Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Spar Folder 01.02.2020

Hier is pagina 33 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 33

SG, 47 fingerfood @ > à" nr ME FE 1 ji 7 4 ii r Een boontje voor … 3 “ edamame a A: Edamamebonen zijn jonge sojabonen en zitten in de > Ta nog onrijpe peulen van de hk sojaplant. Toch barsten ze van de smaak! ri — Rijk aan … vezels, eiwitten en tal van vita- eed minen. 2 ‘Eda’ is Japans voor ‘tak’ en pi, ‘mame’ betekent ‘boontjes’. Eda- mame vertaal je dus als ‘boontjes x aan een tak’. ; A À Lekker À + Au x bij sushi x in hummus A x ineen wokgerecht u. Ee x = Li Grimbergen Blond (6,7%) » abdijbier van hoge gisting Maisblini met edamamecreme « een perfecte balans tussen zoet en bitter 8 * intense, volronde smaak 2 personen (12 stuks) 35 min 2 x65 g edamameboontjes uit blik (uitgelekt) 1. Rooster de sesamzaadjes al roerend goud- chilipeper, de gember, de overige koriander 1 potje verse koriander bruin op een matig vuur zonder vetstof. en de maïs. % kl gemalen komijn 2. Spoel de edamameboontjes onder koud Roer goed om en breng op smaak met 2 kl wasabi water en laat uitlekken. vissaus. 40 ml Boni Selection room Snipper de koriander fijn. 10. Verhit zonnebloemolie in een antikleefpan. % citroen Mix de boontjes met de wasabi, het 11 Bak een el van het beslag op een matig 140 g Boni Selection maïs uit blik (uitgelekt) komijnpoeder, de room en % van de vuur goudbruin. Doe verder tot het beslag 1 lente-ui koriander. Kruid naar smaak met zout en op is. 12. 1 rode chilipeper citroensap. Bewaar in een spuitzak in de Draai de blini’s voorzichtig om met een 10 g gember koelkast. spatel en laat ook de andere kant goud- bruin bakken. 1 Sparei Snipper het wit van de lente-ui fijn. 25 g Boni Selection bloem Verwijder steel en zaadjes van de chilipeper 13. Laat de blini’s afkoelen en spuit ereen dot 1 kl vissaus en snipper fijn. edamamecrème op. zonnebloemolie Schil de gember en rasp fijn. 14. Werk af met sesamzaadjes en een 1 el Spar sesamzaad Meng het ei met de bloem, de lente-ui, de korianderblaadje.

Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 33