Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AT
Le
Fa
ER
3
RE
=
a
+
et
DE
à
E73
5
Ei
jn
En
Een
in
Be
En
EN
ties
=
rd
PES
Enr
Se
NEE
Sn
See
jet
Es
Tel
Cr
+
Ei
|
NE
ash
it
En
al
zE
En
ee
RES
3
Fe
SR
5
We
N
a
a
an
Eee
Eee
mel
ë
ESS
SAS
N
>23
rer
ra
22,
se
tr
Re
ne
id,
rs
re
Le
diel
Er
ze
i
EN
FE
An
ie
it
EE
Sr
Pastéis de nata,
SRE
33%
Fe
“+
Hi
Eee
Han
Be
Des
PE
2
re
=
Di
Pine
a
8 stuks e 35 min + oven: 20 min
de
rr
iet
Fe
er
225 ml Boni Selection room
1 bio citroen
a
Pr]
2 rollen Spar bladerdeeg
20 g vanillepuddingpoeder
Ie
3 eidooiers
1 vanillestokje
1 kaneelstok
15 g Spar boter
150 g suiker
extra:
% zakje vanillesuiker
bunzenbrander
Verwarm de oven voor op 220°C.
Snij met een dunschiller 1 reep van de schil van de citroen.
Breng de room met het merg van een vanillestokje, het
kaneelstokje en de citroenschil aan de kook.
*
Klop de eidooiers met 130 g suiker, de vanillesuiker en het
4
vanillepuddingpoeder wit.
a
Giet de warme room op het eimengsel en roer goed door.
a
LT
Breng het geheel aan de kook en laat even doorkoken.
3
er
Haal van het vuur en roer de boter erdoor. Verwijder de
BE
kaneel- en vanillestok en de citroenschil. Giet over in een
er
ie
en
andere kom en laat afkoelen.
L
sf
Leg 2 bladerdeegvellen op elkaar en rol ze losjes op. Verdeel in
IE
8 stukken. Duw elk stuk plat, zodat de bodem van 8 ingevette
muffinvormen bedekt kunnen worden.
d
Re
ze
Fr
ir
5
Vul de vormen met de afgekoelde pudding en zet 15 à 20 min
tg
in de oven.
|
10.
Haal uit de oven en laat afkoelen.
11
Bestrooi met de overige suiker en brand af met een
ms,
ae
bunzenbrander.
mr.
8
=
=
È
2!
Le
ME à
ae = +
a
tat
U
Ei
sa.
Ya
Je wil graag uitpakken met je kookkunsten,
Een mooi gedekte tafel is
B
maar experimenteren doe je beter op een
supergezellig. En ook dat kan
ander moment. Liever kies je voor een menu
je de dag op voorhand doen.
dat je al in de vingers hebt.
Extra punten voor een verse bos
bloemen, stoffen servetten en veel
kaarsjes.
Best een dag op voorhand. Dan moet je er op
&
de dag zelf niet meer aan denken en heb je
voldoende tijd om te kokerellen.
Zet op de salontafel al enkele kommetjes
klaar met koude hapjes. Zo kunnen je gasten
ze
hun eerste honger stillen en voelen ze zich
W
meteen welkom.
Se
SE
BE
ve
er
aa
SE
à
Er
En
5
Ro
ets
ue
I
au
Re
ze
N
IE
re
ir
EE
ER
ARM
>
IR
ER
NS
=