Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
40 min + oven: 2 u + marinade: 1 u
2 personen (4 stuks)
8 kippenkoteletjes (+ 1 kg)
2 el Boni Selection volle yoghurt
1 dikke ui
35 g tomatenpuree
100 g rauwkost
% kl zout
% komkommer
1 kl pilipili
80 g yoghurtdressing
2 kl paprikapoeder
Boni Selection looksaus
1 kl currypoeder
4 taco’s
1 kl gemalen koriander
enkele blaadjes platte peterselie
1 kl gemalen komijn
1 kl kurkuma
100 g ui (gepeld)
Lel oregano
3 tenen look
2 el zonnebloemolie
satéstokjes
rasp 100 g ui en de look fijn.
Plaats 1 u 40 min afgedekt met aluminium-
folie in de oven.
Meng de geraspte ui en look met 50 ml
water en alle overige ingrediënten voor de
Laat nog 20 min onafgedekt verder bruinen.
marinade.
Snij de komkommer in dunne plakjes en
Snij het beentje uit de kippenkoteletten,
meng met de rauwkost.
zonder het vlees in stukken te snijden.
Meng met de yoghurtdressing en kruid naar
Kneed de marinade in het vlees. Laat min-
smaak met zwarte peper en zout.
stens 1 u marineren.
Snij de kipkebab na gaartijd in fijne stukken.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vul een taco met rauwkost, kipen werk af
Pel de overige ui en snij door het hart in 2.
met wat looksaus.
Leg 1 helft met de platte kant in een oven-
Versier met blaadjes platte peterselie.
schotel. Prik er een satéstok in, zodat deze
stabiel staat.
Steek de stukken kip met de marinade op de
satéstok. Kruid elk stuk kip met wat zout.
ES
en
‘Cannolo’ is
Haliaans voor
ER er
4
klein buisje. In
ART
Si
2
Ale, waar
Gr
gn”
het dessertje
ne ie Eh ans ie
en
vandaan komt,
|
Carrelot des Amours
zeggen Ze
(Côtes du Brulhois, Frankrijk)
“cannolu’. In het
* fonkelende, intense kleur
=
ee |
+ frisse aroma’s
meervoud is het
+ fine, sappige smaak
altijd ‘cannoli.