Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80




Hier is pagina 80 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN TOP 5

Kabeljauw met butternut, witlof,

Met Spar voor-

prei en mosselen

gesneden fruit zet

\

2 personen » 40 min

je in geen tijd een

verse fruitsalade

1 Spar kabeljauwhaasje op vel

op tafel.

(+ 400 g)

Spar boter

À We

% verpakking Spar mosselen

en

=:

2 stengels Boni Selection prei

IB}

re

4 Boni Selection stronkjes

je!

EN

fijnproeverswitlof

nl

es

1 butternut

165 ml kokosmelk

100 ml Boni Selection room

ik

ied |

Br

na

rbrood bakken

1 kl Boni Selection curry

% doosje Spar fijngesnipperde ui

ces

fmeerdere keren

nootmuskaat

I

Ki

r dag af.

Boni Selection olijfolie

droge witte wijn

1

Schil de butternut en snij het deel van de pitten in stukken. Snij het

ander deel in dunne sneetjes en gelijke blokjes als garnituur.

ES

\

Bak de blokjes butternut in een pan met een beetje water en klontje

boter. Rol de dunne sneetjes butternut op en gaar kort mee in de pan

met de butternutblokjes.

ia Queso

Stoof de gesnipperde ui aan in een scheutje olijfolie. Voeg de pom-

bra, is een.

poenstukken toe en laat garen. Kruid met zout en curry.

aanse voltreffer.

Giet de kokosmelk erbij en laat wat inkoken.

1 bij

Doe de gare pompoen met kokosmelk in de blender en mix fijn.

ritief.

Reinig het witlof. Doe in een kookpot met een bodempje water en

een klontje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat garen.

=

Snij de witlofstronkjes in de lengte middendoor.

Reinig de prei en snij in 8 gelijke stukken. Doe in een kookpot met

een bodempje water en een klontje boter. Kruid met peper, zout en

nootmuskaat. Laat kort garen.

N

[ITS

Als de preistukjes gaar zijn, haal ze uit de kookpot. Smelt een klontje

Wi

boter in een pan en zet de preistukjes rechtop in de pan. Kruid met

peper en zout. Bak kort op een zacht vuur tot ze beetgaar zijn.

Beublorge en

Kl

a

br:

e bier en

Snij het kabeljauwhaasje in 2 en dep de vis goed droog, anders plakt

Ke

hij in de pan. Kruid met peper en zout.

a gin van Betsy

10.

worden lokaal

Spoel de mosselen en kook ze in een kookpot met een beetje witte

Ju

wijn. Laat koken tot de schelpen openen. Haal de mosselen uit de

gebrouwen en

A

gedistilleerd.

jus, maar giet de jus niet weg. Haal een deel van de mosselen uit de

schelp en verwijder van de andere mosselen 1 deel van de schelpen.

0

Uw

11

Kruid de mosseljus met wat curry en laat wat inkoken. Giet de room

erbij en laat wat inkoken.

pn

12

Giet een bodempje olijfolie in een pan en laat goed heet worden. Leg

di |

de kabeljauw eerst op de velkant in de hete pan en draai hem daarna

om. Laat bakken tot de vis perfect is.

MTL

13

Dresseer het bord. Trek een mooie streep pompoencrème op het

Mäcon-irs M

bord. Schik de kabeljauw, het witlof, de prei, de butternutblokjes en

-Villages

-sneetjes en de mosselen decoratief op het bord.

Cu

Choizeau

15

van smaak

ue

14

Werk af met de currysaus.

gai

toch voldoende

frisheid.