Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN TOP 5
Kabeljauw met butternut, witlof,
Met Spar voor-
prei en mosselen
gesneden fruit zet
\
2 personen » 40 min
je in geen tijd een
verse fruitsalade
1 Spar kabeljauwhaasje op vel
op tafel.
(+ 400 g)
Spar boter
À We
% verpakking Spar mosselen
en
=:
2 stengels Boni Selection prei
IB}
re
4 Boni Selection stronkjes
je!
EN
fijnproeverswitlof
nl
es
1 butternut
165 ml kokosmelk
100 ml Boni Selection room
ik
ied |
Br
na
rbrood bakken
1 kl Boni Selection curry
% doosje Spar fijngesnipperde ui
ces
fmeerdere keren
nootmuskaat
I
Ki
r dag af.
Boni Selection olijfolie
droge witte wijn
1
Schil de butternut en snij het deel van de pitten in stukken. Snij het
ander deel in dunne sneetjes en gelijke blokjes als garnituur.
ES
\
Bak de blokjes butternut in een pan met een beetje water en klontje
boter. Rol de dunne sneetjes butternut op en gaar kort mee in de pan
met de butternutblokjes.
ia Queso
Stoof de gesnipperde ui aan in een scheutje olijfolie. Voeg de pom-
bra, is een.
poenstukken toe en laat garen. Kruid met zout en curry.
aanse voltreffer.
Giet de kokosmelk erbij en laat wat inkoken.
1 bij
Doe de gare pompoen met kokosmelk in de blender en mix fijn.
ritief.
Reinig het witlof. Doe in een kookpot met een bodempje water en
een klontje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat garen.
=
Snij de witlofstronkjes in de lengte middendoor.
Reinig de prei en snij in 8 gelijke stukken. Doe in een kookpot met
een bodempje water en een klontje boter. Kruid met peper, zout en
nootmuskaat. Laat kort garen.
N
[ITS
Als de preistukjes gaar zijn, haal ze uit de kookpot. Smelt een klontje
Wi
boter in een pan en zet de preistukjes rechtop in de pan. Kruid met
peper en zout. Bak kort op een zacht vuur tot ze beetgaar zijn.
Beublorge en
Kl
a
br:
e bier en
Snij het kabeljauwhaasje in 2 en dep de vis goed droog, anders plakt
Ke
hij in de pan. Kruid met peper en zout.
a gin van Betsy
10.
worden lokaal
Spoel de mosselen en kook ze in een kookpot met een beetje witte
Ju
wijn. Laat koken tot de schelpen openen. Haal de mosselen uit de
gebrouwen en
A
gedistilleerd.
jus, maar giet de jus niet weg. Haal een deel van de mosselen uit de
schelp en verwijder van de andere mosselen 1 deel van de schelpen.
0
Uw
11
Kruid de mosseljus met wat curry en laat wat inkoken. Giet de room
erbij en laat wat inkoken.
pn
12
Giet een bodempje olijfolie in een pan en laat goed heet worden. Leg
di |
de kabeljauw eerst op de velkant in de hete pan en draai hem daarna
om. Laat bakken tot de vis perfect is.
MTL
13
Dresseer het bord. Trek een mooie streep pompoencrème op het
Mäcon-irs M
bord. Schik de kabeljauw, het witlof, de prei, de butternutblokjes en
-Villages
-sneetjes en de mosselen decoratief op het bord.
Cu
Choizeau
15
van smaak
ue
14
Werk af met de currysaus.
gai
toch voldoende
frisheid.