Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
+
Ze
7
ijf
se
7
Ene
Be A
A oorzier voor]
Jalloni& van TI
[Mastercooks of Belgium.
tond bijna 30
ın het hoofd van
raiteur Paulus in Ciney.
Leidt nu een table en
hambres d'hôtes in
=
dorer!
+
[0
7
Je
7
r D
7
ze
A
-
=
TIP
Geen Colof
Er
Ee
7
Pa
+
Nr
k
Be
|
Ex
Eik
Ei
QUES
sg
LE
an
Croque brioche met everzwijn en gekonfijte ui
ESE
4 personen
@ Kruid het vlees met zout en peper, besprenkel met
SCAN ME
4
Voorbereiding
15 min
olifolie en masseer het. Verpak in plasticfolie en laat 1u
marineren in de koelkast. Bak het dan op een hoog vuur
FA
Rusten 1u
snel bruin (30 seconden per kant). Het vlees moet bleu
Lin om zelf
Berekling4 min
e en
Makkelijk - €€
gebakken zijn. Laat rusten.
konéijt
e wi te
|
@) Besmeer de sneden brioche met gesmolten boter.
nt.
dek de
100 g everzwijnsteak |
Beleg 1 snede met een beetje gekonfijte ui en het spek.
mal
ken?
2sneden brioche natuur
recepte
nep onze
7
website.
1400 g gekonfijte ui |
@) snij net vlees in dunne sneetjes, iets dikker dan
|
Be
Asnede Colonnata-spek
carpaccio, en leg ze op het spek. Leg er de tweede
PER PORTIE
La
283 KCAL
lolifolie | gezouten
snede brioche met de beboterde kant naar beneden op.
12 VETTEN
boter, gesmoften | zout,
Beboter de buitenkanten van de brioche en bak 1à 2 min
24 GKOOLHYORATEN
onder de ovengril. Snij in aantrekkelijke stukjes (driehoek-
MGSUKERS
bone
u
peper
O7 evens
rf
jes, rondjes) en sewer.
®
87 GENWITIEN
28 Carrefour Food Magazine | november 2021