Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 32
lj 2 Fi AN À E x in mi € | Pi u Pi 6 = Charles Dauteuil (Champagne 1er Cru brut, Frankrijk) Mag het wat * veel finesse pikanter? Een 2 « floraal en fruitig « frisse toetsen van steenfruit en koekjes snuifje piment d'espelette Hoorntje met brickdeeg en zo je in vuur makreelmousse en vlaml 2 personen (8 stuks) e 40 min 2 vellen brickdeeg piment d'espelette = mierikswortelroom: 30 ggeklaarde boter heden makreelmousse: 25 ml Boni Selection slagroom 15 g mierikswortelcrème van deze 100 g Spar gerookte makreel 40 g Boni Selection zure room 100 g paneermeel % kl paprikapoeder 4 takjes bieslook keine, dikke Russische 1 Warm de oven voor op 180°C. 8 Bewaar in een spuitzak in de koelkast. 2 9 Smelt enkele el boter in een steelpan. Mierikswortelroom: klop de slagroom pannenkoekjes 3, Smeer de vellen brickdeeg met een bor- stijf. Roer de mierikswortelcrèême eronder. stel volledig in met gesmolten boter en Kruid met piment d'espelette en zout. Je snij elk vel in 4. Plaats koel tot gebruik. van alles Vorm met bakpapier een hoorntje 10. Vul een serveerkommetje met paneer- meel. en vouw elk stuk brickdeeg rond het verwerken, hoorntje. 11 Verwijder het bakpapier in de hoorntjes ook mals. Bak 8 à 10 min goudbruin en krokant op en steek de hoorntjes in het paneermeel. een bakplaat met bakpapier. 12 Vul de hoorntjes met makreelmousse en Makreelmousse: verwijder de graten en werk af met mierikswortelroom. het vel van de makreel. 13. Versier met bieslook en bestrooi met een Mix fijn met paprikapoeder en zure room snuifje piment d'espelette. Kruid met piment d'espelette.
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 32