Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 80 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80
MIJN TOP 5 Kabeljauw met butternut, witlof, Met Spar voor- prei en mosselen gesneden fruit zet \ 2 personen » 40 min je in geen tijd een verse fruitsalade 1 Spar kabeljauwhaasje op vel op tafel. (+ 400 g) Spar boter À We % verpakking Spar mosselen en =: 2 stengels Boni Selection prei IB} re 4 Boni Selection stronkjes je! EN fijnproeverswitlof nl es 1 butternut 165 ml kokosmelk 100 ml Boni Selection room ik ied | Br na rbrood bakken 1 kl Boni Selection curry % doosje Spar fijngesnipperde ui ces fmeerdere keren nootmuskaat I Ki r dag af. Boni Selection olijfolie droge witte wijn 1 Schil de butternut en snij het deel van de pitten in stukken. Snij het ander deel in dunne sneetjes en gelijke blokjes als garnituur. ES \ Bak de blokjes butternut in een pan met een beetje water en klontje boter. Rol de dunne sneetjes butternut op en gaar kort mee in de pan met de butternutblokjes. ia Queso Stoof de gesnipperde ui aan in een scheutje olijfolie. Voeg de pom- bra, is een. poenstukken toe en laat garen. Kruid met zout en curry. aanse voltreffer. Giet de kokosmelk erbij en laat wat inkoken. 1 bij Doe de gare pompoen met kokosmelk in de blender en mix fijn. ritief. Reinig het witlof. Doe in een kookpot met een bodempje water en een klontje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat garen. = Snij de witlofstronkjes in de lengte middendoor. Reinig de prei en snij in 8 gelijke stukken. Doe in een kookpot met een bodempje water en een klontje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat kort garen. N [ITS Als de preistukjes gaar zijn, haal ze uit de kookpot. Smelt een klontje Wi boter in een pan en zet de preistukjes rechtop in de pan. Kruid met peper en zout. Bak kort op een zacht vuur tot ze beetgaar zijn. Beublorge en Kl a br: e bier en Snij het kabeljauwhaasje in 2 en dep de vis goed droog, anders plakt Ke hij in de pan. Kruid met peper en zout. a gin van Betsy 10. worden lokaal Spoel de mosselen en kook ze in een kookpot met een beetje witte Ju wijn. Laat koken tot de schelpen openen. Haal de mosselen uit de gebrouwen en A gedistilleerd. jus, maar giet de jus niet weg. Haal een deel van de mosselen uit de schelp en verwijder van de andere mosselen 1 deel van de schelpen. 0 Uw 11 Kruid de mosseljus met wat curry en laat wat inkoken. Giet de room erbij en laat wat inkoken. pn 12 Giet een bodempje olijfolie in een pan en laat goed heet worden. Leg di | de kabeljauw eerst op de velkant in de hete pan en draai hem daarna om. Laat bakken tot de vis perfect is. MTL 13 Dresseer het bord. Trek een mooie streep pompoencrème op het Mäcon-irs M bord. Schik de kabeljauw, het witlof, de prei, de butternutblokjes en -Villages -sneetjes en de mosselen decoratief op het bord. Cu Choizeau 15 van smaak ue 14 Werk af met de currysaus. gai toch voldoende frisheid.
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 80