Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
passioneel product ®
Gel
Ta
——— — _ .
me
il
ll
Ir
=
>
=
il
Ir
Ze,
a RS
à
el
pen
— nm Á
à
AE
Am
ei
—
ka
FT 7
M
mn
=
at
m mn -[— mu.
Tike
Te
ur
FR
I
Ze
u
ei
Pin
audi van de gerijpte Brie de Mea
a
“In het begin van de rijping draaien we de
kazen machinaal twee keer per week. Later
ne
nog maar &en keer per week. En op het
en
einde draaien we ze nog één keer met de
De kaas wordt drooggezouten.
hand. De kazen rijpen minstens 28 dagen.
Hoe langer de rijping, hoe meer smaak.
Alvorens we de kazen verpakken, testen en
TM
keuren we elk lot. Enkel wanneer de smaak
u
=
goed zit, verpakken we ze en versturen we
5
il
ze naar het Spar distributiecentrum.”
LL
ek
Pe |
F
1
++ CU
Kl
u
3
5
u
ze
Brie de Meaux oorspronkelijk enkel
FT
[1%
in Meaux werd geproduceerd? Maar
CU
Qi
:
Ÿ
vanaf de jaren 50 werd het gebied
ne
uitgebreid naar het oosten, tot aan
="
A
de Maas. Nu wordt hij vooral in Île de
Het bespuiten van de kazen
France, van Seine-et-Marne tot in Meuse,
met penicillium.
Vet
rt
geproduceerd.
ul