Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AT

Le

Fa

ER

3

RE

=

a

+

et

DE

à

E73

5

Ei

jn

En

Een

in

Be

En

EN

ties

=

rd

PES

Enr

Se

NEE

Sn

See

jet

Es

Tel

Cr

+

Ei

|

NE

ash

it

En

al

zE

En

ee

RES

3

Fe

SR

5

We

N

a

a

an

Eee

Eee

mel

ë

ESS

SAS

N

>23

rer

ra

22,

se

tr

Re

ne

id,

rs

re

Le

diel

Er

ze

i

EN

FE

An

ie

it

EE

Sr

Pastéis de nata,

SRE

33%

Fe

“+

Hi

Eee

Han

Be

Des

PE

2

re

=

Di

Pine

a

8 stuks e 35 min + oven: 20 min

de

rr

iet

Fe

er

225 ml Boni Selection room

1 bio citroen

a

Pr]

2 rollen Spar bladerdeeg

20 g vanillepuddingpoeder

Ie

3 eidooiers

1 vanillestokje

1 kaneelstok

15 g Spar boter

150 g suiker

extra:

% zakje vanillesuiker

bunzenbrander

Verwarm de oven voor op 220°C.

Snij met een dunschiller 1 reep van de schil van de citroen.

Breng de room met het merg van een vanillestokje, het

kaneelstokje en de citroenschil aan de kook.

*

Klop de eidooiers met 130 g suiker, de vanillesuiker en het

4

vanillepuddingpoeder wit.

a

Giet de warme room op het eimengsel en roer goed door.

a

LT

Breng het geheel aan de kook en laat even doorkoken.

3

er

Haal van het vuur en roer de boter erdoor. Verwijder de

BE

kaneel- en vanillestok en de citroenschil. Giet over in een

er

ie

en

andere kom en laat afkoelen.

L

sf

Leg 2 bladerdeegvellen op elkaar en rol ze losjes op. Verdeel in

IE

8 stukken. Duw elk stuk plat, zodat de bodem van 8 ingevette

muffinvormen bedekt kunnen worden.

d

Re

ze

Fr

ir

5

Vul de vormen met de afgekoelde pudding en zet 15 à 20 min

tg

in de oven.

|

10.

Haal uit de oven en laat afkoelen.

11

Bestrooi met de overige suiker en brand af met een

ms,

ae

bunzenbrander.

mr.

8

=

=

È

2!

Le

ME à

ae = +

a

tat

U

Ei

sa.

Ya

Je wil graag uitpakken met je kookkunsten,

Een mooi gedekte tafel is

B

maar experimenteren doe je beter op een

supergezellig. En ook dat kan

ander moment. Liever kies je voor een menu

je de dag op voorhand doen.

dat je al in de vingers hebt.

Extra punten voor een verse bos

bloemen, stoffen servetten en veel

kaarsjes.

Best een dag op voorhand. Dan moet je er op

&

de dag zelf niet meer aan denken en heb je

voldoende tijd om te kokerellen.

Zet op de salontafel al enkele kommetjes

klaar met koude hapjes. Zo kunnen je gasten

ze

hun eerste honger stillen en voelen ze zich

W

meteen welkom.

Se

SE

BE

ve

er

aa

SE

à

Er

En

5

Ro

ets

ue

I

au

Re

ze

N

IE

re

ir

EE

ER

ARM

>

IR

ER

NS

=