Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.

Hier is pagina 8 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 8
In je winkelmandje Oosterse noedels Ze bestaan voor 95% uit PARIJSE CHAMPIGNONS met pikante water en bevatten heel maar pindasaus en weinig calori Methunwitte en mooironde hoedie zin toch zitten champignons dit zonder twijfel de populairstecham- champignons boordevol gezonde PANEEL ENA Sat 4 personen - Voorbereiding 10 min stoffen: mineralen zoals NEEN Eea en kalium en fosfor, vitamines Bereiding 15 min - Makkelijk- € ve tartiflette of lasagne, ze verpakken in B2 en K, foliumzuur. kek bladerdeeg.op toa heppen, er risot- 400 g eiemoedels Ze bevatten ook iets meer eiwitten dan veel andere LRU to.een gratin, een cake of omelet mee 200 g spinazie maken. 600 g gemengde champignons groenten. e doen het zelfs goed rauw, in Le: eensälade. Ziente-uitjes Er ÈS EE. zout, peper A OESTERZWAMMEN VOOR DE SAUS DPI ae Ce 2 el pindakaas (ongezoet) er NEPAL T dent 2 elsesamolie van een mes over te krassen, of met eeı ci 60 mi sojasaus SA Ter een Sellimoensap een doos of ba dat niet hermetisch Bu 2eihoning afgesloten is maar ook niet té onbedekt. 21 chilisaus Omdat de steel een stuk steviger is dan de hoed, si je die los en bak je ze eerst. © Meng alle ingredienten voor de saus tot een homogeen mengsel voor een gelikmatige garing. Lekker in CAR AT ENT Ed Tarte As te volgens de aanwilzingen op de ver- natuur of met kruiden), intaart ofpas tei,en natuurlijkin alle mogelijke eierbe- pakking. Voeg in de laatste minuut de spinazie toe. Giet daarna alles af en reidingen. Hun uitgesproken smaal laat uitlekken. ERST SO HIST TN CLS 8 @ Snij de champignons in dunne GROTCHAMPIGNONS schijfjes. Snipper de lente-uitjes fin. Deze Belgische champignons worden op Verhit wat sesamolie in een braadpan, Us traditionele wijze geteeld voor de Kwali- en bak de champignons op een Ë hoog vuur goudbruin. Kruïd ze teitsketen Carrefour, in Riemst (provi DENTS CORRE ENT re DEV enN LE ® Meng de champignons met Hi CANCER En de noedels, de spinazie en de saus, HT een constante temperatuur van 11,5°Cen EUREN ante alten 96% luchtvochtigheid. Het resultaat? De Ge champignons groeien traag, wa ardoor fa tr ze een vaste, vlezigetextuurkrijgenen een intensere nootachtige g TST td 2] is Bi ZR Ke) NG PER PORTIE ON Er KWALITEITS- minder water en krim- Farm Pan (à pen ze dus ook minder. EEE EIT Pr U) 8 Carrefour Food Magazine | november 2021
Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 8