Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SG, 47
fingerfood @
>
à"
nr
ME
FE
1
ji
7
4
ii
r
Een boontje voor …
3
“
edamame
a
A:
Edamamebonen zijn jonge
sojabonen en zitten in de
>
Ta
nog onrijpe peulen van de
hk
sojaplant. Toch barsten ze
van de smaak!
ri —
Rijk aan …
vezels, eiwitten en tal van vita-
eed
minen.
2
‘Eda’ is Japans voor ‘tak’ en
pi,
‘mame’ betekent ‘boontjes’. Eda-
mame vertaal je dus als ‘boontjes
x
aan een tak’.
;
A
À
Lekker
À +
Au
x bij sushi
x in hummus
A
x ineen wokgerecht
u.
Ee
x
=
Li
Grimbergen Blond (6,7%)
» abdijbier van hoge gisting
Maisblini met edamamecreme
« een perfecte balans tussen zoet en bitter
8
* intense, volronde smaak
2 personen (12 stuks) 35 min
2 x65 g edamameboontjes uit blik (uitgelekt) 1.
Rooster de sesamzaadjes al roerend goud-
chilipeper, de gember, de overige koriander
1 potje verse koriander
bruin op een matig vuur zonder vetstof.
en de maïs.
% kl gemalen komijn
2.
Spoel de edamameboontjes onder koud
Roer goed om en breng op smaak met
2 kl wasabi
water en laat uitlekken.
vissaus.
40 ml Boni Selection room
Snipper de koriander fijn.
10.
Verhit zonnebloemolie in een antikleefpan.
% citroen
Mix de boontjes met de wasabi, het
11
Bak een el van het beslag op een matig
140 g Boni Selection maïs uit blik (uitgelekt)
komijnpoeder, de room en % van de
vuur goudbruin. Doe verder tot het beslag
1 lente-ui
koriander. Kruid naar smaak met zout en
op is.
12.
1 rode chilipeper
citroensap. Bewaar in een spuitzak in de
Draai de blini’s voorzichtig om met een
10 g gember
koelkast.
spatel en laat ook de andere kant goud-
bruin bakken.
1 Sparei
Snipper het wit van de lente-ui fijn.
25 g Boni Selection bloem
Verwijder steel en zaadjes van de chilipeper
13.
Laat de blini’s afkoelen en spuit ereen dot
1 kl vissaus
en snipper fijn.
edamamecrème op.
zonnebloemolie
Schil de gember en rasp fijn.
14.
Werk af met sesamzaadjes en een
1 el Spar sesamzaad
Meng het ei met de bloem, de lente-ui, de
korianderblaadje.