Spar - Folder van 01.02.2020 tot 29.02.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.02.2020 tot 29.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SG, 47

fingerfood @

>

à"

nr

ME

FE

1

ji

7

4

ii

r

Een boontje voor …

3



edamame

a

A:

Edamamebonen zijn jonge

sojabonen en zitten in de

>

Ta

nog onrijpe peulen van de

hk

sojaplant. Toch barsten ze

van de smaak!

ri —

Rijk aan …

vezels, eiwitten en tal van vita-

eed

minen.

2

‘Eda’ is Japans voor ‘tak’ en

pi,

‘mame’ betekent ‘boontjes’. Eda-

mame vertaal je dus als ‘boontjes

x

aan een tak’.

;

A

À

Lekker

À +

Au

x bij sushi

x in hummus

A

x ineen wokgerecht

u.

Ee

x

=

Li

Grimbergen Blond (6,7%)

» abdijbier van hoge gisting

Maisblini met edamamecreme

« een perfecte balans tussen zoet en bitter

8

* intense, volronde smaak

2 personen (12 stuks) 35 min

2 x65 g edamameboontjes uit blik (uitgelekt) 1.

Rooster de sesamzaadjes al roerend goud-

chilipeper, de gember, de overige koriander

1 potje verse koriander

bruin op een matig vuur zonder vetstof.

en de maïs.

% kl gemalen komijn

2.

Spoel de edamameboontjes onder koud

Roer goed om en breng op smaak met

2 kl wasabi

water en laat uitlekken.

vissaus.

40 ml Boni Selection room

Snipper de koriander fijn.

10.

Verhit zonnebloemolie in een antikleefpan.

% citroen

Mix de boontjes met de wasabi, het

11

Bak een el van het beslag op een matig

140 g Boni Selection maïs uit blik (uitgelekt)

komijnpoeder, de room en % van de

vuur goudbruin. Doe verder tot het beslag

1 lente-ui

koriander. Kruid naar smaak met zout en

op is.

12.

1 rode chilipeper

citroensap. Bewaar in een spuitzak in de

Draai de blini’s voorzichtig om met een

10 g gember

koelkast.

spatel en laat ook de andere kant goud-

bruin bakken.

1 Sparei

Snipper het wit van de lente-ui fijn.

25 g Boni Selection bloem

Verwijder steel en zaadjes van de chilipeper

13.

Laat de blini’s afkoelen en spuit ereen dot

1 kl vissaus

en snipper fijn.

edamamecrème op.

zonnebloemolie

Schil de gember en rasp fijn.

14.

Werk af met sesamzaadjes en een

1 el Spar sesamzaad

Meng het ei met de bloem, de lente-ui, de

korianderblaadje.