Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

+

Ze

7

ijf

se

7

Ene

Be A

A oorzier voor]

Jalloni& van TI

[Mastercooks of Belgium.

tond bijna 30

ın het hoofd van

raiteur Paulus in Ciney.

Leidt nu een table en

hambres d'hôtes in

=

dorer!

+

[0

7

Je

7

r D

7

ze

A

-

=

TIP

Geen Colof

Er

Ee

7

Pa

+

Nr

k

Be

|

Ex

Eik

Ei

QUES

sg

LE

an

Croque brioche met everzwijn en gekonfijte ui

ESE

4 personen

@ Kruid het vlees met zout en peper, besprenkel met

SCAN ME

4

Voorbereiding

15 min

olifolie en masseer het. Verpak in plasticfolie en laat 1u

marineren in de koelkast. Bak het dan op een hoog vuur

FA

Rusten 1u

snel bruin (30 seconden per kant). Het vlees moet bleu

Lin om zelf

Berekling4 min

e en

Makkelijk - €€

gebakken zijn. Laat rusten.

konéijt

e wi te

|

@) Besmeer de sneden brioche met gesmolten boter.

nt.

dek de

100 g everzwijnsteak |

Beleg 1 snede met een beetje gekonfijte ui en het spek.

mal

ken?

2sneden brioche natuur

recepte

nep onze

7

website.

1400 g gekonfijte ui |

@) snij net vlees in dunne sneetjes, iets dikker dan

|

Be

Asnede Colonnata-spek

carpaccio, en leg ze op het spek. Leg er de tweede

PER PORTIE

La

283 KCAL

lolifolie | gezouten

snede brioche met de beboterde kant naar beneden op.

12 VETTEN

boter, gesmoften | zout,

Beboter de buitenkanten van de brioche en bak 1à 2 min

24 GKOOLHYORATEN

onder de ovengril. Snij in aantrekkelijke stukjes (driehoek-

MGSUKERS

bone

u

peper

O7 evens

rf

jes, rondjes) en sewer.

®

87 GENWITIEN

28 Carrefour Food Magazine | november 2021