Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 25 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25
passioneel product ® Gel Ta ——— — _ . me il ll Ir = > = il Ir Ze, a RS à el pen — nm Á à AE Am ei — ka FT 7 M mn = at m mn -[— mu. Tike Te ur FR I Ze u ei Pin audi van de gerijpte Brie de Mea a “In het begin van de rijping draaien we de kazen machinaal twee keer per week. Later ne nog maar &en keer per week. En op het en einde draaien we ze nog één keer met de De kaas wordt drooggezouten. hand. De kazen rijpen minstens 28 dagen. Hoe langer de rijping, hoe meer smaak. Alvorens we de kazen verpakken, testen en TM keuren we elk lot. Enkel wanneer de smaak u = goed zit, verpakken we ze en versturen we 5 il ze naar het Spar distributiecentrum.” LL ek Pe | F 1 ++ CU Kl u 3 5 u ze Brie de Meaux oorspronkelijk enkel FT [1% in Meaux werd geproduceerd? Maar CU Qi : Ÿ vanaf de jaren 50 werd het gebied ne uitgebreid naar het oosten, tot aan =" A de Maas. Nu wordt hij vooral in Île de Het bespuiten van de kazen France, van Seine-et-Marne tot in Meuse, met penicillium. Vet rt geproduceerd. ul
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 25