Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.

Hier is pagina 39 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39
her gel 3 fingerfood @ ” ie “, e à id Le ya = en a ph > 5 Ann Maak de ee op en —_— voorhand en vries ze rt Er gepaneerdin. Frituur ze dan 5 min. LM Per | 16 stuks 30-min +oven: 1u | | 2 zwarte pensen 2 Spareieren 40 g paneermeel 150 g peperkoek 1 eidooier 350 g Boni Selection noordkrieken 30 g bloem % el vanillepuddingpoeder ee Warm de oven voor op 100°C. Meng % van het sap van de noordkrieken met 7 Leg de sneden peperkoek op bakpapier en laat het vanillepuddingpoeder. 1u drogen in de oven. Breng aan de kook en laat al kloppend 2 min, Laat afkoelen en mix de peperkoekitot fijn indikken. Frituur de kroketten 1,5 min in de voorver- kruim. Meng met 20 g paneermeel. Verwijder het vel van de zwarte pensen. Plet warmde friteuse. met een vork met de eidooier en het overig, Laat ze uitlekken op keukenpapier paneermeel tot een fijne puree. en kruid met zout. Rol balletjes van de pensenpuree: Serveer met de kriekensaus. Paneer de pensballetjes. Haal ze eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en dan door-het kruim van peperkoek. Herhaal de laatste 2 stappen voor een extra krokante Brugge Tripel (8,7%) korst. * mooie goudblonde kleur Verwarm de friteuse voor op 180°C. « gerookt aroma + bittere, rijke en romige smaak
Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39