Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Et
: Lo pe DE ®
#1
Le
Ïl
F
pi
nf
a
+
Tre Stelle
is
(Greco-fiano, Basilicata, Italië)
* intens en fris
ai
à
L
D
Fr
* toetsen van limoen en tropisch fruit
5
ll
- lange, levendige afdronk
u
=
LE
é
1
m
zaln
met H
erbamare
7 =;
blo
6
mkool-
en
fan
dt
roccol
1SOLL
met
sd
mascarpone
n
el
|
‘æ
1
==
4 personen e 20 min
ä
2
pes
-r
600 g Spar zalmfilets
1 broccoli
à
;
% bloemkool
dh
git.
2 el Boni Selection mascarpone
8
ë
Lel geraspte Parmezaanse kaas
®
Boni Selection olijfolie
-
ï
m
FE
1 teentje look
Herbamare
a
=,
hs
verse dille
2:
pn
À
L
a
Po
+
2
ki
ph ES
Besprenkel een ovenschotel met
zi
olijfolie en leg de zalmfilets erin.
à
ik
2,
F
Verwarm de oven Voor op 190°C.
EN
Kruid de zalmfilets royaal met
Herbamare en besprenkel met
Er
olijfolie.
Bak de zalm + 15 min gaar in de
voorverwarmde oven.
En
Hak de broccoli- en bloemkoolroosjes
fijn tot je de structuur van rijst krijgt.
Stoof gaar in 2 el olijfolie en breng op
smaak met Herbamare en geperste
knoflook.
Meng de Parmezaanse kaas en
ee
I
mascarpone onder de groenterisotto.
Ee
Serveer met de gebakken zalmfilets
en werk af met enkele takjes dille.
.
ri
7e
as