Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
In je winkelmandje
Oosterse noedels
Ze bestaan voor 95% uit
PARIJSE CHAMPIGNONS
met pikante
water en bevatten heel
maar
pindasaus en
weinig calori
Methunwitte en mooironde hoedie zin
toch zitten champignons
dit zonder twijfel de populairstecham-
champignons
boordevol gezonde
PANEEL ENA Sat
4 personen - Voorbereiding 10 min
stoffen: mineralen zoals
NEEN Eea en
kalium en fosfor, vitamines
Bereiding 15 min - Makkelijk- €
ve
tartiflette of lasagne, ze verpakken in
B2 en K, foliumzuur.
kek
bladerdeeg.op toa
heppen, er risot-
400 g eiemoedels
Ze bevatten ook iets meer
eiwitten dan veel andere
LRU
to.een gratin, een cake of omelet mee
200 g spinazie
maken.
600 g gemengde champignons
groenten.
e doen het zelfs goed rauw, in
Le:
eensälade.
Ziente-uitjes
Er
ÈS
EE.
zout, peper
A
OESTERZWAMMEN
VOOR DE SAUS
DPI ae Ce
2 el pindakaas (ongezoet)
er
NEPAL T dent
2 elsesamolie
van een mes over te krassen, of met eeı
ci
60 mi sojasaus
SA Ter een
Sellimoensap
een doos of ba
dat niet hermetisch
Bu
2eihoning
afgesloten is maar ook niet té onbedekt.
21 chilisaus
Omdat de steel een stuk steviger is dan
de hoed, si
je die los en bak je ze eerst.
© Meng alle ingredienten voor de
saus tot een homogeen mengsel
voor een gelikmatige garing. Lekker in
CAR AT ENT
Ed Tarte As te
volgens de aanwilzingen op de ver-
natuur of met kruiden), intaart ofpas
tei,en natuurlijkin alle mogelijke eierbe-
pakking. Voeg in de laatste minuut de
spinazie toe. Giet daarna alles af en
reidingen. Hun uitgesproken smaal
laat uitlekken.
ERST SO HIST TN CLS
8
@ Snij de champignons in dunne
GROTCHAMPIGNONS
schijfjes. Snipper de lente-uitjes fin.
Deze Belgische champignons worden op
Verhit wat sesamolie in een braadpan,
Us
traditionele wijze geteeld voor de Kwali-
en bak de champignons op een
Ë
hoog vuur goudbruin. Kruïd ze
teitsketen Carrefour, in Riemst (provi
DENTS
CORRE ENT re
DEV enN LE
® Meng de champignons met
Hi
CANCER En
de noedels, de spinazie en de saus,
HT
een constante temperatuur van 11,5°Cen
EUREN ante alten
96% luchtvochtigheid. Het resultaat? De
Ge
champignons groeien traag, wa
ardoor
fa
tr
ze een vaste, vlezigetextuurkrijgenen
een intensere nootachtige
g
TST td
2]
is
Bi ZR Ke) NG
PER PORTIE
ON
Er
KWALITEITS-
minder water en krim-
Farm
Pan
(à
pen ze dus ook minder.
EEE
EIT
Pr
U)
8 Carrefour Food Magazine | november 2021