Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 42 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 42
AT Le Fa ER 3 RE = a + et DE à E73 5 Ei jn En Een in Be En EN ties = rd PES Enr Se NEE Sn See jet Es Tel Cr + Ei | NE ash it En al zE En ee RES 3 Fe SR 5 We N a a an Eee Eee mel ë ESS SAS N >23 rer ra 22, se tr Re ne id, rs re Le diel Er ze i EN FE An ie it EE Sr Pastéis de nata, SRE 33% Fe “+ Hi Eee Han Be Des PE 2 re = Di Pine a 8 stuks e 35 min + oven: 20 min de rr iet Fe er 225 ml Boni Selection room 1 bio citroen a Pr] 2 rollen Spar bladerdeeg 20 g vanillepuddingpoeder Ie 3 eidooiers 1 vanillestokje 1 kaneelstok 15 g Spar boter 150 g suiker extra: % zakje vanillesuiker bunzenbrander Verwarm de oven voor op 220°C. Snij met een dunschiller 1 reep van de schil van de citroen. Breng de room met het merg van een vanillestokje, het kaneelstokje en de citroenschil aan de kook. * Klop de eidooiers met 130 g suiker, de vanillesuiker en het 4 vanillepuddingpoeder wit. a Giet de warme room op het eimengsel en roer goed door. a LT Breng het geheel aan de kook en laat even doorkoken. 3 er Haal van het vuur en roer de boter erdoor. Verwijder de BE kaneel- en vanillestok en de citroenschil. Giet over in een er ie en andere kom en laat afkoelen. L sf Leg 2 bladerdeegvellen op elkaar en rol ze losjes op. Verdeel in IE 8 stukken. Duw elk stuk plat, zodat de bodem van 8 ingevette muffinvormen bedekt kunnen worden. d Re ze Fr ir 5 Vul de vormen met de afgekoelde pudding en zet 15 à 20 min tg in de oven. | 10. Haal uit de oven en laat afkoelen. 11 Bestrooi met de overige suiker en brand af met een ms, ae bunzenbrander. mr. 8 = = È 2! Le ME à ae = + a tat U Ei sa. Ya Je wil graag uitpakken met je kookkunsten, Een mooi gedekte tafel is B maar experimenteren doe je beter op een supergezellig. En ook dat kan ander moment. Liever kies je voor een menu je de dag op voorhand doen. dat je al in de vingers hebt. Extra punten voor een verse bos bloemen, stoffen servetten en veel kaarsjes. Best een dag op voorhand. Dan moet je er op & de dag zelf niet meer aan denken en heb je voldoende tijd om te kokerellen. Zet op de salontafel al enkele kommetjes klaar met koude hapjes. Zo kunnen je gasten ze hun eerste honger stillen en voelen ze zich W meteen welkom. Se SE BE ve er aa SE à Er En 5 Ro ets ue I au Re ze N IE re ir EE ER ARM > IR ER NS =
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 42