Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

lj

2

Fi

AN

À

E

x

in

mi € |

Pi

u

Pi

6

=

Charles Dauteuil

(Champagne 1er Cru brut, Frankrijk)

Mag het wat

* veel finesse

pikanter? Een

2

« floraal en fruitig

« frisse toetsen van steenfruit en koekjes

snuifje piment

d'espelette

Hoorntje met brickdeeg en

zo je in vuur

makreelmousse

en vlaml

2 personen (8 stuks) e 40 min

2 vellen brickdeeg

piment d'espelette

=

mierikswortelroom:

30 ggeklaarde boter

heden

makreelmousse:

25 ml Boni Selection slagroom

15 g mierikswortelcrème

van deze

100 g Spar gerookte makreel

40 g Boni Selection zure room

100 g paneermeel

% kl paprikapoeder

4 takjes bieslook

keine, dikke

Russische

1

Warm de oven voor op 180°C.

8

Bewaar in een spuitzak in de koelkast.

2

9

Smelt enkele el boter in een steelpan.

Mierikswortelroom: klop de slagroom

pannenkoekjes

3,

Smeer de vellen brickdeeg met een bor-

stijf. Roer de mierikswortelcrèême eronder.

stel volledig in met gesmolten boter en

Kruid met piment d'espelette en zout.

Je

snij elk vel in 4.

Plaats koel tot gebruik.

van alles

Vorm met bakpapier een hoorntje

10.

Vul een serveerkommetje met paneer-

meel.

en vouw elk stuk brickdeeg rond het

verwerken,

hoorntje.

11

Verwijder het bakpapier in de hoorntjes

ook mals.

Bak 8 à 10 min goudbruin en krokant op

en steek de hoorntjes in het paneermeel.

een bakplaat met bakpapier.

12

Vul de hoorntjes met makreelmousse en

Makreelmousse: verwijder de graten en

werk af met mierikswortelroom.

het vel van de makreel.

13.

Versier met bieslook en bestrooi met een

Mix fijn met paprikapoeder en zure room

snuifje piment d'espelette.

Kruid met piment d'espelette.