Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 65 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 65
Bx smaakmakers @ Pasta met kappertjes, zongedroogde tomaten, tonijn en passata 4 personen « 20 min 400 g Boni Selection spaghetti = Pel de ui, snij fijn en stoof aan in 1 el olijfolie. 4 el Boni Selection kappertjes op azijn Nn Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. Snij de chilipeper fijn. 2 doosjes Boni Selection tonijn op olie Voeg de zongedroogde tomaten, chilipeper, kappertjes en tonijn met de olie 4 el Spar zongedroogde tomaten bij de ui. Laat 5 min bakken. Pers de look en bak kort mee. 690 g Boni Selection passata 1 teentje look Voeg de passata toe en laat de saus in de pot met deksel 10 min op een LT zacht vuurtje pruttelen. 1 chilipeper Kook de pasta al dente. 1 el Boni Selection olijfolie Giet de pasta af en meng onmiddellijk onder de saus. Parmezaanse kaas Werk de pasta af met Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum. basilicumblaadjes 1 a x er u > pen = à = > ea Ve La x a + Es ae | er FT Hapkin (8,5%) er Cu - ongetemde pittigheid van monroe-hop = BE PE + florale toetsen van saaz (een hopvariëteit) CNE * rijk smakenpalet <— hd er # Pk = de
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 65