! Pel de gember en hak grof. Voeg de aan in weinig boter. Kruid met peper gember toe en laat 20 min sudderen en zout. onder deksel.
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 50