Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 34 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 34
40 min + oven: 2 u + marinade: 1 u 2 personen (4 stuks) 8 kippenkoteletjes (+ 1 kg) 2 el Boni Selection volle yoghurt 1 dikke ui 35 g tomatenpuree 100 g rauwkost % kl zout % komkommer 1 kl pilipili 80 g yoghurtdressing 2 kl paprikapoeder Boni Selection looksaus 1 kl currypoeder 4 taco’s 1 kl gemalen koriander enkele blaadjes platte peterselie 1 kl gemalen komijn 1 kl kurkuma 100 g ui (gepeld) Lel oregano 3 tenen look 2 el zonnebloemolie satéstokjes rasp 100 g ui en de look fijn. Plaats 1 u 40 min afgedekt met aluminium- folie in de oven. Meng de geraspte ui en look met 50 ml water en alle overige ingrediënten voor de Laat nog 20 min onafgedekt verder bruinen. marinade. Snij de komkommer in dunne plakjes en Snij het beentje uit de kippenkoteletten, meng met de rauwkost. zonder het vlees in stukken te snijden. Meng met de yoghurtdressing en kruid naar Kneed de marinade in het vlees. Laat min- smaak met zwarte peper en zout. stens 1 u marineren. Snij de kipkebab na gaartijd in fijne stukken. Verwarm de oven voor op 180°C. Vul een taco met rauwkost, kipen werk af Pel de overige ui en snij door het hart in 2. met wat looksaus. Leg 1 helft met de platte kant in een oven- Versier met blaadjes platte peterselie. schotel. Prik er een satéstok in, zodat deze stabiel staat. Steek de stukken kip met de marinade op de satéstok. Kruid elk stuk kip met wat zout. ES en ‘Cannolo’ is Haliaans voor ER er 4 klein buisje. In ART Si 2 Ale, waar Gr gn” het dessertje ne ie Eh ans ie en vandaan komt, | Carrelot des Amours zeggen Ze (Côtes du Brulhois, Frankrijk) “cannolu’. In het * fonkelende, intense kleur = ee | + frisse aroma’s meervoud is het + fine, sappige smaak altijd ‘cannoli.
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 34