Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
lj
2
Fi
AN
À
E
x
in
mi € |
Pi
u
Pi
6
=
Charles Dauteuil
(Champagne 1er Cru brut, Frankrijk)
Mag het wat
* veel finesse
pikanter? Een
2
« floraal en fruitig
« frisse toetsen van steenfruit en koekjes
snuifje piment
d'espelette
Hoorntje met brickdeeg en
zo je in vuur
makreelmousse
en vlaml
2 personen (8 stuks) e 40 min
2 vellen brickdeeg
piment d'espelette
=
mierikswortelroom:
30 ggeklaarde boter
heden
makreelmousse:
25 ml Boni Selection slagroom
15 g mierikswortelcrème
van deze
100 g Spar gerookte makreel
40 g Boni Selection zure room
100 g paneermeel
% kl paprikapoeder
4 takjes bieslook
keine, dikke
Russische
1
Warm de oven voor op 180°C.
8
Bewaar in een spuitzak in de koelkast.
2
9
Smelt enkele el boter in een steelpan.
Mierikswortelroom: klop de slagroom
pannenkoekjes
3,
Smeer de vellen brickdeeg met een bor-
stijf. Roer de mierikswortelcrèême eronder.
stel volledig in met gesmolten boter en
Kruid met piment d'espelette en zout.
Je
snij elk vel in 4.
Plaats koel tot gebruik.
van alles
Vorm met bakpapier een hoorntje
10.
Vul een serveerkommetje met paneer-
meel.
en vouw elk stuk brickdeeg rond het
verwerken,
hoorntje.
11
Verwijder het bakpapier in de hoorntjes
ook mals.
Bak 8 à 10 min goudbruin en krokant op
en steek de hoorntjes in het paneermeel.
een bakplaat met bakpapier.
12
Vul de hoorntjes met makreelmousse en
Makreelmousse: verwijder de graten en
werk af met mierikswortelroom.
het vel van de makreel.
13.
Versier met bieslook en bestrooi met een
Mix fijn met paprikapoeder en zure room
snuifje piment d'espelette.
Kruid met piment d'espelette.