Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
her
gel
3
fingerfood @
”
ie
“,
e
à
id
Le
ya
=
en
a
ph >
5
Ann
Maak de ee op
en
—_—
voorhand en vries ze
rt
Er
gepaneerdin. Frituur
ze dan 5 min.
LM
Per
|
16 stuks
30-min +oven: 1u
|
|
2 zwarte pensen
2 Spareieren
40 g paneermeel
150 g peperkoek
1 eidooier
350 g Boni Selection noordkrieken
30 g bloem
% el vanillepuddingpoeder
ee
Warm de oven voor op 100°C.
Meng % van het sap van de noordkrieken met
7
Leg de sneden peperkoek op bakpapier en laat
het vanillepuddingpoeder.
1u drogen in de oven.
Breng aan de kook en laat al kloppend 2 min,
Laat afkoelen en mix de peperkoekitot fijn
indikken.
Frituur de kroketten 1,5 min in de voorver-
kruim. Meng met 20 g paneermeel.
Verwijder het vel van de zwarte pensen. Plet
warmde friteuse.
met een vork met de eidooier en het overig,
Laat ze uitlekken op keukenpapier
paneermeel tot een fijne puree.
en kruid met zout.
Rol balletjes van de pensenpuree:
Serveer met de kriekensaus.
Paneer de pensballetjes. Haal ze eerst door
de bloem, dan door de losgeklopte eieren en
dan door-het kruim van peperkoek. Herhaal
de laatste 2 stappen voor een extra krokante
Brugge Tripel (8,7%)
korst.
* mooie goudblonde kleur
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
« gerookt aroma
+ bittere, rijke en romige smaak