Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Et

: Lo pe DE ®

#1

Le

Ïl

F

pi

nf

a

+

Tre Stelle

is

(Greco-fiano, Basilicata, Italië)

* intens en fris

ai

à

L

D

Fr

* toetsen van limoen en tropisch fruit

5

ll

- lange, levendige afdronk

u

=

LE

é

1

m

zaln

met H

erbamare

7 =;

blo

6

mkool-

en

fan

dt

roccol

1SOLL

met

sd

mascarpone

n

el

|

‘æ

1

==

4 personen e 20 min

ä

2

pes

-r

600 g Spar zalmfilets

1 broccoli

à

;

% bloemkool

dh

git.

2 el Boni Selection mascarpone

8

ë

Lel geraspte Parmezaanse kaas

®

Boni Selection olijfolie

-

ï

m

FE

1 teentje look

Herbamare

a

=,

hs

verse dille

2:

pn

À

L

a

Po

+

2

ki

ph ES

Besprenkel een ovenschotel met

zi

olijfolie en leg de zalmfilets erin.

à

ik

2,

F

Verwarm de oven Voor op 190°C.

EN

Kruid de zalmfilets royaal met

Herbamare en besprenkel met

Er

olijfolie.

Bak de zalm + 15 min gaar in de

voorverwarmde oven.

En

Hak de broccoli- en bloemkoolroosjes

fijn tot je de structuur van rijst krijgt.

Stoof gaar in 2 el olijfolie en breng op

smaak met Herbamare en geperste

knoflook.

Meng de Parmezaanse kaas en

ee

I

mascarpone onder de groenterisotto.

Ee

Serveer met de gebakken zalmfilets

en werk af met enkele takjes dille.

.

ri

7e

as