Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

40 min + oven: 2 u + marinade: 1 u

2 personen (4 stuks)

8 kippenkoteletjes (+ 1 kg)

2 el Boni Selection volle yoghurt

1 dikke ui

35 g tomatenpuree

100 g rauwkost

% kl zout

% komkommer

1 kl pilipili

80 g yoghurtdressing

2 kl paprikapoeder

Boni Selection looksaus

1 kl currypoeder

4 taco’s

1 kl gemalen koriander

enkele blaadjes platte peterselie

1 kl gemalen komijn

1 kl kurkuma

100 g ui (gepeld)

Lel oregano

3 tenen look

2 el zonnebloemolie

satéstokjes

rasp 100 g ui en de look fijn.

Plaats 1 u 40 min afgedekt met aluminium-

folie in de oven.

Meng de geraspte ui en look met 50 ml

water en alle overige ingrediënten voor de

Laat nog 20 min onafgedekt verder bruinen.

marinade.

Snij de komkommer in dunne plakjes en

Snij het beentje uit de kippenkoteletten,

meng met de rauwkost.

zonder het vlees in stukken te snijden.

Meng met de yoghurtdressing en kruid naar

Kneed de marinade in het vlees. Laat min-

smaak met zwarte peper en zout.

stens 1 u marineren.

Snij de kipkebab na gaartijd in fijne stukken.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Vul een taco met rauwkost, kipen werk af

Pel de overige ui en snij door het hart in 2.

met wat looksaus.

Leg 1 helft met de platte kant in een oven-

Versier met blaadjes platte peterselie.

schotel. Prik er een satéstok in, zodat deze

stabiel staat.

Steek de stukken kip met de marinade op de

satéstok. Kruid elk stuk kip met wat zout.

ES

en

‘Cannolo’ is

Haliaans voor

ER er

4

klein buisje. In

ART

Si

2

Ale, waar

Gr

gn”

het dessertje

ne ie Eh ans ie

en

vandaan komt,

|

Carrelot des Amours

zeggen Ze

(Côtes du Brulhois, Frankrijk)

“cannolu’. In het

* fonkelende, intense kleur

=

ee |

+ frisse aroma’s

meervoud is het

+ fine, sappige smaak

altijd ‘cannoli.