Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

her

gel

3

fingerfood @



ie

“,

e

à

id

Le

ya

=

en

a

ph >

5

Ann

Maak de ee op

en

—_—

voorhand en vries ze

rt

Er

gepaneerdin. Frituur

ze dan 5 min.

LM

Per

|

16 stuks

30-min +oven: 1u

|

|

2 zwarte pensen

2 Spareieren

40 g paneermeel

150 g peperkoek

1 eidooier

350 g Boni Selection noordkrieken

30 g bloem

% el vanillepuddingpoeder

ee

Warm de oven voor op 100°C.

Meng % van het sap van de noordkrieken met

7

Leg de sneden peperkoek op bakpapier en laat

het vanillepuddingpoeder.

1u drogen in de oven.

Breng aan de kook en laat al kloppend 2 min,

Laat afkoelen en mix de peperkoekitot fijn

indikken.

Frituur de kroketten 1,5 min in de voorver-

kruim. Meng met 20 g paneermeel.

Verwijder het vel van de zwarte pensen. Plet

warmde friteuse.

met een vork met de eidooier en het overig,

Laat ze uitlekken op keukenpapier

paneermeel tot een fijne puree.

en kruid met zout.

Rol balletjes van de pensenpuree:

Serveer met de kriekensaus.

Paneer de pensballetjes. Haal ze eerst door

de bloem, dan door de losgeklopte eieren en

dan door-het kruim van peperkoek. Herhaal

de laatste 2 stappen voor een extra krokante

Brugge Tripel (8,7%)

korst.

* mooie goudblonde kleur

Verwarm de friteuse voor op 180°C.

« gerookt aroma

+ bittere, rijke en romige smaak