Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

passioneel product ®

Gel

Ta

——— — _ .

me

il

ll

Ir

=

>

=

il

Ir

Ze,

a RS

à

el

pen

— nm Á

à

AE

Am

ei



ka

FT 7

M

mn

=

at

m mn -[— mu.

Tike

Te

ur

FR

I

Ze

u

ei

Pin

audi van de gerijpte Brie de Mea

a

“In het begin van de rijping draaien we de

kazen machinaal twee keer per week. Later

ne

nog maar &en keer per week. En op het

en

einde draaien we ze nog één keer met de

De kaas wordt drooggezouten.

hand. De kazen rijpen minstens 28 dagen.

Hoe langer de rijping, hoe meer smaak.

Alvorens we de kazen verpakken, testen en

TM

keuren we elk lot. Enkel wanneer de smaak

u

=

goed zit, verpakken we ze en versturen we

5

il

ze naar het Spar distributiecentrum.”

LL

ek

Pe |

F

1

++ CU

Kl

u

3

5

u

ze

Brie de Meaux oorspronkelijk enkel

FT

[1%

in Meaux werd geproduceerd? Maar

CU

Qi

:

Ÿ

vanaf de jaren 50 werd het gebied

ne

uitgebreid naar het oosten, tot aan

="

A

de Maas. Nu wordt hij vooral in Île de

Het bespuiten van de kazen

France, van Seine-et-Marne tot in Meuse,

met penicillium.

Vet

rt

geproduceerd.

ul