Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 67 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67
Et : Lo pe DE ® #1 Le Ïl F pi nf a + Tre Stelle is (Greco-fiano, Basilicata, Italië) * intens en fris ai à L D Fr * toetsen van limoen en tropisch fruit 5 ll - lange, levendige afdronk u = LE é 1 m zaln met H erbamare 7 =; blo 6 mkool- en fan dt roccol 1SOLL met sd mascarpone n el | ‘æ 1 == 4 personen e 20 min ä 2 pes -r 600 g Spar zalmfilets 1 broccoli à ; % bloemkool dh git. 2 el Boni Selection mascarpone 8 ë Lel geraspte Parmezaanse kaas ® Boni Selection olijfolie - ï m FE 1 teentje look Herbamare a =, hs verse dille 2: pn À L a Po + 2 ki ph ES Besprenkel een ovenschotel met zi olijfolie en leg de zalmfilets erin. à ik 2, F Verwarm de oven Voor op 190°C. EN Kruid de zalmfilets royaal met Herbamare en besprenkel met Er olijfolie. Bak de zalm + 15 min gaar in de voorverwarmde oven. En Hak de broccoli- en bloemkoolroosjes fijn tot je de structuur van rijst krijgt. Stoof gaar in 2 el olijfolie en breng op smaak met Herbamare en geperste knoflook. Meng de Parmezaanse kaas en ee I mascarpone onder de groenterisotto. Ee Serveer met de gebakken zalmfilets en werk af met enkele takjes dille. . ri 7e as
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67